Yemekteyiz - Show Tv

Bunlar Türkiye'deki bölümleri çok seyretmişler.Daha baştan yok aç kalıcaz,yada
ısınamadım falan diyorlar.................................

ne yani hem tacize uğradı hemde 1 hafta boyunca orda yarışmaya devam etti hiç inandırıcı değil
ne yani şimdi teklifi zeynep kabul etmiş ondan mı 10 puan vermişşkafamçokkarıştı
neyseeeşakkıdı

bende ızleyemedım yaa... kayınpederım kumandaya el koymustu...
daha yuzlerını bıle görmedım bu haftakılerın... yıne 4 te var mı acaba...

ay bende pek bakmıyorum artık ama bu hafta kim birinci olduuuu merak ettiimm:)bilen varmı acaba

adam iyi yapmıştı ama o kadar ağız burun eğdilerse de 1. oldu işte nihayetinde aferimcokacimcoookyaa açıkçası ben bunları pekk anlamıyorum yahu sen misafirliğe gidersinde aç kaldım diyebilir misin bu çokk zor bişey yaa bi cacık bile ne kadar kötü olabilir ki...sırnaşık şey

ayy o gürselin yemeklerinede adama da bayıldım ben yaaa :asigim:
ne kadar düşünceli bi adam karısına ne kadar ince davranıyordu :1hug:
çook sevindim onun kazanmasına ben olsam bende 10 puan verirdim :)

zaten o beyın yarışmayı kazanmasında etken o ılk yarışan ısmını bılmıyorum o bayan 10 puan verdıde kazandı
o anladı bırıncı olamıyacağını o beye 10 puan verdı bırıncı yaptı....

bir yarışma bu kadar rezil edilir ilk başlarda süperdi kaçırmadan izlerdim ama artık üzgünümki her güzel şeyin sonunu mahvettikleri gibi yemekteyiz proğramıda basitleştikçe basitleşti bune yaa tecrit pilavı gibi ısıtıp ısıtıp eski yarışmacıları önümüze getiriyolar bir hasan bey var adamı yemek yemekden tiksindirir hale getiriyo zaten kaldıki onla aynı masada ıturanları ayrıca tebrik ederim yarışma için bile olsa ığğğ aynı masada oturma artık izlemiyom hihoyyyt

bu esmer kız beter ama sarşında azdeğıl
ama bn batuhan beye üzüldüm ıçım parçalandı o ağlayınca
adam bypass oldğu qün deprem olmuş enkaz altında kalmış
şımdı ıse lenf kanserıymış...

burcu mu ne esmer olan işte kadınlıktan nasibini almamış insan o masa o yemekler ne öyle yuhh diyorum sana. o yemekleri ben birbuçuk saatte yaparım yok hatta bir satte yapar oturur bir de üzerine mantı açarım :) bir de mail adresini veriyor televizyondan tarif isteyen olursaymış. biz de salağız anlamıyoruz senin o adresi hani keşfeden falan olursa rahat ulşasınlar diye verdiğini. o yemeklerin nesinin tarifini istesin kadınlar. sen biryerlerden tarif bulsan fena olmaz hani. kendisine hanım denmesini istiyor çünkü o bu şekilde davranırmış e o zaman batuhan abi ne oluyor?? batuhan bey demen gerekmiyor mu? valla her halinden belli ne amaçla orada olduğu. ama kusura bakmasın keşfedilecek kadar güzel değil. he tabi çirkeflik yarışması falan yapılırsa yarın öbürgün birinci olabilir belki.

bırde utanmadan yalan sölüyor
o qaye cın qıbı anladı beşamel sosun paket olduğunu
yok dıor bn yaptım dıoor
yalancı.....

evet yaaa herşey hazır. zaten birtek pastanın muhallebisini kendi yaptı allahtan. onu da yüzüne gözüne bulaştırdı. çene çalışınca elden birşey çıkmıyor tabi. bir de utanmadan tüm türkiye ye izletti o yemekleri. evde yemekte yapmıyordur o eminim. hey allahım sana havale ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…