Yemekteyiz - Show Tv

bayanlar şadumana görgüsüz diyorsunuz ben onu savumuyorum ama bizim oranın insanı bu şeklide ne yani kadının doğası böyle hepimiz görgüsüzzmü oluyoruz şimdi zaten ilginç bulmasalar koymazlardı ou oraya

burada bahsedilen şey,kadının yemeği ağzından çıkarması,ben izlemedim ama hediye verilmiş,bu da ne böyle benim 200 tl lik ayakkabım var,yaşlı işi falan demiş ,budur.aynı zamanda onu bilmayrum,bunu duymadum diyip birde yemek yarışmasına katılması da ayrı bir olay zaten,bilmediği şey ile ilgili nasıl yorum yapacaksa.mesela bir yemek çok salçalı yapılıyordur ama o bunu sanki ev sahibi yanlışlıkla salçayı kaçırmış gibi yansıtır.haa oraya katılanlar gurme mi ,hayır..ama şaduman maaşallah herkesi bilgisizliği ile soladı..geçen yarışmada hasanı öpmedi,bu yarışmada bıyıklı hasanı öptü.geçen yarışmada hasana yaptığı kaş göz hala aklımda..))o kadına ne denir bilmiyorum

canım hak veriyorum sana,kabul bizide rezil etti ama hani bazı hareketleri sanki bizim çok yaşlı teyzelerimizı andırıyor gibi ben onunla kıyasladım bir an yoksa doğru söyledikleriniz a.s.
kuzenimin sınıf arkadaşının annesiymiş bide,gecen yarışmada hatırlıyormusunuz yemekleri pişirip pişirip balkona koyuyordu delikafadulden zaten o evde ablasının eviymiş ne bileyim herşey dikkat çekmek için ama zeynepte olamamlıydı birinci

ya eniyisi izlemeyeceksin sinirleri bozuluyo insanın helede ben haksızlıga gelemıyorum herkez gibi sinirlerim bozuluyo gercekten en iyisi izlememek ya

daha öncede yazılmıştı hepsi kurgu herkes rol yapıyor diye.bu hafta artık iyice belli oldu herşeyin kurgudan ibaret olduğu.o hasanın ben türk halkı seviyor demesi şadumanın dikkat ettiyseniz bir laf demeden önce kameraya bakıpta söylemesi.yemek yaparken alexin abuk subuk hareketleri.zeyneple fundanın kokoşluğu.sanki herkese bir rol verilmişte onu oynuyorlar.

ama kurgu değilde gerçekten seçiliyorsa yarışmacılar haketten seçmece bunlar ya.şakkıdı

kessinlikle dogru canim hakklisin
acikcasi favorim zeynepti ama hepside saka gibiler ya nerden seciyolar anlamadimkaydirigubbakcemile3hatda üstüne parami veriyolar tek tek onuda anlamadim:jeyyar:

fecabokta funda hasan beni taciz etti falan dedi oyüzden çok kızmış ve tepki vermiş açıklama yaptı ama nekadar dogru bilemiyorum artık kimseye güvenemez oldum yaa herkez ikiyüzlü anlayamıyosun

fecabokta funda hasan beni taciz etti falan dedi oyüzden çok kızmış ve tepki vermiş açıklama yaptı ama nekadar dogru bilemiyorum artık kimseye güvenemez oldum yaa herkez ikiyüzlü anlayamıyosun

bence bir atılabilecek en büyük iftira...böyle bir şey yoksa çok kötü olur sonu..sonuçta adam halkın önünde yerin dibine geçiyor ama böyle bişi varsa o zamanda açığa çıksın,böylelerine acınmasın..
ama şu da var ki durup dururken de kimse böyle ağır bir iftira atmaz herhalde.intikamsa başka türlü alır..doğru söylüyor olabilir

bencede doğru olabilir.zaten konuşurken 3 güzel bayan diyor.alexe o çocuk diye hitap ediyor.adamın kadınlara karşı ayrı bir sempatisi vardı hep.alexin evinde o yaşlı kadına bile acayip göz yüz işaretleri yapıyordu.

ben beklerim valla
funda yı çekimde bile nasıl öpüyodu:1shok:
öbürkülerle tokalaşıp fundayı öpüyoduua.s
benimde dikkatimi çekmişdibenneyaptımki
hatta kocası bu kadana bişey demiyo muki diye düşünmüştüm yanikafamçokkarıştı

O kadar açık giyinirse ben bile taciz ederim onu yaw...:roflol:
Kadın sanki dünya starı bu ne kokuşluktur...delikafadulden

Ayrıca hepsinin yaptığı yemekler yenmeyecek gibi değil...
Puan kırmak için masa da biri ortaya bir laf atıyor diğerleri arkadan geliyor...
Ben puanlama sistemini ve yemeklere yapılan yorumları haksız buluyorum...

Bence bu yarışmada daha orta halli birilerini seçseler daha iyi olur...
Maşallah hepsinin durumları iyişakkıdı

ama son gün kolbastı oynanırken fundayla hasan bey el ele kolkola baya samimi bir şekilde dansedip hoplayıp zıpladılar biri beni taciz etse ben öyle oynamam ona neler neler yapardım

valla fundanın dediğine göre final akşamı yemegegidilmiş ve ogece hasan bey alkol almış ve kendisini taciz etmiş anneside bana oşekilde oldugunu mesajla yazmıştı ayrıca isterseniz kopyalarım fundanın tacizle ilgili yazısını buraya bende bilmiyorum dogru yada yalan gercekten kimin dogru oldugunu anlayamıyorum artık bu ınsanların

yazsana kız kedicik...
valla günahı boynuna da ben bu fıkradan fırlamış hasandan herşeyi beklerim....

ben baktım ama bulamadım o mesajları
kedicik kopyala bir o mesajları ya

ya ben farkettım hasn beyın funda hanıma olan yaklasımına sözlerıne ama hani funda dıgerlerıne göre daha kırıcı olmadan hasan beyı elestırıyodu,hasan beyde o yuzden onu tutuyo zannedıyordum.. belkı funda hanım bu durumu bılmedıgı ıcın öle anlamıs olabılır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…