Yemekteyiz - Show Tv

ayip etmesine etmis olabilir ama simdi dogruya dogru hediyeler cok büyükdü gerek yokdu bence abartmisdi ki zeynep gavorimdi

alt üstü bi çizmeydi arkadaşımmm
fundadaa ona yarışma sonrası alırdııı
altında kalmaktan korkuyosaaaa
hediye geri verilmez bence

ne iş yapıyor ki :uhm:

alt üstü bi çizmeydi arkadaşımmm
fundadaa ona yarışma sonrası alırdııı
altında kalmaktan korkuyosaaaa
hediye geri verilmez bence

dogru canim bu konuda hakklisin benim kastetdigim acikcasi ufak defek hediye neysse hatira icin mesela cicege para verene kadar ufak bisey okeyde yok kravat yok gömlek yok cizme abarti bence sonucda nekadar taniyosunki

birde fark ettinizmi bilmiyorum şaduman hasan hasan deyip duruyordu
hasanda bana hasan bey de dedi ben sana şadumanmı diyorum diye ikaz etti

zeynep çok yoruldu ya...bide hasana çok üzüldüm evi falan neydi o öyle durumu kötü belliki.dediği gibi insan düşmanına 1 vermez yaa...eşiyle falanda sorunu varmış sanırım.

zeynep mutfakta düşmüş mü ben görmedim düştüm dedi ....
fundanın hediyeyi geri çevirmesi..
şaduman karısının hediyeyi beğenmeyip tepki vermesi...(beğenmessen beğenme ama sus ne ayıp en azından mutlu olmuş gibi yap)birde kalkıp ben aldım 200 tl verdim demesi çok ayıpladım çooook.....:mymeka:

hasan bey zaten dengesiz dün nasıldı bu gün nasıl!ama önceki yarışmada da öyle yapıp yeşil gözlü genç kıza 10 puan verip 1. yapmıştı.....lülülülülülü

hasan 4 puan aldığını öğrenince nasıl delirdi öyle amanın korktum bi haller gelecek diye....
:roflol::roflol::roflol:

şaduman 2. olunca bozuuum bozuuum bozuldu...
gözün doysun be kadın ilk yarışmada aldın işte parayı daha ne istiyon....:dilcikar:

işte o kaaaa....süprizzzzz

_ son_

:1shok::1shokammada ştres olmuşum yaaa):1shok::1shok:

saduman zeynepin hediyesinimi begenmedi kim hangi hediyeyi 200tl ye almis kiz anlat anlat merak etdim vallakaydirigubbakcemile5

şaduman kadar kaba birini daha görmedim ben kaba görgüsüz cahil. Dobralığı ağzına geleni sölemek olatak biliyor ben yemem ben bilmem hep cümleler böyle. Hasanın da tarzı birinci benim puanımla olur diyen bir tarz adam öyle astronomik puanlar variyorki birinci oluyor onun en yüksek puan verdiği kişi. AMa biraz sorunlu bunu kabul etmek gerek.

Bide funda sonuçlar açıklanırken adaletten bahsetmez mi? Kendisi çok adilmiş gibi.Ama zeynep çok güzel cevabını verdi.

sana nediyim ama öyle bitimiyecektin arzederim son deseydin daŞeniz

haklısınız belkı alex konusunda ama zeynep de hak etmedı bırıncılıgı..madem puan kaygısıyla vermedı hedıyelerı puanlar acıklandıktan sonra verseydı...bırde o kadar pahalı hedıyelere ne gerek var kı...butun yarısmacılar cıcek aldı bırıbırıne ,zeynep cızme, ayakkabı.. ne bılıyım bence sacmaydı

Şadıman ben zaten 200 ytl lik ayakkabı almıştım dedi masada.Gerek yoktu gibilerinden

hadi ya terbiyesiz o ne anlarmis ayakkabidan töbe töbe kimseyi asalamak istemem ama onu bilmem bunu bilmem zaten ona nerde uyuz oldum fasili sevmem basim agridi yok kullaklarini tikadi cok ayip etdi saygisi olmasi lazim bi insanin ya

bu konuda cok hakklisin canim zeynep favorim olmasina ragmen ayni seyi bende düsünüyorum sacma buldum bukadar büyük hediyeleri ama ben cicegede karsiyim solacak oldukdan sonra ya toprakda cicek yada ufacik bi hediye hatira maksatli daha mantikli geliyo bana dogrusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…