Kıslar
birinci esmer hanım oluyormuş...
Necla nın evinde fotograf çeken kusenim necla ile iş yerinden arkadaşlar.
Hatta çekimler iş yerindede olmuş ve Necla ya biraz bagır çagır agırlıgını koy mıymıntı durma diyorlarmış.
hadi ya hani kadim bey birinciydi
selda cadısı kandırdı biziklava:
yıldız nasıl konuşuyor
napıyımmmmmmm
alıyımmmmmmmm
ediyimmmmmmm falan uzatıyor:)))
sarı gacı hacıoğlu lahmıncularının sahibinin .......... anlayın artık kapatması gibi bişeymişşakkıdı
sarı gacı hacıoğlu lahmıncularının sahibinin .......... anlayın artık kapatması gibi bişeymişşakkıdı
ilk sayfalarda bi arkadaş yazmıştı..nikahsız yaşadığı için apartmanda hiç kimse konuşmuyormuş bu kadınla..kendiside bu akşam itiraf etti..3 yıldan beri bu evde oturuyorum evime gelen ilk sizsiniz diye..şaşırdılar onlarda kimse gelmiyor bana dedi..çok tuhaf ama ya gögüsler falan hep meydandaydı masaya çıkacaklar sandım bi ara kötükedihüso..reklam arasında açtım tahammül edemedim kapattım zaten..
kızla valla kandırmadım sizi bana yanlış bilgi geldi demekki ben onların yalancısıyım :))
kızlar öğrendiğim şeyler arasında şunlar var:
çekimden önce hepsini alıp yemek yiyorlar formatı iyice kafalarına kazıyorlarmış.
bunlar masadayken falan zırt pırt kestik kestik diyor sonra yarışmacılara hadi eleştirin ne bu böle saf saf yiyosunuz gibi gaz veriyorlarmış.poşetlerle eve girerken bile kestik git bidaha gel falan..
ya bide ilk gün ilk yarışmacının eviinde tanıştığıma memun oldum vs diyorlar siz ne işle meşkulsünüz vs ne kadar saçma sapan yaa.. bizde saf gibi izliyoruz!!
hiç şaşırmadım oyun oldugunu biliyoruz öylesine bakıyoz kuş gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?