Yemekteyiz - Show Tv

valla bencede Erkan çok eğlenceli biri.Ahu'yu ve diğer bayanı çok itici buldum.Burak için birşey diyemem ne ısındım ne ısınamadım.Ama Hanife hanımı begendim.olgun birine benziyor.Ama en şeker Erkannn!

öle mı...Valla bende erkanı sempatık buldum..Her ne kadar eşim cocuguda mı varmıs bunun deyıp saskın saskın ızlesede..

bence yemekteyiz 1,2 haftadır reyting kaybetmişti bu haftadaki yarışmacılar
yeniden izleyi toplucaklar çok farklılarrrr
bence bu yapımcılar herkeze bir rol veriyolar
1- taşfırın erkeği
1- light erkek
1-sürekli eleştiren
1-arada bir çemkiren
1- anlayışlı

bu haftada ben dünkü yarışmacıyı tuttum
ahu zorla çocuğa yalan söylettirdi
ahu bide diyoki diğer yarışmalara sorsanıza krep nerde hiç itiraz etmiyosunuz diyo
bütün tatlı yenirken sürekli aynı soruyo sordu kendi bide onlara sorun diyo
sen neterince sordun ve konuştun kimseye sorması için zaman vermediki
gıcık oldum ahuya diğerlerinden çok sonra gitmiş almanyaya
diğerleri bunu hiç yansıtmıyo nerdeyse ama o hava atıyo

bazı arkadaşlarımız hanife hanımı tuttum diyor ama reklamlarda ahu ile hanifenin bir konuşması var..ahu: sen evine gelen misafirlere hep böyle mi davranırsın diyor
hanife: evet kaba davranırım falan fila diyor
sonra ahu kalkıyor
hanifede çok terbiyesizce burada misafirler var falan filan diyor
eee bu ne perhiz bu ne lahana turşusu
kendisi ile çelişiyor
o yüzden onu da sevmedim...kadınların hiç birisini sevmedim..ya burak ya erkan alsın....( gerçi erkana pek tahammülüm yok ama kadınlardan daha iyi)

canımcım bence haketmiştir o.kimbilir ne dedi.CADIARZU

kesinlikle şekerim...
kesin çileden çıkarmıştır kadını...
serçeciğim forever :lepi:

hele o lafı yokmu..
ne diyodu?
can kuşum.....
:roflol:

he valla dırdır dırdır çok konuşuyo.Hem Erkan daha samimi geldi bana olduğu gibi kıs.cankuşum evet:roflol::roflol::roflol:

hiç birini begenmedim hiç
Erkan gibi tiplerden zaten hiç hoslanmam o ne kivirma oyle o ne tip babam ! ayrica o el hareketleri resmen urkutucuydu
Ahu...amma begenmissin kendini lahana seni, reklamlarda gordum herkesin içinde ayakkabilarini çikairp oyle hareket ettin evinde huuuuu o ayak kokusu burnuma kadar geldi, iyyyyyrençççç
o sarisin olan..dunyasinda yok, ayakta mi uyuyor bilemedim pehhh
Ve diger (isimleri karistiriyorum bilemedim simdi) aman oda iste...
Son olarak Burak iyisin falan filan dedim ama yalancinin tekisi yurrrrruuuuuuuuuuuuuuuu

ya erkan gibiler valla kadınlara taş çıkartır
o ne işve , o ne cilve , o ne naz
elleri kollarıda bir oynuyor bir oynuyor
valla eşime diyorum çok cilveli diye
bak bak taaa öğren diyor:)))))
valla ders vermesi lazım
değme kadınlara taş çıkartırlar anammmmmm

kızlar bu ahunun mutfaa pek bi güzelmiş valla...
bu hatun ne iş yapıyo bilen varmı?
bayıldım valla mutfak kapısı bilem pek asortik....

ben prens erkanı çok beğendim ya kanım ısınıyo adama :smiley-cool:

Bu akşam yemekteyiz yok mu, her akşam olmuyor mu bu yav.

Kaçırmadık inşallah.

daha başlamadı bende bekliyorum,şu gereksiz program bitsin artık..çok sıktın acunnnnn

birazdan başlıyacak arkadaşlar...
yanlız varyaaa ne bu yaa bunların evi süper nasıl kazandılar bu kadar parayı ......
bugünkü 10 yıldır ordaymış...ama evi süper ...

kızlar evi için süper demişsiniz katılıyorum ama bişi dikkatimi çekti burası evden ziyade apart otellerin süit odalarına benziyor mutfak dörtdörtlük ,her şey kullanılmamış yeni gibiydi..
ve yemekleri yaparken ağzından bişi kaçırdı '' ben evimde böyle yapmıyorum '' kafamçokkarıştı acaba çokmu şüpheci oldum yaa :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…