bu kayserilerin yemekteyizini hiç beyenmedim Çok üzgünüm çoook
çok seviyesizce hareketler yapıyorlar. bugünkü kadında adını bilmiyorum çok yapay
insan neyse öyledir zorlanmanın ne anlamı var...uyanıklık yapıp ordan burdan zaman kazanmak için ya mantının içine bir soğan koymayı güya unuttum diyor hanım teyze( mantı memleketi soğanı maydonozu koymayı bilmezmi unuturmu pek muamma ya)
yav niye kayserilere uyanık olur ipiyle inme dendiğini bir kez daha anladım.
bugünkü bayan kaç puan aldı kızlar :uhm:
canım az önce baktım son anda yakaladım bende..malesef 12 puan aldı...yani hepsi 3 verdi...bunların amacı zaten az puan verip birbirinin önüne geçmek işte...yoksa afedersin bal gibi de begeniyorlar yemekleri ama böyle yapıyorlar sinir şeyler.halbuki herkes birbirine hakkını verse çok daha adil olacak..şimdi o serap denen şahsı birinci ettiler iyi mi oldu sanki.
evet canın aynen...ben şerminin yerinde olsam bu akşam gülsüme 10 tam puan verirdim ki birinci olsun...yeterki serap olmasın diye..nasıl olsa kendinin birinci olmadıgını tahmin etmesi gerekli.yada bu akşam birisi o adama yüksek verse ne iyi olur.teşekkürler cnm a.s.
çok haklısın yarışmacılar tam olarak paranın peşindeler haksızlık yapmış olmaları umurlarında değil :dilcikar:
bende bir kayserili olarak serapın kazanmasını istemem
çünkü kayserililer insanları horgörmezler neymiş endonezya böreği endonezya böreğini herkez bilmek zorundamı ayrıca kendi ülkemizin yemekleri çok güzel
bu yaarışmayı yapanlar gerçek kayserilileri seçmemişlerki patonsiyel tartışma çıkaran hiçbirşeyi beğenmiyenleri seçmişler böle yapıcaklarsa şehir şehir gezmesinler
ne anladıkkki kayserinin neyini tanıttılar şimdi pehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
NÖREK ŞİMDİ GÖRÜYONMUUUUUUCADIARZU
arkadasın bırı kayserılıler ıcın agır soylemde bulunmus sıddetle kınıyorum o kısıyı...kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
herkes o sekılde olacak dıye bır kavram yok...:mymeka:
luften bazı seyler soylenırken bır kısının yaptıgını herkese maal etmeyın...
sen kayserıye geldınmı hıc kayserı halkını tanıdınmı...Çok üzgünüm çoook
lost 87 sızn oralar nasıl pekı ya sız nasılsınızlülülülülülü
canm beğenmediysen izleme yorumda yapma..[COLOR="Blue"kamera karşısında kadın mantı yapıyor kolaymı onu yapmak unutmuş olmazmı bırak kamerayı sen normalde bile yapamazsın MANTIYI..SEN BEŞ KİŞİYLE YOLA ÇIKARAKMI YAZIYOSUN BU YAZIYI NE YAZDIĞINI BİLMİYOSUN...SEVİYESİZLİK SENİN YAZILARINDA MEVCUT....bu kayserilerin yemekteyizini hiç beyenmedim Çok üzgünüm çoook
çok seviyesizce hareketler yapıyorlar. bugünkü kadında adını bilmiyorum çok yapay
insan neyse öyledir zorlanmanın ne anlamı var...uyanıklık yapıp ordan burdan zaman kazanmak için ya mantının içine bir soğan koymayı güya unuttum diyor hanım teyze( mantı memleketi soğanı maydonozu koymayı bilmezmi unuturmu pek muamma ya)
yav niye kayserilere uyanık olur ipiyle inme dendiğini bir kez daha anladım.
bu arada en son aldıgım bır bılgı var cok uzuldum..
yarsıma sırasınde sermının kocası yarısmadan cekıl demıs ama kanal 50.000 tl para ısteemıs sozlesme geregı..:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
MUTLKA CANIM ÖYLEDİR REYTİNG İÇİN BU TV cilerin yapmayacakları yokturr.....sözleşme yaptıklarını bende duymustum ama 50000tl bılmıyodum..Bunlara 4 sayfa sözlesme ımzalatıyorlarmıs.Sozlesmenın bır maddesıde ne olursa olsun hıcbırsekılde yarısmayı yanı tv yı mahkemeye veremıyorsun..
Hatta adana grubundakı sevım adlı yarısan genc kız vardı ya,ne tepkı almıstı.Face de yazmıs,ben kazanacagım parayı bazı hayır derneklerine(isim vermiyim) tv aracılıgyla kazanıp vermek ıstıyorum demıstım ama benım bunlarla ılgılı hıcbır sözum yayınlanmadı cok uzuldum,istismar edıldım..vs yazmıs..tv yı kınadıgını yazmıs..
yani bazı görüntüleri kesıp kesıp yayınlıyorlar..Kayserı grubunda da bence aynı seyler var,coğu seyı öle bır yerden kesıp yayınlıyolar kı o kişi hakkında yalıs düşünmemızede neden olabılıyolar,sırf ızlensın dıye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?