slm leyla bende kayseriliyim...gerçekten çok şeker yaaa çok güzel bi bayankaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
Kizlar simdi bu sermin hanim miymis serpil ablanin sahibimiymiss aa burda duydumm
bende sasırdım bızım bıldıgmız seerpıl abla adını hep serpıl dıye bılırdım..
pastacı serpıl ablamıkı o sermın:uhm::uhm:
bende merak ettım..usnmeyecem kalkıp serpıl bacıya gıdecem kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
serpılmısn sermınmısn dıyekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bılen kayserıler hadı cıksın bakalım...serpıl sermın meselesını cozelım..
uyıuz serap oncede ukalaydı hala ukalalıgı devam edıyor:mymeka::mymeka:
gel opeyım hemserım ŞenizŞeniz
kayserı kesınlıkle yasanılacak sehır..hangı memlekette musluktan su ıcebılırlerkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
kocaman ercıyesımız varkı..helede ercıyes suyu ohh buz gıbıdelikafaduldendelikafadulden
Ayy ben gidemem simdide sen git ogren yaz burayaa merak ettimm bunu diyen arkadas bi aciklik getirebilirmi ben tanitimlarda o kadiininm boyle pastane. Var fellan dedigini gormedim[/quote
bende merak ettım:uhm::uhm::uhm:
bılen bırı cıkar belkıa.sa.sa.s
bu saate nasıl gıdeyım kocıs gelcek.delikafaduldendelikafadulden
bu arada kagıtta pastırmadda lımon kullanılmazkı...
adam rezıl ettı pastırmaya...benneyaptımki
soyledıgım cakma kayserılı gıt gıde artıyor
ne ole pastırma sevem
mantı sevmem:mymeka::mymeka:
pastırma altın fıyatlarıyla yarıs edıyor burda
bizimde çeşmeden içilio bikerem olaylı yuvacık barajımızdan geliyoo:1closedeyes:
bi anımı anlatiim:
turizm acentesinde çalışıyodum kapadokyaya tur götürmüştük.kolej öğrencileri. kapadokyada oteller doluydu bizde kayseriye gittik. sheraton otelinin önünde durduk. bizim saflar otele doğru gidiyo. dedik durun orası değil. tam karşısında köhne bi otel var oraya ..ne gülmüştük..
kayseri yerleşim olarak çok düzenli ve şık bi şehir gerçekten..insanlarıda çok sıcak ve samimi..a.s.
Ayy ben gidemem simdide sen git ogren yaz burayaa merak ettimm bunu diyen arkadas bi aciklik getirebilirmi ben tanitimlarda o kadiininm boyle pastane. Var fellan dedigini gormedim[/quote
bende merak ettım:uhm::uhm::uhm:
bılen bırı cıkar belkıa.sa.sa.s
bu saate nasıl gıdeyım kocıs gelcek.delikafaduldendelikafadulden
bu arada kagıtta pastırmadda lımon kullanılmazkı...
adam rezıl ettı pastırmaya...benneyaptımki
soyledıgım cakma kayserılı gıt gıde artıyor
ne ole pastırma sevem
mantı sevmem:mymeka::mymeka:
pastırma altın fıyatlarıyla yarıs edıyor burda
sana katiliyorum manti sevmem pastirma sevmem luzumsuzz sermin de gayserililer cok cimrii diyee kayseriyi tanitacagi yerde laff sokuyoo
:roflol::roflol::roflol::roflol:
sedat beyde kohne olan otellerden bırınde
ısım vermeyın kızarlar felan
bu arad gayserıller ııcn soledın sey ıcın gel opem selda gacusuŞeniz
şiveli konuşan hanım teyze var ya hani
-oy ben yerimmm onu ya-
varmısın yok usun bir yarışmacının annesi vardıya
onun gençlik haline benziyor ya
ayyy devlet memuru abide çok yumoşşşş
sermın ııcn :mymeka::mymeka:sana katiliyorum manti sevmem pastirma sevmem luzumsuzz sermin de gayserililer cok cimrii diyee kayseriyi tanitacagi yerde laff sokuyoo
ne cımrsı tutumlu ınsanlarız...
bır o kadrda mısafırperverızdır..
şiveli konuşan hanım teyze var ya hani
-oy ben yerimmm onu ya-
varmısın yok usun bir yarışmacının annesi vardıya
onun gençlik haline benziyor ya
ayyy devlet memuru abide çok yumoşşşş
gadasınaldıgın sen daha kayserı sıvesı gormemısınsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab
sermın pırzolayı yaz yemegı dedı...:roflol::roflol::roflol:
bag evın var cagır oo zamanda mangal yak orda..
benimde eşim kayserili...
bir kaç kez gittim bayıldım valla..
şehir olarak çok düzenli ve temiz..
insanları çook sıcakkanlı ve en önemliside mutfakları süperrr:))))))))
ozlos sen gel bakayımkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
nede olsa kayserı gelınısın
dırek mutfaga mantı acacan bızelülülülülülü
bizimde çeşmeden içilio bikerem olaylı yuvacık barajımızdan geliyoo:1closedeyes:
bi anımı anlatiim:
turizm acentesinde çalışıyodum kapadokyaya tur götürmüştük.kolej öğrencileri. kapadokyada oteller doluydu bizde kayseriye gittik. sheraton otelinin önünde durduk. bizim saflar otele doğru gidiyo. dedik durun orası değil. tam karşısında köhne bi otel var oraya ..ne gülmüştük..
kayseri yerleşim olarak çok düzenli ve şık bi şehir gerçekten..insanlarıda çok sıcak ve samimi..a.s.
bi anımı anlatiim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?