Yemekteyiz - Show Tv

bence grup on numara ama hasanın ne işi var öle bi grupta anlayamadımm pislik adam daha duzgun birini koyabilirlerdi onun yerinee meselaa serkanıı yerimseniben

horona yeni bir tarz kattı şu hasan yawwwkaydirigubbakcemile3güleceğim yoktu hiç kendini kaybetti resmen

aynennnnnn kelimesi kelimesine katılıyorumm:lepi:

şadumanın amcasının kızıymış o ev ben alexe aşıgım yaaa aşıkkkkkkkk çok seviorum alex benim kimsenin olamazzzz

şadumanın amcasının kızınınmış o ev yaa alexe bayılıorum o benimmmm kimsenin olamazz çok seviorum onu yaa kimse sahiplenmesin ona göree :)

zeynep çoook betermışsın yaaaaa
bn senı tatlı dıllı qüleryüzlü bılırdım oysa kı

ya şu şaduman cadısı beni deli ediyor..ne biçim biri o öyle
ne konuşmayı biliyor,ne bişi biliyor
ha bire bilmiyorum,görmedim,duymadım
2 saat adamın musluk suyu istediğini anlattılar..kendi yüksek puan almak için hasanada bişi demedi..hasan da neden 7 verdiyse
şadumanı almak yerine keşke onun dönemindeki ,ikizi olan yarışmacı hasanı alsaidiler
şaduman bir halttan anlamıyor

ayyy hasanı izlerken sinir krizi geçirdim resmen adam 1 dak susmazmı ya bi artvinli olarak acayip sinir oldum
artvinliler böyle değildir klava:

ya ne kargasaydı kımın ne dedıgı bellı degıldı...canım alessandro'da anlamıyo bısey bakınıyo Hasan bey cok konusuyo dıyecegıne Hasan bey tren gibi konusuyor dedı :roflol:

ayy nasıl başladı nasıl bitti anlamadım amma karmaşaydı kafamçokkarıştı
3 yarışmacınında (alex-hasan-şaduman ) dilini çözmekle uğraşırken bitiverdi program -tatlicadiarzu-
favorim alex :lepi: ama sanırım kazanamıcak baksanıza hasan a tadına ble bakmıyoru yemeklerin :dilcikar:
şaduman bana değişmiş biraz toparlanmış gibi geldi bana haksızmıyım sizce CADIARZU

şaduman toparlamış kendinide o sütlaçta nasıl olurda ikinci hatayı yapar tuturamaz çalışsaymış
hasan konuştu konuştuda yine en iyi puanı o verdi
hasan amcam karnını doyurdu
hem laf yetiştirdi hem okadar yemeği yedi pes doğrusu

zeynepe nie betermiş diosunuz neresi beter ben çözemedim arkadaşalr

tatlı bir kadın ama
çok kompleksli
belli
çünkü
biriyle kıyaslanınca
yada ona şaka yapılınca hemen çamura yatıyor
yani kıskanıyor karşısındakini
fundada çok ilgi topamayı seven biri
o nedenle diyorum ki
çok kavga ederler

tam eski tadı tuzu kalmadı yarışmanın derken bugün terkos hasan'ı görünce fikrim değişiverdi.ayol ne manyak adam bu...bu hafta onun şaklabanlıklarını izlemekle geçecek anlaşılan.. birde bence alexsandro yerine serçe erkan olmalıydı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…