Yemekteyiz - Show Tv

Kadının mutfağı çok pisti, çok dağınık çalıştı..
Kendiside o kadar harıl harıl yemek yaptı, mutlaka terlemiştir, öyle terli terli kıyafetlerle konuklarını karşıladı..
Rezaletti rezalet...
Birde bu almanyada hiçmi güneş olmaz, hep kapalı ve basık bir hava var..
Bizim ülkemizdede kış mevsimi ama güneşimiz hiç eksik olmaz..
İçim karadı valla, hava kapalı, evler karanlık..

oralar genelde yagmurlu olurmus,ondan hep buralara gelıyorlar ya tatile....
Ayy ıyıkı ızlememısım,kımse begenmemıs...

ayy yaa izleyemedim bu akşam kuşumu been
inşallah yarın bi özet geçerler..
avrupa yakası varken olmaz dedi kociş..
olmadı da zaten..
ama yarın kesin akşam üstü kuşağı olarak tümden verirler çünkü yarın 8 de kurtlar vadisi özet ve arkasından yeni bölümü var onunçun kesin akşam kuşağında kuşumun evindeler tümden :)

Evet arkadaslar buranin havasi böyle , karanlik kasvetli, zaman zaman kisinda günesimiz olur ama cok nadir.(((

Türkiyenin degerini bilin.

Allah'ım kadın bardakların üstündeki etiketleri çıkartmamış. hanife hanım çıkarırken çıkartma lütfen diyo:)))
bide ben marka kullanıyorum demesi yokmu.

milleti çok eleştirdi şamdandaki lekelerden rahatsız oldu ama tabağı çanağı berbattı. tatlı getirdiği tabağın kenarında salata artığı kalmıştı.

ay bugün tam fiyaskoydu ya
bide bigün öncesi atip tutuyodu ama kendi bulizinden düsen mavi tüyü bile kizin üzerine atdi
giyim tarzi cok felaketdi ya bende cok kiloluyum kanimca ama allaha sükür kamufle etmesini biliyorum ya hele oynayisi offfffffff esim koptu bakarken :)
askim bu kugu gölü balesimi yapiyo dedi hakaret etme dedim bale bundan daha güzel cünkü

erkan serceyi cok begeniyorum adam estetik abidesi ama cok sempatik geliyo bana ya aslinda cokda emek vermise benziyo bakalim görücez

emin ol cok bisey kacirmadin tatlim bende yafrum dotschlandi cok merak ediyom erkan serce favorim cünkü :)
bi göbek sov yapiyo sonunda bayildim ya cok yakismis :)

Arkadaslar Erkan türkiyede tanilmiyormu??? Ben taniliyor bilyiordum, cok süper dans yapiyor sanki oryantal yarismasinda cikmisdi saniyorum,
cok tatli Adamya, aslinda keske sey olsa, oldukca asil oturusu vs, ama kadinlara tas cikarir, kesek erkeklere o tasi cikarsaydi:))))

Konusamasi falan cok düzgün elestirmesi herseyi düzgün adamin.

Digerlerinde türkcesi tabii iyi olacak Burak haric, digerleri türkiyede dogmus büyümüs, kisa zaman önce buraya gelmisler, tabii almanci gibi konusmazlar,
okadaaaar insan icinden bunlari secmisler, ve iclerinde sirf bitane tam almanci var.

Ahunun evine gelince, ev cok süper degildi aslinda burdaki evlerin geneli böyle , farkindaysaniz eski bina, ici yenilenmis, öyle cok ev var burda, disardan yüzüne bakmasin ici süper.

Mutfagi güzeldi ama abartili birseyi yokdtu izgarasi haric, ve ufak yeri iyi kullanmislar,
bu yüzden kendi evi olmamasi daha da komigime gitti ayip yani, yuhhhhh yani.

Burdaki evler genelde öyle kücük oldugu icin sizlere otel aparti gibi gele bilir, ama nerde burda öyle türkiyedeki gibi 150-250 m2 karelik evler.

Arkadaslar hersey dahil programinda pazartesi günü bunlari gösterdiler, baya birseyler olmus galiba ben tam izleyemedim, biri birinin cantasinimi karistirmis ne falan, izleyen oldumu?

ben yarisma programindan taniyorum erkani yani o sunuyodu biara geceleri yarismaya gicik oluyodum ama onu sevdigim icin izliyodum :)
hersey dahili seyretmiyorum ya bilsem bakmazmiydim :)

eski bi gurbetçi olarak utanarak izliyorum ya ne insanları koymuşlar yarışamaya:..
bi erkana gülüyorum bi o eğlendiriyo serçe olsada.. :) yarışmacılar çok doğal ama daha kaliteli insanlar
olabilirdi.. trde yaşayan kişiler almanyada yaşayan türkleri hep bu tarz olarak düşünmesinler lütfen..
show tvyi kınıyorum bula bula bunları bulmuşlar..

aynen tatlisim katiliyorum valla esime dedim paraylami seciyolar bu tipleri acaba diye
erkan haric tabiikide :)
ahu manken gibi giyinisi tarzi konusmasi düzgün
ama o genc cocugun saci basi hareketleri cok komik ya konusurken illa sallancak :)
isimleri aklimda tutamiyorum kusuruma bakmayin bugünkü kadin tam bi rezaletti ya :) giyimi yemek yapisi sunumu konusmasi oynayisi :)
diger sarisininda türkcesi bozuk gibi sakin görünüyo ama biraz yere bakan yürek yakan gibi bi tipe benziyo :)

bugünki kadının adı:hülya
sarışın kadının adı: hanife
kabarık saçlı çocuk:burak
esmer kadının adı ise: ahu.
serçeyi söylemiom onu bilion.
erkan hepsini söndürdü ötekiler dikkat çekmiyo isimleride akıllarda kalmıyo.delikafadulden

tatlisim hatirlatman icin tskler bir haftalik insanlar olunca isimleri aklimda olsa nolur olmasa nolur :)

saduman haric o ismi asla unutamicam sanirim :)

rezil oluyo çocuk, henüz olgun değil alınıp küsüyo falan:)
yazık kimsede takmıyo kendi kendine sinirleniyo derdini anlatamıyo da..

hülya problemli bi kadın.. leonardo bardaklarını koymuş milletin önüne allahımm :))

mrb.konuyu şimdi gördümben erkanı ilk gördüğümde çok itici gelmişti ama kesinlikle çok şeker ve eğlenceli birisiymiş :teytey:

leonardo olsa kac yazar olmasa kac yazar bilirim pahalidir özellikle bizim burda ama onlari hicmi yikamadi sadece sildimi cünkü yikadinmi o kagit ister istemez cikar ya

buraga gelince cok gülüyorum onun konusma tarzina ya kafayi sallaya sallaya ne dedigini kendide bilmiyo agzindan cikani kulagi duymuyo laf olsun diye konusuyo isde :)

hülyayla bi anda anne ogul oldular :)
al birini vur birine:)

tatlisim hatirlatman icin tskler bir haftalik insanlar olunca isimleri aklimda olsa nolur olmasa nolur :)

saduman haric o ismi asla unutamicam sanirim :)

rica ederim.
ben sana her hafta hatırlatırım merak etme sen:))) aslında doğruya herhafta değişiyo akılda kalmasada olur.

şadıman hariç o gruptaki bütün yarışmacıları gördüm burda.
trabzon küçük yer nede olsa.

bi yaşlı kadın vardı o grupta hatırlıyomusun? bankacı herşeyi biliyo ayağına yatan.
Allahım geçen bi mağazada gördüm onu.
görsen sanırsın paris hilton.
"öhöm öhöm ah evet ben yemekteyizdeydim ayol herkes fotoğraf çektirmek istiyor şekerim yokda diyemiyosun" diye havalı havalı konuşmalar yapıyodu.
hiç bakmadım havalanmasın diye. gıcık oldum kötükedihüso

bu haftakiler tam sıyrıklar. ahunun evi olmadığını koca memeli hülya herşey dahil programında sölemişti.
hülya hatta birincilik erken'ın hakkıydı dedi seyredenler olmuştur. sanırım 1. ahu olacak. ahu revanileri avuçlaya avuçlaya koydu eldiven yoktu sonra bilerek eldivenle oturdu masaya. bu aşkamkini tam seyredemedim.
hülyanın oynamasına koptuk yalnız eşimle beraber :roflol:göbek atacak ama lömbür lömbür memeden göbek görünmüyoki. hatta eşim sordu bunun kaç çocuğu var niye bu kadar sarkmış dedi tövbe allahım :roflol:

ay saol cicim sen hatirlatirsan ne mutlu bana

evvet hatirladim kimi kastedigini töbe töbe bi yemek programina cikdilar diye kendilerini biseymi saniyolar ya :) allahim cok komik insanlar var ya
onu brak resim cektirmek isteyenlerde kabahat zaaten :):jeyyar:

evet yani bizim insanımızda kabahat sanki onunla foton olsa ne olur olmasa ne olur??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…