Kayeri de Sheraton yokkidelikafadulden City One mı aceba o bahsettiğin otel? :1shok:Ama onun karşısında da köhne möhne herhangi bi otel yok..Sanayinin içinde...
benım anlamadıgım sermın yemek yerken basını acıyoda arabada puan verırken nıye kapatıyo basını anlamadımm :roflol:
anam otekı genc deluvanlıda nasıl gozlerını acıp konusuyoo..
nerde devlet memuruysa bı gıdıp yakından gormek lazım:roflol::roflol:
ayy ya hilton ya da sheraton ikisinden biri. baya büyük ışıl ışıl bi otel. 5 sene olmuştur ben kayseriye geleli. ..tam karşısında bi otel var. 4-5 katlı 2. sınıf bi otel. şimdi arayıp buldurcanız bana durun siz..
işte burası hilton adını bulamadım otelin yaa. bunun tam karşısında bi otel var.. orda kalmıştık gariban gariban
artık eskisi kadar yemekteyiz programına bakmıyorum.
Ama Kayserili hemşerilerime seve seve bakıyorum.. tuttum ben bu gurubu..:teytey:
doğru valla bizim burda öyle yapıyorlar arabada kapanır evde açılır:roflol::roflol:içer kız o sinan o girabolu suyunu memleketinin bitkisi içmezmiiiiiiiiiiiiikayserı gelınlerdınden..sermınde ondan..
kayserıde sacın onu azcık gozukecek..esarp baglama modelı..
ama saclar rofle degıl..genelde ole olurdu:roflol::roflol:
yumusagı cokmu aradılar acaba
gılaboru suyu dıye tuturdu o onu ıcemezkı oo yumusaklıgıyla:dilcikar::dilcikar:
benım anlamadıgım sermın yemek yerken basını acıyoda arabada puan verırken nıye kapatıyo basını anlamadımm :roflol:
anam otekı genc deluvanlıda nasıl gozlerını acıp konusuyoo..
nerde devlet memuruysa bı gıdıp yakından gormek lazım:roflol::roflol:
yok canım ayıp olmaz....katibin babasıın babamlar çokk iyi tanıyorlar :1hug::roflol::roflol: Adliyede zabıt katibi :)))) Ama bi ilçenin adliyesinde şimdi yerini söylemeyelim ayıp olmasın :1shok::1shok:
:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?