Yemekteyiz - Show Tv

ula bu dünya gerçekten adil deyil bize niye kimse çizme hediye etmiyorki
ben olsam alırdım bence funda çok ağır konuştu
onun için almadı çizmeyi ezilmemek için seyrettiği zaman

funda zeynepin ayakkabıları cok beyenmiş nerden alıyosun diye sormuş sadumanda kızının düyününe ayakkabı alamamış vakti olmadıgından o yüzden zeynep onlara ayakkabı almış jest olsun diye düşünmüş bence güzel bi düşünce
onlar çok kabalık yaptılar funda giderken bıraktı kabul edemem dedi şaduman zaten görünce beyenmemiş hemen aşşagıya attı kutuyu ne kadar ayıp ya beyenmesende öyle yapılırmı

tmm konuyu simdi anlamaya calisdim ozaman gercekdende ayip edilmis yani

şaduman aşağı atsa iyi fundaya hayatta giymem anneme veririm dedi

şaduman aşağı atsa iyi fundaya hayatta giymem anneme veririm dedi

hadi ya pess yani cok ama cok ayip etmis hem begenmis zeynebin ayakkabilarini hemde öyle demessi cok büyük bi terbiyesizlik bunlara ne yapsan yaranamazsin agzinla kus tutsan bile aza kanmayanda cogu hic bulamazmis zatenklava:

bu arada zeyneb in bacanda bi problemmi vardı kızlar devamlı ayağı sekio topallıodu

Aaa onu kaçırmışım vay terbiyesiz. Kızlar bi de fundanın makyajı neydi öyle böğğ.Çakma lerzan mutlu ne olacak. Kendini çok güzel zannediyo ama zeynep ondan çok daha güzel.

ay sen cok yasa emi sekerim ben bunu birine benzetiyorum diyip duruyodum lerzan mutlunun esmer versiyonu onuda sevmiyorum bu kokosuda ay bide isim olarak adasim yaklava:

Aaa onu kaçırmışım vay terbiyesiz. Kızlar bi de fundanın makyajı neydi öyle böğğ.Çakma lerzan mutlu ne olacak. Kendini çok güzel zannediyo ama zeynep ondan çok daha güzel.

bravo Şeniz bende bunun bakışlarıyla dudakların kime benziyor diye düşünüyordumfisfisfis

kızlar zeynebin ayağı geçen seferde öyleydi ama bu kadar aksamıyordu yada belli etmiyordu..

ayyy evet yaa funda tam lerzan mutlu şimdi çaktım valla süpersiniz,

bu arada sonunu izleyemedim hasan zeynebe kaç verdi ,zeynep kaç puanla birinci oldu ..

ayy ne finaldi o öyle kızlar yaa bence hakeden kazandı diorumm.. başka bie demiorum.. bayıldım sofrasına uymuna falan ... bi arkadaşımız fundayı lerzan mutluya benzetmiş gerçektende çok doğru sölemiş.. ama ben bide hasana çok acıdım bu yarışmada okadarda yapmayabilirlerdii.. alexsandroyuda hiç sevmıorum.. ama aduman beni çok guldurdu yaa...

bakalım haftaya pariste neler olucak

saduman zeynepin hediyesinimi begenmedi kim hangi hediyeyi 200tl ye almis kiz anlat anlat merak etdim vallakaydirigubbakcemile5
canımcım aslında zeynep hepsine birer jest yapmak istedi.bence hep çiçek getiriyolar ya farklı olmak için..ama iki hanımda çok kabalık yaptılar.funda çok büyük kabul edemem falan dedi.hadi onun dediği neyse..altta kalmak istememiştir.amma şadumanın yaptığı tam bir görgüsüzlüktü..hediyeye şölle bi baktı.ve yere attı resmen ya..ne doğru dürüst teşekkür etti ne bişey..bide zeynep mutfağa gidince benim zevkim değil anane ayakabısıymış,giymezmiş felan..(aslında kibar bi ayakkabıydı bence..)
bide zeynebe ben aldım 200 liralık ayakkabı dedi ya..görgüsüz.Çok üzgünüm çoook.sen heç bişey bilmeysunn.:mymeka:
doğrumudur doğrudur,arz ederimmmmm.(ay neçok konuştum hasan efendiyi geçtim vallakaydirigubbakcemile3)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…