Yemekteyiz - Show Tv

Canım hepsi 3 puan verdi zeynep kazanmasın diye bi tek hasan bey 10 puan verdi. Onun sayesinde kazandı. İyi ki de kazandı.Yaptığı yemekler çok zordu gerçekten

Hasan ne enteresan adam her programda kendine bir favori belirliyor ve ona 10 puan veriyor bu seferde öyle yaptı ama yabancı ve türk çıkışı çok iyiydi alexandro ya 13 puan vermişsiniz yabancı olarak ben burda 4 puan almışım türk olarak diye kalktı ayağa gözlüklerini fırlattı yerlere falan....

ara konuşmalarda funda ağlamış gibiydi
bir arada hasan hepsini dövecek sandım
bu arada şaduman profitorolüde bilmeymuş

Funda beni gerçekten çok şaşırttı. bende onu hanımfendi bişey zannediyordum. Nedeni ise 1)Puanlar açıklanırken Hasan beye otur otur kes kes diye çıldırarak bağırması 2)Çorba kasesini yine çıldırarak çat diye masaya vurması 3)Alınan hediyeyi geri çevirmesi 4)Kolbastı oynarkenki tuhaf zıplamaları vs.....................

funda çok ayıp ettiii
o ne öyle hediyeyi kabul etmemek falannn
kompleksli demekkiiii
ben alamam mı sanki der gibiii kabul etmedi uyuz oldum o davranşına
en hanım hen oturaklı en ağır zeynepti tebrik ederimmmm zeynebi

ama hasanbey gercekden hakketmedi ya bana kalsa 4bile yeterde artar ona sükretsin bence hic almayabilirdide:jeyyar:

funda çok ayıp ettiii
o ne öyle hediyeyi kabul etmemek falannn
kompleksli demekkiiii
ben alamam mı sanki der gibiii kabul etmedi uyuz oldum o davranşına
en hanım hen oturaklı en ağır zeynepti tebrik ederimmmm zeynebi

ayip etmesine etmis olabilir ama simdi dogruya dogru hediyeler cok büyükdü gerek yokdu bence abartmisdi ki zeynep gavorimdi

Kızlar şadıman çok bozuldu. Son ikiye kalınca yine birinci olacağını zaneddiyordu. Suratı öyle bi asıldı ki anlatamam. oh canıma deysin.kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

o sadumanda dengesiz zaten
alessandronun evinde zeynep hasan beye sizi sevmiyorum deyince saduman katila katila gülüp alkis tutdu sizide sevmiyorum deyyince yalniz konusmalarinda bizi tüm türkiye seviyo bu ne demek nasil oluyoda sevmiyo demesini biliyo ama
tüh ya cok üzüldüm surat ifadesini kacirdigima ya

kızlar zeynep dediydi dersiniz elektrik çarpmasından gidecek
kadın elektriği çekiyor adeta ama bu gece haline acıdım kadın kendini çok yordu
bide hasanı tanıtırken market sahibi yazıyorlar yalandan kim ölmüş

yine cok kotu bır fınaldı...hıc hak etmeyen ınsanlar kazanıp duruyor bu yarısmayı..keske Alex birinci olsaydı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…