ayip etmesine etmis olabilir ama simdi dogruya dogru hediyeler cok büyükdü gerek yokdu bence abartmisdi ki zeynep gavorimdi
kızlar zeynep dediydi dersiniz elektrik çarpmasından gidecek
kadın elektriği çekiyor adeta ama bu gece haline acıdım kadın kendini çok yordu
bide hasanı tanıtırken market sahibi yazıyorlar yalandan kim ölmüş
yine cok kotu bır fınaldı...hıc hak etmeyen ınsanlar kazanıp duruyor bu yarısmayı..keske Alex birinci olsaydı...
alt üstü bi çizmeydi arkadaşımmm
fundadaa ona yarışma sonrası alırdııı
altında kalmaktan korkuyosaaaa
hediye geri verilmez bence
dogru canim bu konuda hakklisin benim kastetdigim acikcasi ufak defek hediye neysse hatira icin mesela cicege para verene kadar ufak bisey okeyde yok kravat yok gömlek yok cizme abarti bence sonucda nekadar taniyosunki
yine cok kotu bır fınaldı...hıc hak etmeyen ınsanlar kazanıp duruyor bu yarısmayı..keske Alex birinci olsaydı...
Aleks benim birinci yarışmada favorimdi.Ama çok iki yüzlüymüş gerçekten. iyiki dördüncü oldu.Zeynebin hakkıydı bu sefer
zeynep mutfakta düşmüş mü ben görmedim düştüm dedi ....
fundanın hediyeyi geri çevirmesi..
şaduman karısının hediyeyi beğenmeyip tepki vermesi...(beğenmessen beğenme ama sus ne ayıp en azından mutlu olmuş gibi yap)birde kalkıp ben aldım 200 tl verdim demesi çok ayıpladım çooook.....:mymeka:
hasan bey zaten dengesiz dün nasıldı bu gün nasıl!ama önceki yarışmada da öyle yapıp yeşil gözlü genç kıza 10 puan verip 1. yapmıştı.....lülülülülülü
hasan 4 puan aldığını öğrenince nasıl delirdi öyle amanın korktum bi haller gelecek diye....
:roflol::roflol::roflol:
şaduman 2. olunca bozuuum bozuuum bozuldu...
gözün doysun be kadın ilk yarışmada aldın işte parayı daha ne istiyon....:dilcikar:
işte o kaaaa....süprizzzzz
_ son_
:1shok::1shokammada ştres olmuşum yaaa):1shok::1shok:
zeynep mutfakta düşmüş mü ben görmedim düştüm dedi ....
fundanın hediyeyi geri çevirmesi..
şaduman karısının hediyeyi beğenmeyip tepki vermesi...(beğenmessen beğenme ama sus ne ayıp en azından mutlu olmuş gibi yap)birde kalkıp ben aldım 200 tl verdim demesi çok ayıpladım çooook.....:mymeka:
hasan bey zaten dengesiz dün nasıldı bu gün nasıl!ama önceki yarışmada da öyle yapıp yeşil gözlü genç kıza 10 puan verip 1. yapmıştı.....lülülülülülü
hasan 4 puan aldığını öğrenince nasıl delirdi öyle amanın korktum bi haller gelecek diye....
:roflol::roflol::roflol:
şaduman 2. olunca bozuuum bozuuum bozuldu...
gözün doysun be kadın ilk yarışmada aldın işte parayı daha ne istiyon....:dilcikar:
işte o kaaaa....süprizzzzz
_ son_
:1shok::1shokammada ştres olmuşum yaaa):1shok::1shok:
sana nediyim ama öyle bitimiyecektin arzederim son deseydin daŞeniz
şu şadumana sinir oluyorummmmm:mymeka:
Şadıman ben zaten 200 ytl lik ayakkabı almıştım dedi masada.Gerek yoktu gibilerinden
haklısınız belkı alex konusunda ama zeynep de hak etmedı bırıncılıgı..madem puan kaygısıyla vermedı hedıyelerı puanlar acıklandıktan sonra verseydı...bırde o kadar pahalı hedıyelere ne gerek var kı...butun yarısmacılar cıcek aldı bırıbırıne ,zeynep cızme, ayakkabı.. ne bılıyım bence sacmaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?