Yemekteyiz - Show Tv

kıslar ben kaçırdım zeynep mi birinci oldu?
öyleyse tam da istediğim olmuş,içlerinde insana benzeyen bi o vardı,hepsi bi yapmacık allahım,doğru düzgün izlemedim sinirden...

arkadaşımın yazdıklarına aynen katılıyorum birde şaduman bana 60 yaşındaki kadın ayakkabısı almış dedi ya zeynebe kendi ayakkabılarını 200 tl ye almış kamera çekti gördünüzmü 2metre yüksekliğinde nasıl yürüyo onlarla şaduman

ben bölümü izlemedim ama fragmanda görmüştüm sigorta attığını,bu tamamen düzmece,ilk bölümde aksilikler oldu diye ona öyle bir lakap takmışlar,bu da onun bir parçasıydı.

ben de aynen böyle düşündüm fragmandan gördüğüm kadarıyla.izlemeye tahammül edemedim düzmece oldugunu sezince.zeynep yada alessandro 1. olsun istemiştim.

şaduman nsl havalanmış öyle ya..onun yarışmasında birinci olmasını çok istemiştim..bu yarışmada iyi birinci olmadıı..ama hasanın evine bakaraktan durumu iyi olmadıgından sevmesem bile onun kazanmasını istiyordum..

bence zeynepte haketmedi yemek olarak birşey diyemem ama kişilik olarak hiç begenmedim hediye alırken bile rüşvet alır gibi alıyo birde hasan beyle kavga etti enbaşlarda dalga geçti kendi gününde bir melek oldu nasıl oldu anlamadım hiç istememiştim kazanmasını keşke alex kazansaydı bence zeynep kimseyi begenmeyen çok sinsi biri zaten işleri hiç yolunda gitmiyo yemek yapakken
hasan beyin digerlerine inat olsun diye verdiği 10 puanla birinci oldu işte ama yinede şaduman kazanmadıgı için sevindim zaten yarışmayı iyice değiştirdiler yemekteyiz oldu yememekteyiz

yakinda bunlarin hepsini bir dizide gorursek sasmayin arkadaslar zeynep de yakinda bir yemek programinda teklif alir onun amaci daa o zaten o aksiliklerde hepsi duzmece kimi kandiriyorlar sa

ciidenn artık cıvıttılar...bi bu hafta eskinin karması diye baktım..dahada bakmam ya resmen oynuyolar..

funda da adaletli bi yarışma değil dedi ya hani kendi birinci olamayacaksa adaletli depğil ama olunca birinci adaletli olacakmış.ama zeynep ne güzel kıstırdı orda onu ne güzel patlattı şu fundayı ii gaz almıştı çünkü o italyandan seviyorum o kadını beeeee.

Son düzenleme:
şaduman önceki yarışmada erkeklere yaklaşıp öpmüyodu elini bile uzatmıyodu
nasıl bi değiişim geçirmiş öle şaştım :))

hasan çok gıcık biri nası tahammül ettiler yazık
zeynep favorimdi çok pratik bi hatun hak etti bence ....

zeynep için en başta
kıskanç kadın demiştim
hazımsız yani
zaten bri hafta buyonca bu hazımsızlık yer etti hatuna
bu yarışmada birincilik fundanın idi gercekten
hasanda çok saygısız ve terbiyesiz davrandılar hep beraber
alex te fnda dan yz bularak şımardı
şaduman zaten görgüsüz
zeynepte pırtladı aradan
ama en sonunda dedi ya 'sizin hakınızda önyargılı olmuşum,kötü düşünmüşüm,özürdilerim' dedi ya
işte bu dedim
tamam adam pis falan ama hasan
hakkınıda teslim etmek gerek
çok dürüst oldu
kimseye yalaklık etmedi
şadumanın ve fundanın ayakkabı krizi ise çok rezilceydi
yahu sanki chanel den mi aldı be...
ne var o günün hatrına al
baktın ki sana o hediye çok buyuk geldi,sende ona sonra bir jest yap
ne bilyim birinciliği için evine çiçek falan yolla
funda ne kadar çirkefmiş bu arada
resmen mahalle kadını gibiydi
fark ettiniz mi
damarına basılınca demekki
salon kadını çizgisinden çıktı
hahahahahhahah:)

ne güzel demişsina.s.

ben dün programı izlerkeeen resmen gerildiiim.
Fundayı çok beğenirdiiim.resmeen mahalle karısı gibiii çıktıı.herkezdee bir bilmişlik şöhret oldum budalası mıı yoksa kendilerini özel mi hisettiler anlamadım ama acayiptiler.birtek hasan beey aynıydııı.ne olursa olsun ben onun sırasını izlememiştim bir puan verdiklerini bilmiyoduuumm!!!adamın da dediği gibii nimet sonuçtaa düşmana bile verilmez yanii..ayıp etmişler..
oo şadumanmıdır nediirr.200 tl'ye ayakkabı aldım zaten demesi,yok siz bunu giyermiydiniz ne biçim ayakkabı falan.yaa bikere hediyenin iyisi kötüsü bakılmaaz.çok ayıp çook ..
Fundanın ayakkabıyı almamasıııı, oda fiyaskoydu resmeen..kınadım ne olursa olsun kadın aldırmış sonuçtaa oda ayıp ettiii.. bir fesatlık üstlerindeee bir bilmişliik..zeynep iyi dayandıı garibim..ama onun almasını çok istedim iyiki o aldıı..zeynebin yapmış olduğu final gecesi konuşamsı resmen ötekilerini tokatlar gibi konuştuu.hesap sordu hele şaduman cevap veremiyoduyaaa..NE BıLıM ıŞTEEE ÖYLE DÜŞÜNÜYORUM diyoduyaa ben gülme krizine giriyodum..hani bir çocuk suç işlerde annesine hesap veremez yaa ..hepisi öyle oldulaar:))))NEYSE VATANA MıLETE GEÇMıŞ OLSUUUN..BUNLARDA GEÇTıııı BAKALIM YENıLERı NASIL BEN PARıSTEKıLERı ÇOK MERAK EDıYORUM VALLAA..

ya zeynep finalde ne dedi ki.
şaduman neye cevap veremedi
tv bozuktu izleyemedim maalesef.p.tesi veriri herhalde yine ama merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…