şermin hanımın ve öbür beyin konuşmasını kendimizinkine benzettim zaten.. :))
alışverişede kaynanasıyla gitmiş... görünüşe göre elle tutulur bir o var çakmalar almasında inşallah o birinci olur..
adana programı baştan tam bir fiyaskoydu daha sofraya oturur oturmaz başlamışlardı yapmacık eleştirilere.. o selbi denen kızda almış dersini.... :))))))
kazulet merak etme egeyede gelirler oralarıda görürüzzzzzzzz...))
bnm halamda gayseriye gelin gitti
kaç yıldır orda aynı kayserılıler qıbı konuşmasıdelikafadulden
teyzeye hala dıolar örneğındelikafadulden
çok sevıyorum kayserıyı bnce yaşanacak bı şehir :teytey:
heryerden o ercıyesın eşsız manzarısı gözüküyor ya herşeye değer ışte o :içelim:
hele kı halamın mutfağın da kete ile yaptığımz
o enfes kahvaltının tadına doyum olmaz dı cokacimcoook
evet canım benim kayınvalidem kayserili ablasının çocukları hala diyora.s
merhaba kızlar hemserılerımın yarısması bugun baslıyor bırıncımız serpıl abla oldu merak edenlerın dıkkatıne cok eglencelı tavsıye ederım ızlemenızı.
ewtt yaa demeseydin keşkeeeemerhaba kızlar hemserılerımın yarısması bugun baslıyor bırıncımız serpıl abla oldu merak edenlerın dıkkatıne cok eglencelı tavsıye ederım ızlemenızı.
slm leyla bende kayseriliyim...gerçekten çok şeker yaaa çok güzel bi bayankaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5Kizlarr bende kayseriliyim vee ordaki kapali bayani taniyorumm cok tatli birisi
merhaba kızlar hemserılerımın yarısması bugun baslıyor bırıncımız serpıl abla oldu merak edenlerın dıkkatıne cok eglencelı tavsıye ederım ızlemenızı.
slm leyla bende kayseriliyim...gerçekten çok şeker yaaa çok güzel bi bayankaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
arkadaşım çok güsel söylemiş her yerin kendine özgü bi şivesi konuşması var teyzeye hala diorlar amca demiorlaki komik olsunkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemileaynı zamanda niye adanayla kıyaslanıyo anlamadım orda küçük hanm kendi evinde terbiyesizlik yaptıı ayrıca izlemeden ne bu önyargı:mymeka::mymeka:kayseri tabiki yaşanacak bi şehir insanlarıyla gerek doğasıylaa yemekleriyle şehrimiz ayrı bi kültürdür..herkesede nasip olmaz KAYSERİLİ OLMAK ...ELHAMDÜLLAH KAYSERİLİYİM:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?