Beylikduzunde oturan Cigdemi komsularina taniyan bir arkadasim var cigdemin tam arkasinda buyuk bir park varmis cocuklarini oraya gotururken cigdemin sitesinde oturan bir kadin anlatmis adam cigcemden oldukca yasli biriymis imam nikahi ile yasiyorlarmis ama adam surekli cigdemin evinde kaliyormus demek resmi nikahli esin haberi var ama kadin komsulugunu cok iyi oldugunu soylemis hatta evde bir tane gelinlikli esinin oldugu resim yoktu dikkat ettiyseniz
Beylikduzunde oturan Cigdemi komsularina taniyan bir arkadasim var cigdemin tam arkasinda buyuk bir park varmis cocuklarini oraya gotururken cigdemin sitesinde oturan bir kadin anlatmis adam cigcemden oldukca yasli biriymis imam nikahi ile yasiyorlarmis ama adam surekli cigdemin evinde kaliyormus demek resmi nikahli esin haberi var ama kadin komsulugunu cok iyi oldugunu soylemis hatta evde bir tane gelinlikli esinin oldugu resim yoktu dikkat ettiyseniz
iyiydeçiğdem eğer evli biriyle yaşıyosa adam yardımcısını yolladı ona adamın gerçek eşi tanımazmı yani dimi.
bide bu arda kızlar ilk defa yemekteyizde gördüm salataya konan minik mısırlar nasıl bişey turşumu onlar
batuhan birinci oldu cnm o kuaför olan:hooray:
o dişlek adam adını unuttum bence çiğdemden etkilendi kaydirigubbakcemile3
zaten belli evli kadin gibi degil ucuz ustelik basit adamin nikahli esine acidim tercih edilldigi kadina bak hersey yapma birde guzelmismismis Yaprak dokumunun Neclasi olsa ok guzel otesi derim ama bu hersey cakma youtube da yorumlari okudum cigdemin adina ben utandim yazik
adamın adı yaşar dı tatlım ....çiğdemden etkilenmemek mümkünmü....kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?