Yemekteyiz - Show Tv

Funda Karallı SON GECE NEDEN ÖYLE DAVRANDIM?ŞEREFSıZ HASAN ALKOLLÜ TACıZKAR VE TEHTıTKARDI BÜTÜN HAFTA SABRETTıM !!ONUN ıSTEDıĞıNı YAPMAZSAM BANA PUAN VERMEYECEĞıNı ZEYNEP ı KAZANDIRACAĞINI SÖYLEDı !!BENı ÖYLE ZAVALLI KÜÇÜK ŞEREFSıZLER SATIN ALAMAZ ONDAN ÖYLE DAVRANDIM BıLDıRıRıMMM!!! HADı SAVUNUN O SAPIĞII !!!!!!!

Funda Karallı Yemekteyiz: YAZILARINIZI TAKıP EDıYORUM EVET YAZMIXAKTIM AMA DAYANAMIYORUM YıNEDE NE YAZARSANIZ CEVAP VERMıYECEĞıM !HASAN ŞEREFSıZı ORAYA ALKOLLÜ GELDı BıZLERE TACıZLERDE BULUNDU TEHTıTLER ETTı !!BENı HASAN ŞEREFSıZı DEĞıL HıÇ KıMSE SATIN ALAMAZ EVET 10 MıLYARA ıHTıYACIM YOKK HELEKı TEKLıFıNı KABUL ETMEYıNCE BANA VERECEĞı PUANI ZAYNEBE VERECEĞıNı SÖYLEDı SıZ TUTUN DAHA BU ADAMI SEVıYEDEN BAHSEDıYOSUNUZ HANı NERDE KıM SEVıYELı!!!!!!!!!!!!!!!!!

iyi de bu kadın hem bir hafta sabrettim son gün de taciz etti diyor hem de adamla elele bir güzel kolbastı oynuyor, hayret valla.

face de hafta başladığında aleks le funda zevkten 4 köşe olarak yazıyorlardı tepki alınca değiştiler bence

ne yani fundamisin sen simdi-tatlicadiarzu-

iyi de bu kadın hem bir hafta sabrettim son gün de taciz etti diyor hem de adamla elele bir güzel kolbastı oynuyor, hayret valla.

cok hakklisin tatlisim al birini vur birine isde saka gibiler ya bence bu programa sirf cikmak icin bunlar kendileri üstüne para veriyolar yapimcilara herhalde:jeyyar:kaydirigubbakcemile3:roflol:

yemekteyız urfaya qıdecekmış
urfalılar döktürü walla
nasıl olcak merak edıyorum şımdıden

yaa bn parıstekılerı sevdım açıkcasıı
en azından almanyadakıler qıbı değıller
buqün o sarışın bayanın qıydığı elbıseyede bayıldım walla
parıs modasından olması qrerkçok qüzeldı...

ilk gunun yarismacisi betul hanimi sabrindan ve nezaketinden dolayi kutlarim gercekten bu kadar sabirli olamazdim

ay ben dün seyredemedim suanda parca parca bakiroyrum ama biraz can SIKICI buldum bunlari sanki yoksa banami öyle geliyo???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…