Yemekteyiz - Show Tv

Kızlar kızlar sakin olun..:teselli:
Tepkinizde haklısınız size katılıyorum ama yazık tartışma çıkıpta,konu kilitlenmesin..:çok üzgünüm:

bu yarışmada favorim gülsüm.Ama şermine bayıldım özelliklede hanım annesiyle marketdeki muhabbetlerine çok güldüm alışveriş arabasını kaybetmeleri filan çok süperdi.Ve serap inş kazanamazsın şermini üzüp ağlattı ya.Bana göre şermin çok doğal olduğu gibi maşallah o ağlayınca evdede annem ve ben çok üzüldük gıcık serap.....naniknanik

bende senn gibi düşünüyorum canm gülsümü çook seviyorum ama şermin teyzede bi başka yaa bende hanım annemle izlerken koptum:roflol::roflol::roflol:seraba gelinceee çok abarttı:mymeka::mymeka:

seraba bende uyuz oluyorum.. mutfağına gittiler diye olayı abartması,daha önce böyle bir sofraya oturmamışlardır gibi yorumları hiç hoş değildi..
gülsüm hanımı bende çok beğeniyorum onu ama malesef hakettiği puanı alamadı...
şermin hanımıda çok seviyorum çünkü tam bir kayserili kendisi....kaydirigubbakcemile3 sengözlerimebaksanab
diğer iki kişi hakkında fazla söyleyeceğim birşey yok...

Şermin hanım dün "Benim köftemi MAASıMEDıLER."dedi ya Kayserililerden başka anlayan olmuş mudur acaba? Kadın yanında tercumanla gezse isabet olur bence!!-tatlicadiarzu-

Şermin hanım dün "Benim köftemi MAASıMEDıLER."dedi ya Kayserililerden başka anlayan olmuş mudur acaba? Kadın yanında tercumanla gezse isabet olur bence!!-tatlicadiarzu-
:roflol::roflol::roflol:yaa sen varyaa sen beni güldürdün allahda seni güldürsün o şermin ayrı bi boyut zaten onu izledikçe kopuyorumm:))) kimse anlamamıştır o kelimeyi süpersin canm çok fazla izleyemedimm dün kaçırmışım:)))

Son düzenleme:

Ya geçen de "Gadasını aldığım bunlar niy gııı yiğin çığ çığ olmuşlar.İçesine pişmemiş vooooo!" diyodu. O kadar ki kendisinin ev sahibi olduğu gün söylediklerini dış ses bile anlayamadı!!!

Şermin hanım dün "Benim köftemi MAASİMEDİLER."dedi ya Kayserililerden başka anlayan olmuş mudur acaba? Kadın yanında tercumanla gezse isabet olur bence!!-tatlicadiarzu-

evet gerçekten ben anlamadım bir kayserili olarak anlamını söylesen süper olur merak ettim çünkü....a.s

kızlar müjde hasan amca tekrar yarışacakmış şimdiden tek favorim hasan amca

ewet ya şimdi gördüm bende inanmıyorum terkos hasan süper olacak eğlenicez bence birde tabiki funda var titiz demişler ben birde gösteriş meraklısı demek istiyorum..diğerleri pek ilgimi çekmedi ama bakıcaz:):lepi:süprizzzzz

çene zollu maşallahh yemekleride öyle olcak sandım sıfıra sıfır elde var sıfır buda şermin hanımn incilerinden:)

kızlar hasan bey yarışacakmış yine bakalım ne inciler döktürecek

ya ben birşeyi anlamadım trabzon yarışmasından şadıman hanım yarışacak e şimdi Trabzona yemeğe mi gidecekler yada şadıman nasl gidecek

Şermin hanım şimdi de menüyü değerlendiyo.."Abowwww abawwwww....Groton niyy gadasını aldığım!!!" Komedi filmi niyetine izliyorum ben artık ya...Koptum resmen...lülülülülülü

alex var,şaduman var,arz ederım hasan var,süsülü esmer bı kadın vardı o vra,bırde aglayan bi kadın vardı ya herseye ısmını unuttum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…