Yemekteyiz - Show Tv

dedikleri işe yaramış bence çünki ilk günki gülen neclayla dünki arasında çok fark vardı hep mutsuz hep olumsuz klava:

orada sarışın bir hanım varya
daha doğrusu sarışın değil, esmerin önde gideni,çakma bozma bişey
bir kadın vardıya pavyonlarda sahnelere transfer
meltem mi, meryem mi ne (tam hatırlayamıyorum adını)
aynı ışığı bu kadındada göüryorum söylemesi ayıptır.
bir tek at biniciliği yapan kadın hoş,her hareketiyle.
o kadar.

sarı gacı hacıoğlu lahmıncularının sahibinin .......... anlayın artık kapatması gibi bişeymişşakkıdı

ya evet çok ilginç bi kadın o..fazlaca rahat.sorunları var bence onun yüz mimikleri kendini ele veriyor...kafamçokkarıştı
ama ela hanım çok hoş bir bayan...

ilk sayfalarda bi arkadaş yazmıştı..nikahsız yaşadığı için apartmanda hiç kimse konuşmuyormuş bu kadınla..kendiside bu akşam itiraf etti..3 yıldan beri bu evde oturuyorum evime gelen ilk sizsiniz diye..şaşırdılar onlarda kimse gelmiyor bana dedi..çok tuhaf ama ya gögüsler falan hep meydandaydı masaya çıkacaklar sandım bi ara kötükedihüso..reklam arasında açtım tahammül edemedim kapattım zaten..

vallamı.. ben ızleyemedım ya mısafırım vardıı.. Imam nıkahlı yasıyormus bende okumustum demekkı gercekmıs he.. ilginc bır kadın.. Ne dıye katılmıs ki anlamadım.. Madem lahmacuncu kralının yavuklusu.. Insanlar meraklı sanırım kendini teşhir etmeye...

kızla valla kandırmadım sizi bana yanlış bilgi geldi demekki ben onların yalancısıyım :))

kızlar öğrendiğim şeyler arasında şunlar var:
çekimden önce hepsini alıp yemek yiyorlar formatı iyice kafalarına kazıyorlarmış.
bunlar masadayken falan zırt pırt kestik kestik diyor sonra yarışmacılara hadi eleştirin ne bu böle saf saf yiyosunuz gibi gaz veriyorlarmış.poşetlerle eve girerken bile kestik git bidaha gel falan..
ya bide ilk gün ilk yarışmacının eviinde tanıştığıma memun oldum vs diyorlar siz ne işle meşkulsünüz vs ne kadar saçma sapan yaa.. bizde saf gibi izliyoruz!!

hadi yaaa daha nelerrr... :1shok:
O kadarda gercekcı yapıyorlar yahuuu.. :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…