Bence hediye daha kalıcı. hem o çiçeklerde nerden baksanız en az 50 ytl dir. Daha fazlada olabilir.
funda zeynepin ayakkabıları cok beyenmiş nerden alıyosun diye sormuş sadumanda kızının düyününe ayakkabı alamamış vakti olmadıgından o yüzden zeynep onlara ayakkabı almış jest olsun diye düşünmüş bence güzel bi düşünce
onlar çok kabalık yaptılar funda giderken bıraktı kabul edemem dedi şaduman zaten görünce beyenmemiş hemen aşşagıya attı kutuyu ne kadar ayıp ya beyenmesende öyle yapılırmı
funda zeynepin ayakkabıları cok beyenmiş nerden alıyosun diye sormuş sadumanda kızının düyününe ayakkabı alamamış vakti olmadıgından o yüzden zeynep onlara ayakkabı almış jest olsun diye düşünmüş bence güzel bi düşünce
onlar çok kabalık yaptılar funda giderken bıraktı kabul edemem dedi şaduman zaten görünce beyenmemiş hemen aşşagıya attı kutuyu ne kadar ayıp ya beyenmesende öyle yapılırmı
şaduman aşağı atsa iyi fundaya hayatta giymem anneme veririm dedi
tabiii şaduman son modayı takip edip biliyor ama 4 çeşit yemekten başkasını hiiiiiç duymaiiii pilmayuuu
Aaa onu kaçırmışım vay terbiyesiz. Kızlar bi de fundanın makyajı neydi öyle böğğ.Çakma lerzan mutlu ne olacak. Kendini çok güzel zannediyo ama zeynep ondan çok daha güzel.
bu arada zeyneb in bacanda bi problemmi vardı kızlar devamlı ayağı sekio topallıodu
Aaa onu kaçırmışım vay terbiyesiz. Kızlar bi de fundanın makyajı neydi öyle böğğ.Çakma lerzan mutlu ne olacak. Kendini çok güzel zannediyo ama zeynep ondan çok daha güzel.
görmedim ama düsdüm demisdi ya sanirim murfakda düsmüs
zeynebin bacağı sakat bildiğim kadarıyla
canımcım aslında zeynep hepsine birer jest yapmak istedi.bence hep çiçek getiriyolar ya farklı olmak için..ama iki hanımda çok kabalık yaptılar.funda çok büyük kabul edemem falan dedi.hadi onun dediği neyse..altta kalmak istememiştir.amma şadumanın yaptığı tam bir görgüsüzlüktü..hediyeye şölle bi baktı.ve yere attı resmen ya..ne doğru dürüst teşekkür etti ne bişey..bide zeynep mutfağa gidince benim zevkim değil anane ayakabısıymış,giymezmiş felan..(aslında kibar bi ayakkabıydı bence..)saduman zeynepin hediyesinimi begenmedi kim hangi hediyeyi 200tl ye almis kiz anlat anlat merak etdim vallakaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?