ayy ne finaldi o öyle kızlar yaa bence hakeden kazandı diorumm.. başka bie demiorum.. bayıldım sofrasına uymuna falan ... bi arkadaşımız fundayı lerzan mutluya benzetmiş gerçektende çok doğru sölemiş.. ama ben bide hasana çok acıdım bu yarışmada okadarda yapmayabilirlerdii.. alexsandroyuda hiç sevmıorum.. ama aduman beni çok guldurdu yaa...
bakalım haftaya pariste neler olucak
kızlar zeynebin ayağı geçen seferde öyleydi ama bu kadar aksamıyordu yada belli etmiyordu..
canımcım aslında zeynep hepsine birer jest yapmak istedi.bence hep çiçek getiriyolar ya farklı olmak için..ama iki hanımda çok kabalık yaptılar.funda çok büyük kabul edemem falan dedi.hadi onun dediği neyse..altta kalmak istememiştir.amma şadumanın yaptığı tam bir görgüsüzlüktü..hediyeye şölle bi baktı.ve yere attı resmen ya..ne doğru dürüst teşekkür etti ne bişey..bide zeynep mutfağa gidince benim zevkim değil anane ayakabısıymış,giymezmiş felan..(aslında kibar bi ayakkabıydı bence..)
bide zeynebe ben aldım 200 liralık ayakkabı dedi ya..görgüsüz.Çok üzgünüm çoook.sen heç bişey bilmeysunn.:mymeka:
doğrumudur doğrudur,arz ederimmmmm.(ay neçok konuştum hasan efendiyi geçtim vallakaydirigubbakcemile3)
ay sorma canim saka gibi adam su hasan bey ama dün biara vallahi icim gitdi yinede ne yalan söyliim annem diyo hem sinir oluyosun hemde acidin üzüldün adama diye ama huyum kurusun cok duygusalim ya:çok üzgünüm:
Hanımlar kim kazandı yarışmayı şaduman demeyin ama
ya dimii bende öyle sevmiyorum hiç adamı ama geçen yarışmada çok içim parçalanmıştı busefer izleyemedim reklamlarda gördüm herkes bişi getirmiş vs çok ayıp etmişler hoş deil
hoş değil ama anacım hasan agada pek pisss.....görmedin mi mutfağı yerleri......buzdolabı çalışmıyo.....:1no2:ya dimii bende öyle sevmiyorum hiç adamı ama geçen yarışmada çok içim parçalanmıştı busefer izleyemedim reklamlarda gördüm herkes bişi getirmiş vs çok ayıp etmişler hoş deil
zeynep birinci saduman ikinci oldi kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3
hoş değil ama anacım hasan agada pek pisss.....görmedin mi mutfağı yerleri......buzdolabı çalışmıyo.....:1no2:
şaduman görgüsüzlükte son noktayı dün akşam hasan beyde yaptı. fundanın pişirdiği menemeni tabağına tükürdü. daha ne beklenebilir. çok sevindim zeynepin kazanmasına
şaduman görgüsüzlükte son noktayı dün akşam hasan beyde yaptı. fundanın pişirdiği menemeni tabağına tükürdü. daha ne beklenebilir. çok sevindim zeynepin kazanmasına
öle mıı sevındım yaaa... saduman olcak zannetmıstım bennn..zeynep birinci saduman ikinci oldi kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3
öle mıı sevındım yaaa... saduman olcak zannetmıstım bennn..
:1shok::1shok:
ay görmedum ben oni duymadumda... ölemı yaptı gercekten.. gercı sasırmamak lazım..
ya hakkaten hedyelere nası tepkı verdılr ya.. kadın guzel bı jest yapmıs bence,ama funda ılk aldıgında hedıyeyı actı sok oldu ve ben cok mahcup oldum demıstı,sonrada bıraktımı ayakkabıyı yani.. hhöööhh!!! dıyorum yani..
fundanin brakmasini brak alsamda anneme veririm gibi bi laf etmis terbiyesiz yaklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?