- 22 Ocak 2009
- 4.822
- 7
- 158
bayanlar şadumana görgüsüz diyorsunuz ben onu savumuyorum ama bizim oranın insanı bu şeklide ne yani kadının doğası böyle hepimiz görgüsüzzmü oluyoruz şimdi zaten ilginç bulmasalar koymazlardı ou oraya
burada bahsedilen şey,kadının yemeği ağzından çıkarması,ben izlemedim ama hediye verilmiş,bu da ne böyle benim 200 tl lik ayakkabım var,yaşlı işi falan demiş ,budur.aynı zamanda onu bilmayrum,bunu duymadum diyip birde yemek yarışmasına katılması da ayrı bir olay zaten,bilmediği şey ile ilgili nasıl yorum yapacaksa.mesela bir yemek çok salçalı yapılıyordur ama o bunu sanki ev sahibi yanlışlıkla salçayı kaçırmış gibi yansıtır.haa oraya katılanlar gurme mi ,hayır..ama şaduman maaşallah herkesi bilgisizliği ile soladı..geçen yarışmada hasanı öpmedi,bu yarışmada bıyıklı hasanı öptü.geçen yarışmada hasana yaptığı kaş göz hala aklımda..))o kadına ne denir bilmiyorum
daha öncede yazılmıştı hepsi kurgu herkes rol yapıyor diye.bu hafta artık iyice belli oldu herşeyin kurgudan ibaret olduğu.o hasanın ben türk halkı seviyor demesi şadumanın dikkat ettiyseniz bir laf demeden önce kameraya bakıpta söylemesi.yemek yaparken alexin abuk subuk hareketleri.zeyneple fundanın kokoşluğu.sanki herkese bir rol verilmişte onu oynuyorlar.
ama kurgu değilde gerçekten seçiliyorsa yarışmacılar haketten seçmece bunlar ya.şakkıdı
fecabokta funda hasan beni taciz etti falan dedi oyüzden çok kızmış ve tepki vermiş açıklama yaptı ama nekadar dogru bilemiyorum artık kimseye güvenemez oldum yaa herkez ikiyüzlü anlayamıyosun
fecabokta funda hasan beni taciz etti falan dedi oyüzden çok kızmış ve tepki vermiş açıklama yaptı ama nekadar dogru bilemiyorum artık kimseye güvenemez oldum yaa herkez ikiyüzlü anlayamıyosun
:1shok::1shok::1shok:fecabokta funda hasan beni taciz etti falan dedi oyüzden çok kızmış ve tepki vermiş açıklama yaptı ama nekadar dogru bilemiyorum artık kimseye güvenemez oldum yaa herkez ikiyüzlü anlayamıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?