Yemekteyiz - Show Tv

Canim olumsuz yorum yapacaksaa yarismacilara yapsin kayserililre degill 5 kisiyi tum kayserililrlee bir tutamaz soylediklerini dikkatli okumamissin galibaa lafin ucu bizede dokunuyoo

Sana sonuna kadar katiliyorum gel opecem hemserim şeniz
Şermin hanım dün "Benim köftemi MAASİMEDİLER."dedi ya Kayserililerden başka anlayan olmuş mudur acaba? Kadın yanında tercumanla gezse isabet olur bence!!-tatlicadiarzu-

Pu hahahah evet valla bide horanta demistiyaa hatta dis ses sordu hoaranta ne demek sermin hanim diye
ya ben birşeyi anlamadım trabzon yarışmasından şadıman hanım yarışacak e şimdi Trabzona yemeğe mi gidecekler yada şadıman nasl gidecek

Hee yaa bende izleyince ilk aklima o geldi nasil olcaksa

beyazların kadını funda
işi ters giden zeynep var
ama hasan bişeye kızmış belli yere bişey attı
çok komedi geçer bu yemek

Evet yaa bu yarismacilar cok kavga ediyoo bayagi samata var arz edrim hasam meshur ggujes gozlugunu yine takmiss onu cikarip yere atti

kızlar bişi merak ediyorum şimdi önümüzdeki hafta yarışmacısı ''hiç duymadım şaduman '' hanım nerde misafirlerini ağırlıcak trabzona gidilmiceğine göre CADIARZU hoş trabzondada kendi evinde değildi ama sırnaşık şey

yarışmacılardan pek bir farkınızda yok gibi...

zaten cnm trabzondakı evde kendı evı değıldıa.s
ama neyaparlar bılmıyorum tabıı:uhm:

adana yarışmasından sonra pek izlemedim yarışmanın formatını ögrenince adana ve istanbul yarışmacılarının bir kısmının evi olmadığını yarışma gereği bu lafları ezberlediklerini ögrendim .adana yarışmacısı selbiyi alışveriş merkezinde bir güzel dövdüler onada şahit oldum.taki bu hafta ARZ EDERİM HASANI GÖRENE KADAR:teytey:

ben hiç zevkle izleyemedim bir kayserili olarak
sürekli tartışıyolar eleştiriyolar serap çok eksik ana yemeğin diyo sofrada
sonrada güzeldi diyo
şermin bu masaya börak yakışırdı diyo zaten ana yemekte börak varrrr
amannnnn sıktılar yani daha düzgün yarışmacılar seçselerde zevkle izleseydik
ıREZıL OLUYOKKKKKK

şerminin konuşmasıda olmasa heç çekilmez ardada ağzını şapırdatmasa hiç izlenmezzzzz

bende şaduman hanımın misafirlerini nerede ağırlıyacağını merak ettim..
hasanda yine götürüyor kasayla koy diyor utanmadan..

şermın ; bız kocalarımızın önüne böle zalataa sunmayaızkaydirigubbakcemile3 (rus salatasından bahsedıyor):roflol:

bırde şımdı kı beyın evı maşallah dublex memurları küçümsedığım ıçın demıyorum ama bı memura ne bılıım yanı bnce o ev onun değıl
ve bnm dıkkatımı çeken de o olduu şımdıye dek herkesın evıı çok güzeldı üst standartlarda denebılecek hatta
tabıı hasan amcamı saymıyorum mutfağı halen gözümün önünde kaydirigubbakcemile3
bu sefer nerde ağırlıyacak çok merak edıyorum
ama haftaya süper onu bılıyoruumdelikafadulden

ilkkez salataya zallata diyen birini gördüm..

haftaya şanlık var. eski yarışmacılar tolanıyo baş rolde hasan amca var.......

ben onu tam izleyememisti sadumanin evi kimindi neden orda agirladi bide adana daki selbiyi kimler do niye dovmuss ayy eline saglik dovenlerinn

Kizlar serap 1. Olunca ne yaptii ayy on ani gormek istemedigimden izlemedim bee nasil 1. Ettiler yaa bence gulsum birinci olmaliyken sonuncu olduu

ben onu tam izleyememisti sadumanin evi kimindi neden orda agirladi bide adana daki selbiyi kimler do niye dovmuss ayy eline saglik dovenlerinn

cnm şadumanın evı çok kötüymüş onun ıçın başka bı evde ağırladı bu sefer ne yaparlar bılmıyorum ıstanbulda bır ev ayarlarlar
selbı cnm zateeen çooooktan köteğı hak etmıştııkötükedihüso
CarrefourSA da ıııce bı dövmüşler:mymeka: klava:
dövenın elıne koluna sağlıka.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…