Yemekteyiz - Show Tv

kızlar bu haftaki sarı gacı komşumun ablasının komşusuymuş.biraz saftirikdir ama iyidir dedi.biriyle imam nikahı ile oturduğu için apartman görüşmüyormuş.aslında çok iyi bir insanmış.

cadıarzu cadıarzu cadıarzu

bende uzun zamandan beri hiç izlemiyorum tadı kaçtı artık...hele almanyalılardan sonra..bu hafta ilk kez bugün izledim..sarı saçlı kadını biraz garip buldum açıklamaları ve davranışlarıyla..sanırım birçok problemi var,gülerken heran ağlayacakmış gibi oluyor...genç kıza(necla) çok sinir oldum yemek yerken ki tavırları çok çirkindi didik didik yaptı bütün yemeklerikötükedihüso..favorilerim kadim bey ve ela hanım...

ya bu kadın içkili gibi geliyor bana...salak salak gülüyor sürekli..acaba dikkat çekmeye mi çalışıyor?sarı gaci

ya bu kadın içkili gibi geliyor bana...salak salak gülüyor sürekli..acaba dikkat çekmeye mi çalışıyor?sarı gaci

haklısın cnm . bencede hiç normal davranmıyor .hiç sevmediğim ve tasvip etmediğim bir kadın tipi klava: bu kadın feleğin çemberinden bir kaç kez atlamış

yaşlı adam kompleksli bi tip..sorunlu gibi:jeyyar:
sarı kadın kendi havasında..eller havaya şeklinde geziyo..kaydirigubbakcemile2
ela hanım normale benziyo..CADIARZU
genç kız hakkında ne yazacağımı bilemedim..saf mı biraz ne..lülülülülülü
o adam da bana biraz yumuşak geldi..sırnaşık şey illaki bi tane olacak her grupta..

O sarı kadına uyuz oldum benklava:
ne biçim konuşuyor...kelimenin sonlarını uzata uzata...
inanılmaz kalitesiz bi kadın...basit......
tavırları iğrenç, itici, berbattkafamçokkarıştı
yerden yere vurdum ama yine de anlatamadım seviyesini......

kızlarrr bu haftanın birincisi kimmiş öğrendim sengözlerimebaksanab
azcık heyecan olsun bir ara söylerim :1closedeyes:

söylemedimi bu cadı selda :1shok:
benm ısrarlarıma dayanamayark profuma yazmış kaydirigubbakcemile3
kadim beymiş ama şaşırdım yani 17 puanla 1. lik ilginç kafamçokkarıştı demekki diğer yarışmacılar tam bi fiyasko olcak

kadim bey mi?aaa diğerlerinden iyidir yaaa..ela hanım alsaydı da sevinirdim ama öbürlerine göre iyi yinede...hele o sarı kafa yok mu klava:..tam baş belası.

ela hanım alsaydı iyi olurdu digerleri bişeye benzemiyor hele sarı gacı boş konuşuyor tam lüzumsuz bide diyoya hepsi para için necla okul için istiyormuş diyo belediye okutamıyormu para için diye kızıyor kendi ne için yarışıyorsa uyuss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…