Yemekteyiz - Show Tv

erkanim sercem yafrum dotschlantim yatak odasini gösterirken kendi elleriyle duvarindaki 17yasindaki fotosunu gösterdi kameraya resmen kücük ibo gibiydi yani kücük ibo derken imparator olan ibonun genc ve kücük versiyonuydu :)
gönlümün birincisi kessinlikle o iki kizi varmis adamin
aynen ben kimseyi diniyle diliyle irkiyla cinsiyetiyle yorumlamiyorum her koyun kendi bacagindan asilir cünkü
bu geceki kadin susdu susdu yarisma boyunca ama gercek yüzünü maskesini düsürterek gösterdi sessiz atin citmesi yaban olur misali
hafif toplu olan kadina gelince ben oldugum gibiyim dedi herkez sösiyetik olabilir ama köylü olamaz dedi bence köylüleri asaladi töbe töbe mutfagindaki hal ve bicimiyle olsun basina takdigi boneye kadar boney takana kadar bandana tak yada yazmani adam akilli bagla ben köy insanini cok severim babam makedonyanin bir köyünden annemde ispartanin esimde öyle denizlinin
genc couk nerde nasil davranicagini kessinlikle bilmiyo cok ayip ismiyle hitap edebilir o ayri konu
ahu nedense tek ahuyla erkanin ismi kalmis aklimda :)
ahu süs bebegi konu mankeniydi okadar :)))))))))

evet ahu birinci oldu..
ayyy hanife nası değilşti öyle tanıyamadım valla..
suratsız şey..
regl dönemimi yaklaştı ne bi asabiyet bi sinirlilik hali..
misafir ağırlamayı bilmiyor millet sana öylemi yaptı...
neyse iyiki o kazanmadı..
gerçek yüzünü nasılda belli etti sonradan..
kuşum çok doğaldı valla..
sevdim ben onu ...

bu yarismadaki tek favorim erkandi nasil bir insan oldugu kendisini ilgilendir
yalniz insanlik olarak saygi olarak bir numaraydi bu parayada ihtiyaci yoktu ama onun kazanmasini cok isterdim burakida oraya saygisizlik etsin diye koymuslar oda hakkini fazlasiyla verde zaten
ahu derseniz iclerinde en kalitesiz insandi bana göre

erkanın kazanmasını isterdim ihtiyacı yoktu ama olsun. erkan dışındada bi favorim yoktu önümüzdeki maçlara bakacaz artıkın.

kızlar çağla ve alişanın programında hanife ahuya niçin kızdığını açıklamış.ahu yukarıdan evrak dolu çantasını indirmiş.(yani yürütmeye çaılışmış)ahu programa katılmış yalanlamış.:sm_confused:

nasıl yani ahu hırsızlık mı yapmış

canım valla programda hanife dedi.ahu telefonla katıldı yalanladı:sm_confused:
fakat hangisi doğrudur bilemem.ahu benim çantamdı diyor ama hanife kendi çantası olduğunu söyledi.ve o yüzden ona çok kötü davranmışfisfisfis

saçmalık
o kızı niye bu kadar dışladılar anlamadım
herkonuda ama ahu dışlandı
he svmiyorum ama bu kadar da antipati göstermek hoş değil!

Noldu, kim kazandı.Bir tip vardı yarışmada VJ'lik yapıyordu TV de. Komik ya:smiley-cool:

hanifeye şaşırdım
ay ne hanım derken birden şeytan çıktı ortaya :1shok:
erkan favorimdi :lepi:

ya ben uzun zamandır izlemiyorum tadı kaçtı bence önceden çok zevkle izlerdim saatini beklerdim nedense artık izlemek gelmiyo içimden

Aslında aglanacak halimize gülüyoruz.. Tv cıkmıs birbirini orda tanıyan ve 3 saat bile tahammul edemeyen,ıkı arada bir derede mutfakta arkasından konusan ınsanlarımızın ne yaptıklarını merakla ızlıyoruz..

bende ihtiyacı olmamasına rağmen erkanın kazanmasını istedim.. şutarafagitti
o hanife ise sağ gösterip sol vurdu yani... klava:
ahunun ise kesinlikle hak etmediğini düşünüyorum:1closedeyes:
diğer 2 yarışmacı hakkında fazla söylenecek birşey yok...

Banada öyle geliyor..Daha içmeden çorbaya kusur buldu..Tamam yağlar geziyodu üstünde biras kaçırmış ama yapılan davranış pek etik gelmedi bana..Kendı evınde de masaya oturacakken adamcagıza ben oturun demedım söyle oturun dedım falan demesı cok garıbıme gıttı..

istanbuldamı bu hafta kızı hepsi grubundaki erene benzettim dün gece tekrarına baktımda yaşlı amca gıcık gibi ela hanım iyi gibi dünkü kızıda bugün anlarız herkez evinde melek oldugu için yorumsuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…