Yemekteyiz - Show Tv

tamam kimse cigdeme cirkin demiyor hatta cok isabetli operasyonlar gecirmis basarili goruntu ama ben guzelim demeden once aynaya bakinca naturel olmalisin boyali sacla botokslu yuzle elmacik kemigi dudak dolgusu sac kaynagi solaryumsuz boyle gorunsen amenna guzelim de zaten avantaj olarak kilonun olmamasi seni gosterisli yapan 1karis elbiseyle daha nasil goruncen guzelmis kiskaniliyormus gorende Turkan sorayin gencligi sanir konusani 50 kilo olan hangi kadina bu islemler yapilsa zaten kiyafetlede birlesince sendn daha iyileri cikar icin cirkef disini toplatsan ne olur ruhun cirkin bir arkadasim beylikduzun de oturuyor cigdemin evli olmadigini hatta durumu cok iyi olan bir adamin imam nikahli esi oldugunu soyledi adamda 50li yaslarin sonlarindaymis gayette emin konustu ama hani insan ne olursa olsun esine bunlari nasil giydirir bilmiyorum gizli kapali yeri yok hersey meydanda ...............................................dun aksama gelince o kadar herseye kusur bulun kucuk organizmasini da gorduk rezaletti demekki gurme olmak damak zevki ayri seylermis ........nimeti kotulemekle cirkin rekabetle gurme olmak karistiriliyor gurme bir yemekten bir catal alarak icindeki malzeme oranindan baharatina kadar sayip pisirilme suresini soyleyebili ama bunlar 10bin ytl icin bu kadar dusup acizlesebiliyor Ben bu yarismada olsam bunlara tahammul edemezdim yameklerden once sabir celik gibi sinirler lazim:mymeka:

Son düzenleme:
evli değilmiymiş
çok şaşırdım
ama bisi falan geldi gitti kızın
eşim eşim diyo
kanunen evli değilse nasıl yazıyorlar ki oarala böyle diye
belki adam çok yaşlıysa yeni kapılar için
çıkmıştır tv ye :lepi:

Beylikduzunde oturan Cigdemi komsularina taniyan bir arkadasim var cigdemin tam arkasinda buyuk bir park varmis cocuklarini oraya gotururken cigdemin sitesinde oturan bir kadin anlatmis adam cigcemden oldukca yasli biriymis imam nikahi ile yasiyorlarmis ama adam surekli cigdemin evinde kaliyormus demek resmi nikahli esin haberi var ama kadin komsulugunu cok iyi oldugunu soylemis hatta evde bir tane gelinlikli esinin oldugu resim yoktu dikkat ettiyseniz

Ben tahmin etmiştim zaten,
Çok garip bir kadın bu çiğdem,
giyim tarzıylada hiöç evli bir kadına benzemiyor, ne o öyle sahneye çıkacak gibi, evli bir kadının ağırlığı yok üzerinde,
şu gözlüklü beye resmen köpek muamelesi yapıyo, oda habire alttan alıyor, gelse gelse bunun hakkından ahu gelir..

ne kadar kendini beğenmiş bir bayan kendi saraydan çıkma galiba.......şekerpareye yemem beğenmezsemde söylicem diyo zaten beğenmiceği bariz ortada ona söylencek çok şey varda burda yazmak istemiyorum........

bende aynen çigme katılıyorum kadının maşallahı var sanki ünlü olmak için girmiş.şeye çok güldüm taaa o zaman anladım abisini çagırdı şöför poşetlerle taksiye bindi kendi abisinin arabasına ne saçma ya şöförüde al yanına yada sende taksiye bin sırf kendini göstermek için

iyiydeçiğdem eğer evli biriyle yaşıyosa adam yardımcısını yolladı ona adamın gerçek eşi tanımazmı yani dimi.

bide bu arda kızlar ilk defa yemekteyizde gördüm salataya konan minik mısırlar nasıl bişey turşumu onlar

zaten saklama geregi duymadan yasiyorlarmis adamin gercek esi hernerdeyse oraya gitmeyip surekli cigdemle yasiyormus demekki gercek esin haberi falan var alan razi satan razi kadin basedemedi demek sustu ...............................................o misirlara babycorn deniyor marketlerin tursu konserve bolumlerinde bulabilirsin ayrica ben bu bebekmisiri tavuk soteyede koyuyorum cok sevimli gorunuyorlar tursudan ziyade konserve ama bazi marketlerde tazesinide bulabilirsin lezzetlidir tavsiye ederim

bugünkü kadına yapmadıklarını bırakmadıklar,
yazık valla o kadar uğraş verdi,
şu çiğdemde gerçekten çok sinir bozucu bi kadın, arsızın önde gideni,
Sonradan görme sığğ tavırlarıda cabası yaniii.
Bitutturmuş beni kıskanıyorlar diye, ya o kadınla sen kendini nasıl bir tutrsın, kadın kaç yaşında 2 çocuğu var...

bana bu haftaki herşey kurmaca gibi geliyo ayrıca dünkü evde bence küçüğün değildi bekar evi öylemi olur heryer dantel taptaze yemek takımları yeni gelin evine benziyodu abi yada ablasının evi olabilir

ayrıca çiğdem tıpkı hani mehmet ali erbilde çıkan esra ceyda kardeşler vardıya ordaki ceydaya benziyo hatta bian acaba O mu dedim

kızlar çiğdem ile 3 yıl kadar önce arkadaşımın evinde tanışmıştım ..liseden arkadaşıymış ,hatta aynen böyleydi full makyaj mini etek postişli saçlar filan neyse sohbet filan etmiştik ordan burdan,bu benden önce çıktı kırk kere telefonla konuştu sevgilisi gelip alıcaktı.hatta senide bırakalım filan dedi de tanımadığım için yok dedim ben biraz daha oturucam dedim..o gitti arkadaş anlattı evli bi adamla berabermiş dedi ..yani tv de nasılsa aynı konuşması filan abartı yok.normal hayatta da böyle biri ..

sonra ablama sordum o da beylikdüzünde oturuyo ablamında arkadaşı aynı sitede çiğdemle, evli demiş arkadaş kocası diye biliyomuş herkes hatta bazen kocasının yanında bi kız çocuğu oluyomuş 13-14 yaşlarında ..kızı heralde adamın

ulen hafiye gibi çalıştım be hani bana aferim :)))

zaten belli evli kadin gibi degil ucuz ustelik basit adamin nikahli esine acidim tercih edilldigi kadina bak hersey yapma birde guzelmismismis Yaprak dokumunun Neclasi olsa ok guzel otesi derim ama bu hersey cakma youtube da yorumlari okudum cigdemin adina ben utandim yazik

ne diyorlar youtube ta?

uuuuuuuuuuuuu şok oldim neler kaçırmışım meğerr
zaten belli bu çiğdenim nasıl biri olduğu
şimdi bu evlim değilmi yoksa evli bi adamın metresimi???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…