Yemekteyiz - Show Tv

aslinda hic bakmicaksin ama ne yalan söyliim merakdan genede kendimi alamam ve bakarim kessin :)
ama bu hafta hic bakmadim reklamlarda tek gördügüm o basörtülü kadin sempatik geldi bana ama nasil biri onuda bilmiyorum beni bilenlerde isim aklimda tutamadigimi bilirler :) herzamanki gibi adi aklimda diil o bayaninda :)

Kizlarr dun izlerken sermin alisverise giderken bizin evin karsisindaki aprartmandan cikmazmi karsi karsiyayiz ustelikte onlari arabayla goturen kisi esimin cok yakin ardasi hemen aradik tabi bilgi almak icin sonra gorusek suan tel susmuyo yogun dedi tvde d goren aramis arabayla goturen o adami neyse sermin komsummus haberim yok dun cok uzuldum ama kadina serap birinci demissiniz cok uzuldum kesin emin oldugunuz bi kaynaktan mi ogrendiniz yaa ins degildir hani sermin birinci diyolardi serpil ablaydi serminn ay herkes farkli diyoo sermin kac puan aldii bi soyleyin sonuna bakamadin yaa

evet ya, akşamki yarışmacı kaç puan aldı..:uhm:
ben şermin abladan şöyle güzel bir yağlama,su böreği bekliyordum ne yalan sölimm..:roflol:

dün akşam serap denilen şahıs kişiliğinin basitliğini iyice belli etti...klava:
mutfağa gidilmiş olmasını çok abarttı çok...kötükedihüso
şermin hanım kaç puan aldı:uhm:
serabın birinci olduğu duyumları inşallah doğru değildir...aman allah korusun...

Amanın hakkaten Allah korusun..:1shok:

Sermin hanimin yemegini de zehir etti, manti sirasinda okadar tartisti etti.
Sermin hanim da oyle sustu baka kaldi yarim saat falan surmustur herhalde bu tartisma.

şermin 13 puan aldı.. bugün kapalı bayan da sıra sanırım ama tanıtımlarda onunkinide beğenmiyorlar korkarım serap kazanmış yarışmayı....((
dün kadının haline üzüldüm ya şermin hanımın.. bence köfteyle böreği önce verecekti mntıyı ana yemek olarak programcılar yer değiştirtti sanırım bir başka yarışamada birininkini değiştirtmişlerdi öyle hatırlıyorum çünki hiç bir kayserili başka yemek olmadığı sürece mantıyı önceden vermez.. sadece mantı varsa direk ogelir.. serapın kendini bilmez konuşmalrı yok bu masa patladı felan iyiki gelin gibi süsledi masayı çenesi durmaz artıkk..

kızlar hayal kırıklığına uğramış gibiyimm çook üzüldüm gerçektenn ben beklerdim ki birlik beraberlik içinde nasıl yarşma oluyormuş nasıl tartışmadan sonlanıyomuş göstersinler istedim ama serap saolsunn gösterdi yüzünü..asık şey bende öyle düşünüyorum bu tabalar sponsordann benceee belki evide kendidin değilll[sinan için kaysrinini yüz karası dediniz kimmiş yüz karası gördünüz daha ik günden kadına yemekten anlamıyosun dedi2 gün asık oldu 3.gün masa patlattı bu kadarıda olmazkiii ahh bu yazdıklarımı okusa ama onda o kapasite nerdeeee....yemeği bilen insanlarla konuşurmuş ne bu böylee bee aaa çok sinirliyimm çookkkkkötükedihüsoklava::teselli::mymeka:COLOR]

kayserinin en ünlü yemeği YAĞLAMADIR BENDE ŞERMıN TEYZEDEN ONU BEKLıYODUM AMA YAPMADIII...kayınvalidesinin aklına gelseydi derdi

sedatın ısrarla peynir istemesi(( hepten çileden çıkarttılar adamı yaaanapsınlar aç kaldılarrkaydirigubbakcemile

katılıyorum sana derinsuu çokk haklısın canm bende sevmemeiştim şermini ama o ağlaması masasının patlamasıı beni çok üzdü bide kayserili olarak artık serabın kamereyı görünce katmerli havalandığna veriyorumm nasıl saygısızzz bişeyy yaakötükedihüsokötükedihüsoklava:

Gulsummde zor yemekler yapti bencee tavugu hazir haslanip didilmis almadi kendi yaptii shriteti bastan yaptii koftesi pilavi kabagi ozellikle o tatliyi bende yapiyorum zorr hamurun kivamini tutturmakk hepsini yapip yetistirdi massasida hazir ve guzell ama gel gelelimki begenmeszler

Soyledigin cok sacma herkes ayni olacak diye bisey yokk!bui kac kisi oyle diye tum kayserililerin mi ipiyle kuyuya inilmezz demen cok yanliss hem o kadincazz ilk defa kamera karsisina cikiyo olabilir unutmus olabilirr sogan zamanla yarisiyolar vee heycan da varr bi sogan unuttu diye dedgin lafa bak ss :mymeka:l

bnce ağır konuşuyosunuz son lafınıza kastım
ordakı 5 ınsan CIK kayserılıyı asla temsıl edemez:1closedeyes:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…