dün akşam serap denilen şahıs kişiliğinin basitliğini iyice belli etti...klava:
mutfağa gidilmiş olmasını çok abarttı çok...kötükedihüso
şermin hanım kaç puan aldı:uhm:
serabın birinci olduğu duyumları inşallah doğru değildir...aman allah korusun...
eweet canm bende hatta yarşmacılarda bekliyormuş ama avuçlrıın yaladılarr:sm_cool:evet ya, akşamki yarışmacı kaç puan aldı..:uhm:
ben şermin abladan şöyle güzel bir yağlama,su böreği bekliyordum ne yalan sölimm..:roflol:
katılıyorum sana derinsuu çokk haklısın canm bende sevmemeiştim şermini ama o ağlaması masasının patlamasıı beni çok üzdü bide kayserili olarak artık serabın kamereyı görünce katmerli havalandığna veriyorumm nasıl saygısızzz bişeyy yaakötükedihüsokötükedihüsokızalr ya duygularıma tercuman olmuşsunuz valla daha ne diyeyim...
ilk başta serminn teyzeyi sevmemiştim..ama bu akşam o kendi masasınaki surat ifadeleri,kimseye laf yetiştirmemesi,hanımlıgı beni duygulandırdı..hele aglaması((
bu serap cidden fazo arkadasımın dedigi gibi rahatsız yaa...üstüblük kopleksi var tek kelimeyle...
şimdilik birinci görünüyor ama inşallah adını unuttum gerçi o tesettürlü kız birinci olur diyorum ben..
hele o gözlerini açıp açıp insanı korkutan adam ayy sinir oldum onada valla.abartıyolr herşeyi ya.
varya bu geceki şermin teyzenin yemekleri kamera karşısında olmsaydılar nasıl götürürdüler şapur şupur hemde...bide sanki masada yiyecek birşey kalmamış gibi peynir istemeleri çok büyük terbiyesizlik...ALLAH aşsız bırakmamış bunları...
bu kayserilerin yemekteyizini hiç beyenmedim Çok üzgünüm çoook
çok seviyesizce hareketler yapıyorlar. bugünkü kadında adını bilmiyorum çok yapay
insan neyse öyledir zorlanmanın ne anlamı var...uyanıklık yapıp ordan burdan zaman kazanmak için ya mantının içine bir soğan koymayı güya unuttum diyor hanım teyze( mantı memleketi soğanı maydonozu koymayı bilmezmi unuturmu pek muamma ya)
yav niye kayserilere uyanık olur ipiyle inme dendiğini bir kez daha anladım.
bu kayserilerin yemekteyizini hiç beyenmedim Çok üzgünüm çoook
çok seviyesizce hareketler yapıyorlar. bugünkü kadında adını bilmiyorum çok yapay
insan neyse öyledir zorlanmanın ne anlamı var...uyanıklık yapıp ordan burdan zaman kazanmak için ya mantının içine bir soğan koymayı güya unuttum diyor hanım teyze( mantı memleketi soğanı maydonozu koymayı bilmezmi unuturmu pek muamma ya)
yav niye kayserilere uyanık olur ipiyle inme dendiğini bir kez daha anladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?