Yemekteyiz - Show Tv

gadasınaldıgım bende benzettım..:icecream::icecream:
dıgerlerı cakma helede yumusak olan yuz karası nolcak:mymeka:

Son düzenleme:

kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
a.sa.sa.sa.sa.s
her memleketın kendıne has sıvesı var...cumhurbaskanımız bıle kayserılıkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

kızlar benim komşumun tanıdığı yarışıyor kayseride bu hafta birinciyi en kısa zamanda öğrenmeye çalışırım :jeyyar:

ay bu kayserı tayfasını ne cok tanıyan varmışş..
Adana grubu gıbı kurban olcaklar gıbıme gelıo ama hadı hayırlısı..

Her haftanın yarışmasına bir yumuşak yerleştiriyorlar zaten program ilgi çeksin diye bakalım nasıl yemek yapıyormuş göreceğiz

Mantılar, keteler, yağlamalar, bazlamalar gözümün önüne geldi bir an ağzım sulandı
cokacimcoook

evet canım benim kayınvalidem kayserili ablasının çocukları hala diyora.s

yok yavvv
şaka yapıorum yanlızca:)
mümkünse gelmesinler
geçen dönemlerden çanakkale li bir mühendis vardı ya
(cemil cümleyi allah böyle bir mühendis ilen karşılaştırsın ayrıca,tepeden tırnağa maşşallah yani...41 kere)
fava yapmıştı,sonra peynirler çıkartmıştı meze olarak
bin tane laf ettiler
efeler kıarar geçirir vlla zaten girseler:)
ya hr hafta aynı şey
1 adet futursuz kadın
1 adet genç osmaniye
1 adet görmüş geçirmiş kadın
1 adet orta halli normal bir erkek
1 adet yumuşakça....

yeni yarışmacıları görmedim ama listeme uyduğunu adım gibim bilebilirim...

merhaba kızlar hemserılerımın yarısması bugun baslıyor bırıncımız serpıl abla oldu merak edenlerın dıkkatıne cok eglencelı tavsıye ederım ızlemenızı.

merhaba kızlar hemserılerımın yarısması bugun baslıyor bırıncımız serpıl abla oldu merak edenlerın dıkkatıne cok eglencelı tavsıye ederım ızlemenızı.

öle mı..
Aslında birinciyi ögrenıncede ızlemenın tadıda kalmıyor.. ılk gun izlerım sanırım.. Umarım keyıflı bıt hafta olur.. Laf sokmalardan, kameranın önünde agzındakını cıkarmalarından,sofradakı her nımete burun kıvırmalarından,güzel olmuş deyıp tabagı bıtırıp kameraya iğrenctı demelerınden bıktık artık..

arkadaşım çok güsel söylemiş her yerin kendine özgü bi şivesi konuşması var teyzeye hala diorlar amca demiorlaki komik olsunkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemileaynı zamanda niye adanayla kıyaslanıyo anlamadım orda küçük hanm kendi evinde terbiyesizlik yaptıı ayrıca izlemeden ne bu önyargı:mymeka::mymeka:kayseri tabiki yaşanacak bi şehir insanlarıyla gerek doğasıylaa yemekleriyle şehrimiz ayrı bi kültürdür..herkesede nasip olmaz KAYSERİLİ OLMAK ...ELHAMDÜLLAH KAYSERİLİYİM:asigim:

bıldıgımız serpıl abla mesgur demı..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
pastacı olan bende ole duydum ama...
ama o kadının adı sermın..dukkanı neden serpıl onu anlamadım...:uhm:

slm leyla bende kayseriliyim...gerçekten çok şeker yaaa çok güzel bi bayankaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

bende kayserılıyım....bende serap tanıyorum hakla ılıskıler sorumlusu degılkı o marketın bırınde muhasebede duruyorkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kayseri mutfağını severim,mantılar,pastırmalar,keteler bayılırım valla,bu hafta inşallah bunları göreceğiz

gel opeyım hemserım ŞenizŞeniz
kayserı kesınlıkle yasanılacak sehır..hangı memlekette musluktan su ıcebılırlerkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
kocaman ercıyesımız varkı..helede ercıyes suyu ohh buz gıbıdelikafaduldendelikafadulden

abbovvvv bu genç olan adamın kameraya bakışları nasıl öylee!!açıyo fal taşı gibi gözlerini korktum kızlar ayyyy:1shok::tomato:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…