Yemekteyiz - Show Tv

:sm_confused:kızlar o yazıyı da be yazmıştım.doğru herkes bu bayanı dışlamış çünkü oturduğu apartman komşuları hepsi bellli bir yerlerde olna insanlar.benim arkdaşımın ablasının kocası ünlü bir şair ve eski milletvekili fakat onun eşi çok iyi merhametli bir inasan bu kıza böyle davranmalrına üzülüyormuş.bir tek o konuşuyomuş.ne diyelim allah affetsin böyle bir hayat tarzını

yıldız hanım biraz saf bir insan gibi geldi bana..saf derken salak manasında söylemiyorum ,iyi niyetli ,herkesin her dediğine inanan falan...çocuk ruhlu bir kadın..gerçekte böylemi bilemem ama tv de böyle..açıkcası gerçektende böyle bir hayat tarzı varsa üzüldüğm kendisi için..ama Allahta insanlara akıl vermiş..neden böyle bir yaşamı tercih etmiş ki? bir de akşam ki kıyafetide hiç hoşuma gitmedi..göğüsleri çok ortada idi..biraz daha kapalı giyinebilirdi..
kadının yüzünde bile bir çökmüşlük var..belki de çok kötü zamanlar yaşadığı için

Ay aman çok sıkıldım bu yarışmadan artık millet yemeği filan bıraktı birbirini eleştirmeye başladı yakında iyice suyu çıkar bence

oo sarı çakması kadın 30 yaşındaymış ya!
aaa
çok şaşırdım ya
çok yaşlı duruyo
ben oırmal hayatta onu annemle yaşıt sanarım

Bir arkadaşımız Kadem beyin 1. Olacağını söylemişti yanlış duyum sanıyorum:)
Çünkü Ömer bey 20 puan aldı Kadem bey ise 17

Bir arkadaşımız Kadem beyin 1. Olacağını söylemişti yanlış duyum sanıyorum:)
Çünkü Ömer bey 20 puan aldı Kadem bey ise 17

evt cnm yanlış bir duyumdu o sonrada ela hanımın birnci olcağı söylendi ama bugün özete bakınca pek 20 puan üstü verceklerini sanmıyorum

kızlar 2 hafta sonra best of yayınlaanacakmış funda alex filan olacakmış
ben faforim hasan beyi bekliyorum arz ederim

ev sahibesi sporcu falan mı Çok üzgünüm çoook ,erkek gibi omuzları falan :1shok: ilk defa izliyorum bu tayfayı çok şey kaçırmamışım sanırım..ahh ahh serçem nerdeeeesin senağlama

ev sahibesi sporcu falan mı Çok üzgünüm çoook ,erkek gibi omuzları falan :1shok: ilk defa izliyorum bu tayfayı çok şey kaçırmamışım sanırım..ahh ahh serçem nerdeeeesin senağlama

evet canım spor yapmayı çok seviyormuş ama hiiiiiiiiiç hoşuma gitmedi benim bayanda hiç hoş durmuyor itici geliyor yani :1closedeyes:

iyi bari en azından aldıgımız duyumlar dogru cıktı.. Arzucum haklısın Dallas gıbı oldu artık,pembe dizi ızlıyoruz sankı..

yaa necla önceden bi yerde fln mı çıktı yüzü cok tanıdık gelio banaa
ela yı izleyemedmmm tekrarı var mıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…