Yemekteyiz - Show Tv

aynen katiliyorum canim daha lokmayi yemeden surati ecis bücüs oldu kaydirigubbakcemile3

kizlar bugün seyredemedim suan korku filmi var bizim showda ne oldu ne bitdi anlatirmisiniz merakdan catlicam

nolsun cnm ..
herzamanki gibi bol eleştiri..
bol tartışma..
yüksek ses ..
sonra saçma bi anda şarkılar söylendi..
ardından saçmasapan halay çektiler ..
ve 15 puan veridler toplamda

hadiya saduman önde suan desenize tüh ya
funda kokos mokos ama evine ve mutfak düzenine hayranim
benim favorim zeynepmiydi neydi o

fundanın çerkez tavuğu ve tatlısı vasattı ama
allah için kalan herşeyini ben çok beğendim
şu gördüklerimiz arasında en güzel fundaydı şimi
bende beklemiyordum ama..
helal olsun kadına

kısllaarr hadi ekran başına -tatlicadiarzu-
hasan amcaya bakıınnnn
ayyy deli bu adam yaaaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
meşhur hasan bey köftesi varmış duydunuz mu kızlarr lülülülülülü

bide kravatla iş yapıyoooo
hee bu arada deterjanı almış arkadaşlar
ve bi şey daha dikkatimi çekdii geçen dönemde kırmızı gravat şimdi ise sadece pembe gravat takmış
başka hiç bi değişim yokkkk

masallah herseyıde göz kararı yapıyor,way way way..
sütlacınıda merak ettım yaw.. amma pirinç koydu..
ya ben bu adama üzülüyorum ya,kızıyorum ama ne bılıyım ..içm buruluyo söle bı bakınca..
yok yok ben bugun cok merhametlıyım sanırımm

yaa cnm koskoca 50 yaşında adam 5 tanede çocuğu varmış üstelik hadi 1 kere katıldın rezil oldun resmen herkes dalga geçti bi daha neden katılıp kendinide ailenide rencide ediyorsun buna kızıyorummm
şimdi burda bunların konuşulcağı başından belliydi o yüzden sedece diyorum ki
kendi düşen ağlamaz

ya bu adam ne kadar pis bi adam yaa show tv nasıl bu adamı almıs anlamadım kımse olsa o mutfakdan cıkan yemegı yemez yaa allahım sen affet yarabbim

Ya bu arzederim Hasan'ı ben de sevmiyorum ama bi insanla da bu kadar alay edilmez ki, yazık ya... acıdım resmen adama...

simdi izliyorum ve gercekten cok sinirlendim tamam adam yapamamis olabilir ama bukadar assagilanmaz bir insan çok ayip gercekten cok sinirlendim misafir umdugunu degil buldugunu yer milyonlarca ac insan varken ayip ordakilerde sosyetik olabilir ama görgü baska biseydir oda onlarda yok maalesef klava:klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…