Yemekteyiz - Show Tv

Kayeri de Sheraton yokkidelikafadulden City One mı aceba o bahsettiğin otel? :1shok:Ama onun karşısında da köhne möhne herhangi bi otel yok..Sanayinin içinde...

hılton varya acep orayımı derkı..
cıty one otelın orası degılde.
sanayı caddesı uzerınde kucuk kucuk oteler var..belkıde oradır
zaten kır saclı adamda o yol uzernde bır otel var orda ayatada..
ordakı otelerde malum gercekten :dilcikar::dilcikar:

kayserı gelınlerdınden..sermınde ondan..
kayserıde sacın onu azcık gozukecek..esarp baglama modelı..
ama saclar rofle degıl..genelde ole olurdu:roflol::roflol:

yumusagı cokmu aradılar acaba
gılaboru suyu dıye tuturdu o onu ıcemezkı oo yumusaklıgıyla:dilcikar::dilcikar:

ayy ya hilton ya da sheraton ikisinden biri. baya büyük ışıl ışıl bi otel. 5 sene olmuştur ben kayseriye geleli. ..tam karşısında bi otel var. 4-5 katlı 2. sınıf bi otel. şimdi arayıp buldurcanız bana durun siz..

hadı bul bakalım...ama dedıgıne gore hılton canımcım..
karsında otel yokkı..delikafaduldendelikafadulden

işte burası hilton adını bulamadım otelin yaa. bunun tam karşısında bi otel var.. orda kalmıştık gariban gariban

seldacım hılton orasıda onun karsısında otelı hatırlayamadım hergun gectım yer..
sagında solunda zaten yoıllar var..arka tarafıda koskaca park..
yok dersenkı arada cadde varsa bıldım
kaldıgın otelı
ama yazık sana:teselli::teselli:

artık eskisi kadar yemekteyiz programına bakmıyorum.
Ama Kayserili hemşerilerime seve seve bakıyorum.. tuttum ben bu gurubu..:teytey:

adını hatırlamıyorum ama bu otelin karşısındaydı. hatta odamdan bu otele bakıyodum aa yalancı çıkarcaanız beni..
belki bunun girişinin tam karşısı değildi ama bu otele bakıyoduk. burda kalcaz sandı garibanlar pek üzülmüşlerdi..gece ışıl ışıl aydınlatılmış çok şık görünüyodu.sengözlerimebaksanab

Bende şu genç olan adama takıldım ya...
Konuşmalarda gözlerini nasıl açıyor öyle, korktum valla...
Benim favorimde, başörtülü bayan, eleştirileri yerinde ve düzeyli...
Şermin hanım ise şov yapıyor, Doğalı oynuyor fakat hiç doğal değil bence , hiç bir şeyi beğenmiyor... Hep eleştiri, memnuniyetsizlik..
Sadece şiveyle doğal olunmuyor malesef...

ben de eskisi kadar takip etmediğim bu yarışmayı kayseri'de oolması sebebiyle yeniden izlemeye başladım....sengözlerimebaksanab
tesettürli bayan favorim şu an..
bir adam var konuşurken gözlerini açan ona pek ısınamadım..
şermin hanım ise çok belli ediyor kayserili olduğunu... kaydirigubbakcemile3
diğer iki kiş henüz sötylenecek birşey yok....fisfisfis
bakalım izlemeye devam edeceğim...

doğru valla bizim burda öyle yapıyorlar arabada kapanır evde açılır:roflol::roflol:içer kız o sinan o girabolu suyunu memleketinin bitkisi içmezmiiiiiiiiiiiii

bu arada şerminde saçmaladıkça saçmaladı iyicee kamereları görünce zavallı ne dedeğini bilmoo nasıl konuşacağını ..sürçi lisan edioo heppklava:klava:biz sadece paranın kıymetini bilşiriz nasıl harcayağmızılülülülülülühesapta üstümüeze yokturr:teselli::teselli:

:roflol::roflol: Adliyede zabıt katibi :)))) Ama bi ilçenin adliyesinde şimdi yerini söylemeyelim ayıp olmasın :1shok::1shok:
:)))

arkadaslar ben bu yarısmacılarının hepsini mesleklerıyle bılıyorum referans saglam yerder bu sedat bey mulakat yapılan otelın sahıbının özel şöföru ayrıca hepsının mesleklerını farklı tanıtıyorlar.kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…