Yemekteyiz - Show Tv

terkos hasan :roflol: :roflol: :roflol: hasanla ilgili tek gülebildiğim kelime

biri bu hasanı sustursunnnn
:roflol:
ama bayılıorum gulmekten yaa şaduman çok komik benceee

allahim bunlarin al birini vur birine dicem ama alessandroyla zeynep haric
güliimmi sinirden aglimmi bilemedim ya
zeynep hanim hasana sizi sevmiyorum diyimce saduman cosdu alkisladi kahkaha atdi ama ona sizide sevmiyorum diyince bizi türkiye sevmis bu nasil oluyoda sevmiyo diyo ya alex ilk programda daha güzel seylker yapmisdi bence ama sonucda yine emek vermis adam ne demek tadina bakmamak ya zaten yenilige farkliliga acik diilsen bu yarismaya katilmicaksin bu bir ikinciside yemek programi oldugu icin bir kasikda olsa tatmak zorundasin neye dayanarak puan veriyosun sanki
saduman cok saygisiz biri bence yine dalga gecdi dansla olsun müzikle olsun cok ayip ya yabanci müzikden ne anlarim diyo türkce olsaydi daha iyi olurdu diyo diyer yarismada fasila bile hakaret etdi terbiyesiz ne cabuk unutdu oda türkceydi ve kültürümüzdede olan seydi
kalkmis taa dansci kizin ayakkabilartina siyahin altina ne giymis hic uymamis diyo siyahla her renk uyar farkinda diil ya
en dobra ve acik sözlü zeynep hanim karadenizimizi kücük düsürdün dedi cok hakli afferim ona yarini 4gözle beklicem

Seviye iyice yerlere düştü en büyük hata Şaduman ve Hasanı bir arada yarıştırmak.Kim daha çok seviliyor kavgası iyice beter işte sen kaldıramayacak insanları bizim gibi televizyonda gördüğü herkesi ünlü yapan bir milletin eline bırakırsan kendilerini abartırlarda abartırlar.
Yarın daha da büyük bir kavga izleyeceğimiz garanti...

aynen katiliyorum canim ya bizlerde var suc sonucda normal insanlar yok imza isterler yok fotograf cekilmek isterler ne bu yakaydirigubbakcemile3
sadumanda kendi yarismasindaki hasani dilinden düsürmüyo hasan söyleydi böyleydi yazik etdim hesabindan iki yüzlülügünü kendi cikartiyo artaya

Yemek yapım aşamasında alesi izledim ve inanılmaz yapmacık buldum, yemek yaparkenki tavırları neydi öyle, yerlere yatmalar, nerdeyse böğürerek şarkı söylemeler, düpedüz düzmeceydi. Dün tesadüfen denk geldim ama çok kötüydü.

aynı şeyi düşündüm.. burnu kalkmış bi hava bi yapmacık hareketler...
ama hasan havasını indirdi.. yemekteyken gıkı bile çıkmadı alexin:roflol:

fakat yemekleri hiç yenmedi onda üzüldüm çocuğa..

Alex ilk iki hafta sokağa çıkamamış bir arkadaşı evden alıp çıkarıyormuş herkez resim çektirmek istiyormuş ,şadumanı tüm türkiye sevmiş . hasana herkez taparmış (tövbe haşa )filan falan...Duydukça çıldırıyorum .Bzim milletimizin her televizyona çıkanı kendisinden üsütn bir şey sanmasından değilmidirki gözetleme programından ,evlenme yarışmalarından bir sürü sıradan insan bir anda hayatlarında göremeyecekleri yerlere oturtuldu. buna karşın ilgi ve alacayı hak edecek bir sürü gerçek sanatçıyı tanıyamıyoruz bile..Yazık diyorum halimize.. Bende artık eskisi gibi izlemiyorum zaten.. ve kendimi takdir ediyorum.onu izleyeceğime kitap okuyrum.izliyorsamda sadece yemek yaptıkları görüntüleri izliyorum ama artık onuda fazla yayınlamıyorlar herhalde kavga gürültüye zaman kalsın diye

ay dün neydi yaa. yerlerken söle bi baktım o arada hasan bey alexın yemegının tadına bıle bakmak ıstemedı.. tabagı itti.ne yapmacık bunlar yaa. ordan bırı uyarınca aldı tabagı..daha lokmayı agzına almadan gözlerı kapamalar,yuzunu eksıtmeler..vs ıyıce cılkı cıktı..

ben ayni pragrami fransada izliyorum co k sade bizimkiler neden boyle abartirlar onu bilmmem inanirmisiniz bizimkilerindenn baska tekolte giyen yokk fransizlar cok sade valla

şaduman bence cahil bir kadın.45 yaşına gelmiş bişi öğrenememiş..ne konuşmasını,ne yemek yapmayı,ne oturmayı biliyor.hiç ağırbaşlı değil..zeynep ve funda daha iyi valla..dobralıkla boşboğazlığı birbirine karıştırıyor

Şaduman, başta hoşuma gitmişti fakat tanıdıkça fikrim değişti..
Hasan, ay bu adam çok acayip ya....delikafadulden
Zeynep, ilk yarışmasından beri ısınamadım ona beni haksızda çıkartmadı işin açıkcası..yerimseniben
Beyaz hastası bir bayan var adını unuttum... Oda nabza göre şerbet veriyor.
Alexsandro, hakkını yediler gene çocuğun,oysaki nasıl sıcakkanlı,içten...
:lepi:

ya hakkaten saduman ne konusmasını bılıyor,ne nasıl davranacagını bılıyor..tamam onun dogası bu ama ınsan azcık kendıne cekı düzen verır kamera karsısında yaa..öle sacına fön cektrıp makyajla olmuyor..

yaa bu şaduman benı delı ettı yaa
nasıl bı konuşma tarzı alex e lan dedıı ağzında sakız cak cak cak
bu ne yaa sen mılyonların önünde bı bayansıın
tmm doğal ol bışey dıyen yook ama bu kadr da olma yanıı
mılyonlarca kışınn ızledığı bı yayını katledıoo resmn

fundanın masasına da ıkı çıft kelıme söleyım
tek kelıme ıle
süper........

çok kırdılar alex i kıyamaaam nede güzel anlatıyor kendini doğallık dediğin bu işte. hediye ettiği çiçekleride almamışlar ^^nasıl yapılır böyle bişey ben anlamıyor çok kırıldı ben ^^ dedi :teselli:
italyan mutfağı denilen şey akdeniz mutfağı sonuçta gıcıklıklarından yapıolar
şaduman çerkez tavuğunuda^^ bilmuum daa^^ dediya ooooff ooofff elin italyanı bile bilio yaa be kadın

sonuna kadar katılıyorum sana arakadaşıım
sofraya oturdu çorba yok dedı ama iyice bı karnını doyurdu
yedı yedı yedı yedı
sonrada rokayıda bılmıoosun be kadın
e bızm orda buna başka bışey derler
perdı dıe bı hayvan ısmı söledıler
ee bızm orda buna başka bışey derler ozmn dıoo
be kadın sen dışülkede felanmı yaşıoosun
karadenız dedığın nersı kı burasııı
alex bıle senden çok daa fazla bılıyoor
favorım bnm alex:lepi:
zeynebe helal olsun verdı ağzının payını ama yüzsüzlüğü vurdu şaduman ne yaparssın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…