Yemekteyiz - Show Tv

bu arada kazulet dıe arkadaşımz süreklı soruyordu vede dıyordu bırde eqeye qelseler dıe
şımdı de elemeler ızmırde olcakmış duyurulur
önümzdekı pazartesı ıstanbul yıne
dığerı parıste
ondan sonra tekrr ıstanbul
ve IZMIR çok merak edıyorum eqelılerı

pek seviyesizce davranışlarını göremedim ben bu bir....
kadın gerçekten unutmuş olabilir çok önyargılı bir yaklaşım olmuş bu iki...şutarafagitti
ayrıca kadının soğanı koymayı unutmuş olmayı söylemesiyle kayserilerinin uyanık olup ipiyle inme konusu arasında bir bağ bulamadım bu üç... :1closedeyes:

bugünkü bayan kaç puan aldı kızlar :uhm:

canım az önce baktım son anda yakaladım bende..malesef 12 puan aldı...yani hepsi 3 verdi...bunların amacı zaten az puan verip birbirinin önüne geçmek işte...yoksa afedersin bal gibi de begeniyorlar yemekleri ama böyle yapıyorlar sinir şeyler.halbuki herkes birbirine hakkını verse çok daha adil olacak..şimdi o serap denen şahsı birinci ettiler iyi mi oldu sanki.

teşekkürler cnm a.s.
çok haklısın yarışmacılar tam olarak paranın peşindeler haksızlık yapmış olmaları umurlarında değil :dilcikar:

teşekkürler cnm a.s.
çok haklısın yarışmacılar tam olarak paranın peşindeler haksızlık yapmış olmaları umurlarında değil :dilcikar:
evet canın aynen...ben şerminin yerinde olsam bu akşam gülsüme 10 tam puan verirdim ki birinci olsun...yeterki serap olmasın diye..nasıl olsa kendinin birinci olmadıgını tahmin etmesi gerekli.yada bu akşam birisi o adama yüksek verse ne iyi olur.

Aslinda bu yarismamin formatina uygun olsada cepten sms yolulyla halkta yarismacilara oy verebilsee dimi ama iste onlar tadina baktigi icin onlar veriyo ama soyle olabilir onlar puanlarini verir bide halk verir bizim gordugumuzu onlar gormuyo mesela serap denen hep hazir kulland zamandan kurtarsdi 1 ci olmasi adil dezgili bazi yarismacilar hile yapiyo aksamdan hazirliyo yada ne biliyim birilerinden yardim aliyoo bizdebunlara masa duzenine yarismaci kisiligine yemekleri sunumuna ev sahipligine felan puan versek halk puaniyla yarismaci puani toplaminda bririnci belli olsaa simdi bu durumda serap 1 olmazdii

bende bir kayserili olarak serapın kazanmasını istemem
çünkü kayserililer insanları horgörmezler neymiş endonezya böreği endonezya böreğini herkez bilmek zorundamı ayrıca kendi ülkemizin yemekleri çok güzel
bu yaarışmayı yapanlar gerçek kayserilileri seçmemişlerki patonsiyel tartışma çıkaran hiçbirşeyi beğenmiyenleri seçmişler böle yapıcaklarsa şehir şehir gezmesinler
ne anladıkkki kayserinin neyini tanıttılar şimdi pehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
NÖREK ŞıMDı GÖRÜYONMUUUUUUCADIARZU

niye gıı gadasını aldım.. bastırma varıdı,mantı varıdı,,o tatlının adı neyidi kele ondan varıdı.:roflol:
aynen katılıyorum bende yörelerin öz yemeklerini tanıtmalarından yanayım..
akşamki Gülsüm hanımı çok beğeniyordum.. sonucuna üzüldüm..a.s.

Serap ı esefle kınıyorum ve hatta :mymeka::mymeka::mymeka:
Şermin in gecesini mahvetti...:çok üzgünüm:
İnşallah kazanamaz...
:dilcikar:

ben artık hiç izlemiyorum..önceden de yemek yapım aşamasına bakardım ama artık o kadar sinir oluyorum ki,prim vermek istemiyorum açıkçası..nerede insanın sinirine dokunacak kişiler var onları seçiyorlar ya da o yönde oynamasını istiyorlar..

aynen arkadasım bende ızlemıyorum artk,denk gelırsem mutfaktakı hazırlamalarına bakıyorum,onun dışında yerken izlemıyorumm,sinir oluyorummmm

arkadasın bırı kayserılıler ıcın agır soylemde bulunmus sıddetle kınıyorum o kısıyı...kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
herkes o sekılde olacak dıye bır kavram yok...:mymeka:
luften bazı seyler soylenırken bır kısının yaptıgını herkese maal etmeyın...
sen kayserıye geldınmı hıc kayserı halkını tanıdınmı...Çok üzgünüm çoook

lost 87 sızn oralar nasıl pekı ya sız nasılsınızlülülülülülü

bu arada en son aldıgım bır bılgı var cok uzuldum..
yarsıma sırasınde sermının kocası yarısmadan cekıl demıs ama kanal 50.000 tl para ısteemıs sozlesme geregı..:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

sana katılıyorum canım..bu tür insanlar kayserinin her yönden gelişmesini hazmedemeyen kişiler, insanlar hakkında genel konuşan insanlar genelde başarısız insanlardır yaşıda küçük sanırım arkadaşın. yemek kültürümüzde çok zengin olduğu için hemen düşünmüşler zaten yemekteyiz ekibide kişilere gelince serabın kazanmasını bende istemiyordum ama ne yazıkki o kazanmış bence gülsüm haketti bu parayı, hanımefendi ve çok düzgün bir insan gerçekten..

canm beğenmediysen izleme yorumda yapma..[COLOR="Blue"kamera karşısında kadın mantı yapıyor kolaymı onu yapmak unutmuş olmazmı bırak kamerayı sen normalde bile yapamazsın MANTIYI..SEN BEŞ KİŞİYLE YOLA ÇIKARAKMI YAZIYOSUN BU YAZIYI NE YAZDIĞINI BİLMİYOSUN...SEVİYESİZLİK SENİN YAZILARINDA MEVCUT....klava:klava:[/COLOR]

sözleşme yaptıklarını bende duymustum ama 50000tl bılmıyodum..Bunlara 4 sayfa sözlesme ımzalatıyorlarmıs.Sozlesmenın bır maddesıde ne olursa olsun hıcbırsekılde yarısmayı yanı tv yı mahkemeye veremıyorsun..
Hatta adana grubundakı sevım adlı yarısan genc kız vardı ya,ne tepkı almıstı.Face de yazmıs,ben kazanacagım parayı bazı hayır derneklerine(isim vermiyim) tv aracılıgyla kazanıp vermek ıstıyorum demıstım ama benım bunlarla ılgılı hıcbır sözum yayınlanmadı cok uzuldum,istismar edıldım..vs yazmıs..tv yı kınadıgını yazmıs..
yani bazı görüntüleri kesıp kesıp yayınlıyorlar..Kayserı grubunda da bence aynı seyler var,coğu seyı öle bır yerden kesıp yayınlıyolar kı o kişi hakkında yalıs düşünmemızede neden olabılıyolar,sırf ızlensın dıye..

MUTLKA CANIM ÖYLEDİR REYTİNG İÇİN BU TV cilerin yapmayacakları yokturr.....klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…