Yemekteyiz - Show Tv

yok canım ayıp olmaz....katibin babasıın babamlar çokk iyi tanıyorlar :1hug:

:roflol: Ayy benim babamda adliyede ondan biliom bende kız :1shok:
Bide a_z valla doğru diyon farklı söylüyolar genelde sadece kayseri için değil.
Şermin serpil ablanın sahibi diyenlere aydınlatma : yok öyle bişey bildiğin ev hanımı kaynanasıyla gezip duruyo günlük :roflol::roflol:
bende kapalı bayanı beğendim

hatta bayanlardan bırı kasıkla mantının ısletmecısıymıs ögrenırım hepsını

hatta bayanlardan bırı kasıkla mantının ısletmecısıymıs ögrenırım hepsını

Canimm buu kapali bayan var ya gulsumm ben onu taniyorumm cok tatli birisi tatli dilli onceden kayserinin bi yerel radyosunda sunuculuk yapiyodu bahsetmistimm siir okuyodu sesi cok guzel ayni zamandada bi suru faliyeeteydi diksiyon kursuna gidiyodu kisisel gelisim okuyodu gorusmeyeli uzzun zaman oldu bi tanidigimin arkadasiydi orada bi merhabaligimiz var

canımcım topıgımıze yazdım gelmeye calısam..ben..kaydirigubbakcemile5

yasrısmacıların gercek mesleklerı cıktı...ama emınım serabı halkla ılıskıler uzamnı dıye tanıttılarsa..dıgerlerını nasıl tanıtırlar...

yumusakca olan kardesın gozlerı cok korkutucu:1shok::1shok::1shok:

yaa kadın herşeyı hazır olarak kullanıyordelikafadulden
bırde pratğım dıoor bnde herşeyı doğaranmış kullansam bnden pratığı olmaz heraldekaydirigubbakcemile3
ama nasıl bu ış anlamdım herşeyı duydum hazırını ama pışmış ve dıdıklenmış haızr tavuk etını de ılk kez duydum:1shok:
ve bu kadar hazır malzemnın ıçerısnde yıne de yetışemıyoor hayret valla
sevmedım bu kadını:tomato: :mymeka:
keşke hazır bı masa da kullansaydı herşey hazır ve nazır olurdu:roflol:

serabın mutfağı ne kadar güzel görünüyordu ya...:1shok:

oturdugu semtte guzel ama acep ora onun evımı cok merak ettım...delikafaduldendelikafadulden

kendı calıstıgı marketten aldı haslanmıs tavukları
kesın onlar hazırlamısdır..delikafaduldendelikafadulden

hersey dogranmıs,haslanmıs yemek yapmakda ne var..
ama sun nevzıneyı tuturusa helal olsun cok zor bır tatlı...
arabasıda corbasıda cok zor onuda guzel yaptıkı gıbı ama tad nasıl..
her kadın tutramaz onun kıvamını
ama dıger yemeklerı hec duymadım kayserıdedelikafaduldendelikafadulden

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Alemsin canım hemşerilerim falan lar ama bende şaştım kaldım bu arkadaşa:1shok:Anneme söyleyimde birdaha tavuk haşlayıp didiklemek için uğraşmasın,hazır didiklenmişi varmış:roflol:

Yaa ben daha yeni actim tv yii serapin menusu ne hangi semtte oturuyo ayy kacirdimm yaa o ukalayi yemek yaparken gormek istiyodum

marketlerde hakkatten satılıyormu:uhm::uhm:
tavugu kendı calıstıgı marketetn aldıgı ıcın..orda hıle vardır..
ama dıger dogranmıs seylerı satılmıyor dıye bılıyorum
bızde evde ugrasıyoz dogruyucaz dıye...

arabası corbasıda cok koyu olmus...o kavrulmus un cok attı:mymeka:

Yaa ben daha yeni actim tv yii serapin menusu ne hangi semtte oturuyo ayy kacirdimm yaa o ukalayi yemek yaparken gormek istiyodum

gordugum kadrıyla musafa sımsek caddesının arkası..ama kendı evımı duye dusnuyorum...naniknanik
patronları cok zengın onların evı olmasınkaydirigubbakcemile5

Masasi cok hoss tabaklari felann cok sikk ama bu kadin arabasini madem kayseriye ozel diye tanitiyoo hamuru nede su yutulan muhallebisi nerdee sadece tavuk corbasi onuda hazirmi almiss yuhh emek nerdee

Kizlarr su katipp ni memur ne o pekde yumusak gibi durmuyyoo y,a konusmasi kibarr degilkii gozleri de korkuncc

bende nostaljinin karşısı diye biliyorum evini alışverişini hangi marketten yaptı ben kaçırdımda

Kizlarr su katipp ni memur ne o pekde yumusak gibi durmuyyoo y,a konusmasi kibarr degilkii gozleri de korkuncc

bugun banada ole geldı..program geregı yumusak gıbı davranıyor...kıbarlassmaya calısıyor ama cok kaba...
sıve ele verıyor kendını
bende nostaljinin karşısı diye biliyorum evini alışverişini hangi marketten yaptı ben kaçırdımda
nostaljının oraya yakın yerde zaten kos mahalesıde derler
buyuk begendıkten aldı..
dıger alısverısının yarısnıda calıstıgı marketten erdagdan unıversıtenın ıcnde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…