Yemekteyiz - Show Tv

ay sorma canim saka gibi adam su hasan bey ama dün biara vallahi icim gitdi yinede ne yalan söyliim annem diyo hem sinir oluyosun hemde acidin üzüldün adama diye ama huyum kurusun cok duygusalim ya:çok üzgünüm:

canimsin ya saol vaktini ayiripda beni aydinlatdigin icin bunlara yaranilmaz sekerim al birini vur birinekaydirigubbakcemile

şadumanın bıriıncı olmadıgına sevındim zeynep kazanmış galıba iyi olmuş.

ay sorma canim saka gibi adam su hasan bey ama dün biara vallahi icim gitdi yinede ne yalan söyliim annem diyo hem sinir oluyosun hemde acidin üzüldün adama diye ama huyum kurusun cok duygusalim ya:çok üzgünüm:

ya dimii bende öyle sevmiyorum hiç adamı ama geçen yarışmada çok içim parçalanmıştı busefer izleyemedim reklamlarda gördüm herkes bişi getirmiş vs çok ayıp etmişler hoş deil

ya dimii bende öyle sevmiyorum hiç adamı ama geçen yarışmada çok içim parçalanmıştı busefer izleyemedim reklamlarda gördüm herkes bişi getirmiş vs çok ayıp etmişler hoş deil
hoş değil ama anacım hasan agada pek pisss.....görmedin mi mutfağı yerleri......buzdolabı çalışmıyo.....:1no2:

şaduman görgüsüzlükte son noktayı dün akşam hasan beyde yaptı. fundanın pişirdiği menemeni tabağına tükürdü. daha ne beklenebilir. çok sevindim zeynepin kazanmasına

hoş değil ama anacım hasan agada pek pisss.....görmedin mi mutfağı yerleri......buzdolabı çalışmıyo.....:1no2:

sormaaa yemek yapışından midem kalkmıştı ama tok gelselerdi yada bekleyip çıkışta yeselerdi gerçi bunlar senaryolaşmış durumlar bizde çene yoruyoruzya neeeeyyyseeeee

şaduman görgüsüzlükte son noktayı dün akşam hasan beyde yaptı. fundanın pişirdiği menemeni tabağına tükürdü. daha ne beklenebilir. çok sevindim zeynepin kazanmasına

ay evvet ya iyiki hatirlatdin vallahi migdem kalkdi bukadarda terbiyesizlik olmaz kessinlikle ya görgüsüzün önde gideni bakalim türkiye onu hala sevicekmi cok pis bi hareketdi kessinlikle

Ayy bu yarışmacılar iyice cıvıttılar yanii
Hasan bey e çok güldüm yaa gerçek mi ne
Şaduman desen bi ayrı
İyi bari Zeynep 1. oldu
Funda da bi garipti yani final akşamında Zeynebi kıskandı mı naptı-tatlicadiarzu-

zeynep birinci saduman ikinci oldi kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3
öle mıı sevındım yaaa... saduman olcak zannetmıstım bennn..

:1shok::1shok:
ay görmedum ben oni duymadumda... ölemı yaptı gercekten.. gercı sasırmamak lazım..
ya hakkaten hedyelere nası tepkı verdılr ya.. kadın guzel bı jest yapmıs bence,ama funda ılk aldıgında hedıyeyı actı sok oldu ve ben cok mahcup oldum demıstı,sonrada bıraktımı ayakkabıyı yani.. hhöööhh!!! dıyorum yani..

fundanin brakmasini brak alsamda anneme veririm gibi bi laf etmis terbiyesiz yaklava:

Ben de zeynepin kazanmasına sevindim. Kadıncağızın emeklerine neden o 3 yarışmacıda aynı düşük puanı uygun gördü. Eve geldikleri gibi evi tenkit etmek, sofrayı beğenmemek ne gereksiz şeyler bunlar. Zıvanadan çıktı bu yarışma. Toparlanın yarışmacılar komik duruma düşüyorsunuz.

dün akşam ayrı bi rezillikdi yaaaaklava:
hepsi resmen kıskançlıklarından yapmadığı görgüsüzlüğü bırakmadııklava:
funda resmen kendini kurup gelmiş:mymeka:adımını atar atmaz evin renginden masadan bilmem neden eleştirilere başladı salak kadın bence gayette şeker bi evi var
şaduman hiçbişeyii bilmeyyiiiiii:roflol:
hasan desen ayrı bi vakaaa 1 gün önce nasıldı bigün snra nasılkaydirigubbakcemile3
alexde resmen iki yüzlüymüş bee bu kadarına pessss:1shok:
sonuç zeynep hakketti gerçekden:lepi:ben hediyeleri puan iççin aldığını düşünmüyorumm kibarlık yapmak istedi ama abarttı biraz genede kibardı hanımlar çok kaba davrandı hiç yakışmadı gerçekden :mymeka:
yorulan zeynepti o kadar aksiliğe rağmen yetiştiren zeynepti yemekleri zannımca güzeldir (öle görünüyodu en azından )kazananda zeynep olmalıydı vede oldu 1.dede kesinlikle o hakketti hakkı yendi şimdi kazandığına çok sevindimmmm:lepi:
nokta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…