- 20 Mart 2008
- 142.034
- 214.101
- 1.423
- 60
alex var,şaduman var,arz ederım hasan var,süsülü esmer bı kadın vardı o vra,bırde aglayan bi kadın vardı ya herseye ısmını unuttum..
Canım benim sen beğendiğin için nasıl yorum yapıyorsan diğer beğenmeyen arkadaşlarımızda yorum yapabilir. Hiç bir şekilde bunu demeye hakkın yok.Olumlu eleştiri yorum kadar,olumsuzuda olacaktır.Eğer sana dokunuyorsa asıl sen yorum yapma
canm bak yazdıklarımı ii okumamışsın bende çok beğendim vs demiyorum KAYSERİLİLER İÇİN AĞIR KELİME KULLANIYO DAHA KAYSERİLİLERİ TANIMADAN SADECE YARIŞMACILARI İZLEYEREK ...BİZİMDE ELEŞTİRDİĞİMİZ DURUMLAR VAR YOK DEĞİL BEN YARIŞMACILAR SÜPER DEMİYORUM AMA KAYSERİLİLER ARKADAŞIN YAZDIIĞI GİBİ DEĞİLL....... TABİKİ ELEŞTİRİ OLCAK AMA KELİMELİRİ SEÇEREK BİRAZ DAHA DİKKATLİ OLARAK
Şermin hanım dün "Benim köftemi MAASİMEDİLER."dedi ya Kayserililerden başka anlayan olmuş mudur acaba? Kadın yanında tercumanla gezse isabet olur bence!!-tatlicadiarzu-
ya ben birşeyi anlamadım trabzon yarışmasından şadıman hanım yarışacak e şimdi Trabzona yemeğe mi gidecekler yada şadıman nasl gidecek
beyazların kadını funda
işi ters giden zeynep var
ama hasan bişeye kızmış belli yere bişey attı
çok komedi geçer bu yemek
kızlar bişi merak ediyorum şimdi önümüzdeki hafta yarışmacısı ''hiç duymadım şaduman '' hanım nerde misafirlerini ağırlıcak trabzona gidilmiceğine göre CADIARZU hoş trabzondada kendi evinde değildi ama sırnaşık şey
şermın ; bız kocalarımızın önüne böle zalataa sunmayaızkaydirigubbakcemile3 (rus salatasından bahsedıyor):roflol:
bırde şımdı kı beyın evı maşallah dublex memurları küçümsedığım ıçın demıyorum ama bı memura ne bılıım yanı bnce o ev onun değıl
ve bnm dıkkatımı çeken de o olduu şımdıye dek herkesın evıı çok güzeldı üst standartlarda denebılecek hatta
tabıı hasan amcamı saymıyorum mutfağı halen gözümün önünde kaydirigubbakcemile3
bu sefer nerde ağırlıyacak çok merak edıyorum
ama haftaya süper onu bılıyoruumdelikafadulden
ben onu tam izleyememisti sadumanin evi kimindi neden orda agirladi bide adana daki selbiyi kimler do niye dovmuss ayy eline saglik dovenlerinn
ben onu tam izleyememisti sadumanin evi kimindi neden orda agirladi bide adana daki selbiyi kimler do niye dovmuss ayy eline saglik dovenlerinn
CarrefourSA'da dövmüşler demek Selbiyi,azra_sila'cım.Elleri dert görmesin döven hemşerilerimin..kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?