Yemekteyiz - Show Tv

Hasan bey kabusu geri döndü.
Düşen reytigleri çıkarmak için iyi bir yöntem yapımcıları tebrik ederim.
Ama acıyorum diğer yarışmacılara yaa.
Hasan beyin evinde yapılan yemekleri nezaketen de olsa tatmak zorundalar.
Bide o adamın çenesi çekilirmi yaa. bıdı bıdı bıdı ayy :mymeka:

dün soka girdim desem yeridir uzun süre dilimizden düsürmedigimiz saduman geri gelmis:1shok:
hasan kabusu sarhosmudur nedir agzindan cikani kendi duymuyo anlamiyo evde tasi tabagi bardagi kir icindeydi o geri dönmüs :1shok:
gercek hayatda adasim olan sadumanin deyimiyle finda kokos oda gelmis:1shok: ama diger yarismaya göre birazcik daha az havaliydi sanki
diger beyin adini bilmiyorum ben onun yemeklerini cok begenmisdim konusmasida seker sempatik biri
o güzel bayanin adinida bilmiyorum ama ilk yarismada cok sansizlik yasamisdi evini masa dekorunu bayilmisdim onun birinci olmasini istiyorum ya cok sempatik

kızlarrr yhemekteyize nolmuuuşş:1shok:
en popüler olanları bir araya toplamışlar
ama onların hepsi ayrı şehirdeler nasıl oluyor peki:sm_confused:

aylar var izlemiyordum dün gece zap yaparken bir bktım secmece yapmışlar ama ne secmeceee şaduman ve faforim hasan :1shok: ama yok bu smile da az kalır gözlerimi çıkarıp masaya koymuş kadar oldum yaneee . kabus geri döndüüüüüüü

terkos hasan için izliyorum sadece delikafadulden
bütün delileri bir araya toplamışlar. yiyin birbirinizi bizde reyting yapalım misali..

aleksime yazık ettiler çocuğun tüm enerjisini bi anda söndürdüler
şaduman iyi etti hasan a ama yemeklere yazık ettiler bence gayet yenilebilir yemeklerdi

Yarışma iyice çığrından çıktı yemekteyiz değilde reyting peşindeyiz diye adını değiştirsinler bari bu ne anam kavga gürültü bir kıyamet gidiyor arkadaşın dediği gibi delileri bir araya toplamışlar Allahım birde büyük insanım çok sevilen insanım herkes bana bayılıyor demiyor mu ne diyeyim artık

hepsinin yüzüne tüküresim geldi ya
hele fundadan hiç beklemezdim
ya
değişik şeyler yaptı
ayrıca alex kimsenin gösteremeyeceği tevazuyu gösterdi
bence ilk programda yaptığı yemekler daha güzeldi ama
hakkını yediler canıkomun!
kıyamam ya ben ona...
hele o horoz hasanın ben en tepede seviliyorum demesi yok mu
bir allahın kuluda seninle eğleniyorlar
kimse bi tarafına takmaz seni demedi..
salak şey ya..
ahhh alex..ah..

kaydirigubbakcemile5 :lepi:
hele o hasan ın halkım beni getirdi buraya demesine varya koptum yaa lülülülülülü
nerden halkı oluosak :mymeka: dün bu adamla hangi kadın evli kalmak isterki dedim resmen . neydi o haller yaaa
şuurunu kaybetmiş o adam laelaelaelaelae kimde var alex in şirinliği sabrı pozitifliği peeeeh

ya bu hasanla şaduman gerçek mi kamera şakası mı??? 1. bölümlerinde dayanılmazlardı şimdi ikisi bir arada -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-

nerden halkı oluosak :mymeka: dün bu adamla hangi kadın evli kalmak isterki dedim resmen . neydi o haller yaaa

şuurunu kaybetmiş o adam laelaelaelaelae kimde var alex in şirinliği sabrı pozitifliği peeeeh

evet şekerimkaydirigubbakcemile5

o yabancı yaşlı teyze oynarken terkos hasan amcamın çapkın bakışlarını gördünüzmü kızlarsengözlerimebaksanab...kadına sarılmalar falan...az gözüne kestirdi gibi geldi bana...delikafaduldenşaduman'ın dediği gibi ''deli bu adam ''

Bune yaa aylardir izlemiyordum.sirf alex icin izleyeyim dedim.zor dayandim. alex disinda gerisi cins tipler,cekilir gibi degiller..

aynen katılıyorum...bende alex tekrar yarısıyor dıye ızlıyorum ama tahammul etmek cok zor..Şaduman ve Hasan dan baska kımse konusamıyor kı ..Alex yemek yaptı o kadar tadına bile bakmaya tenezzul etmedıler... :1no2:

Kesinlikle canim,adamcagiz sarkilar söyleyerek bir hevesle yapti.Bir tadina bile bakmadilar.Yok italyan yemegi yok bilmem ne yemegi bu kadar saygisizlik olmaz yani..Dünya mutfagi iste ye eline firsat gecmis ne illada Türk yemekleri diye tutturuyorlar.Bana göre büyük terbiyesizlik yaptilar.Zaten bir dahada izlemem alex in hatrina izledim.Geri kalan günleri izleyemiyecegim.Tahamülüm yok..tek kelime ile saklavatanlik

ARZ EDERİM birleri şu hasan amcayı durdursun yaw.bu nedir böyle ilgi çekmek için yapmadığı şey kalmadı.resmen palyaço oldu ey allahımkaydirigubbakcemile3

bu şaduman gacusuda o kadar süslenmeyi püslenmeyi biliyor ama kültür açısından kendini hiç geliştirmemiş.ne cahil kadın o öylekafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…