Yemekteyiz - Show Tv

kızlar hostesler iy maaşmı alıyo
merak ettim???
:)))))))))))

ay hele o dudaklar yokmu
şişirtmiş üstüne bile parlak parlak ruj sürüyo
-tatlicadiarzu-
güzelim sanıyo heraldee:roflol:
bana cok itici geldi
:smiley-cool:

thy de 3bin le 4 bin tl arası değişiyor çalıştığı zamana ve gittiği yere göre diye biliyorum canım

hımm oh oh iymiş belli evinden canım
hani az alıyo deseydin imam nikahlı kocasına yaptırmıştur malı mülkü dicektim:roflol:
adamda yaşlıymış ya :roflol:

vay beee seviyorum ben bu kk kadınlarınlarını..
valla hafiye gibisiniz..
anında serdiniz önümüze silsilesini..
demek bu çiğdem cadısı metres hayatı yaşıyomuş...
midesiz..
adamın karısına acırım...

şişşşşt dedikodu yapmayın len..
yav bu arada şu çiğdemin hiç uzun eteği yada pantulu yokmu acep.onu görünce ben üşüyorum..

bence birinci iki kişi olucak yaşar ve çiğdem..ahu da sonucu görünce şaşırdı zaten..bence bu yüzden şaşırdı..ahunun 14 puandan fazla puan alıp onları geçebileceğini düşünmüyorum..birinciler belli çiğdem ve yaşar gamyoncuiremsu

ne ciğdemi ne ahusu nede diğerlerii...bunların hepsi gıcık.. hepsi tuhaf.kaydirigubbakcemile
ilk defa hiç kimse favorim değil..

ya kızlar
çiğdemin yaptığı kazandibinin tarifini alan oldumu
annem yapmak istiyorda neler koyduğunu kaçırmışık
sadece pirinç unumu koydu nişasta filan koymuşmuydu gördünüzmü hiç

Evet ya bende sevmedim bu ekibi,
sadece dünkü kadıncağız biraz olgun ve iyiydi,
Çiğdem herkese üsten bakmayı bıraksında önce kendine baksın, söylenenler doğruysa, resmen kumalık ve metreslik yapıyor..
Kadında vardı zaten bir onormallik, ben mükemmelim,beni kıskanıyorlar, ben zayıfım, güzelim, doğru bi yaşantın yoksa neyleyim öyle güzelliği, olmayı versin...Hemde başından tırnağına yapma bi güzellik, kompleksli bu kadın aslında...

ne diyorlar youtube ta?

bantlanmadan uzeri kapali anlatiyim cigdeme bir kadina soylenen en kotu lafi o..demisler uzerine para versen sana el surmeyiz diyenler var ama kaba tabirle anladiniz tabi ........dostuda nasibini almis hani eti yenen boynuzlu bir hayvan var ya iste onunla bagdastirmislar ,metres diyenler daha yazilamayacak ne laflar her parcada 3sayfa kufur vardi cigdeme okuduysa ki mutlaka okur rezil oldugunun farkina varicaktir adamin resmi nikahli karisida okuduysa zevkten dort kosedir hani bira arkadas demis ya ne kadar maas aliyor diye o evde o bunada oturmak icin ki site supermis 3-5bin kurtarmaz mis bence adamla imam nikahi kiyinca isini birakti o satafata 4bin yetmez arkadaslar Istanbulda oturanlar daha iyi bilir gerci benim kizdigim nokta su kicin coplu kalkmissin birde millete yapmadigini birakmiyorsun terbiyesiz senin gibi kumalara toplumda birsey derler ya neyse onun bunun kocasini ayartip somurup birde marifetmis gibi davranmiyorlar mi hasta oluyorum siska sinsiklava:

fatmacım doğru düzgün tarif vermıyorlar ama pirinç unu koydu ve un koydu.... nşasta yoktu yanılmıyorsam.....

bir de kazandibinin marifeti iyice çırpıppp, dibini güzel tutturmak yani evde nişasta da pirinç unu da aynı
tadı verecek..

çok teşekkür ederim a.s.
annemle kararsız kaldık ne koyuyorlar diye
denicez kısmetse...

valla ben yorumlari gorunce cok sasirdim,cunku ilk gunu birazcik izliyebildim ,sanrasi hic olmadi,izliyemedim,tam mutfaga girme saatime denk geldigi icin olmuyo,ama bu aksam belki bakarim,,,yanliz sunu merak ettim,cigdemin metres oldugunu nerden biliyonuz,ki eger boyle ise kadindakide buyuk cesaret yani,,,:1shok:hic korkmamismi:mymeka:

evet canımcım yaa.. bende anlamadım face de falan mı yazıyo o kadının öle oldugu...

valla ne yalan söyleyim
ben çiğdemi hala itici bulamıyorum
30 yaşındaki bir kızı eve tıkıp onca yıllık görmezden gelen nankör ve boynuzlu bir adama
kızmak daha doğru olur bence
ama abisi bile geliyor kızın evine
nasıl bir iş bu?
kimseyede üstten bakmıyor bence
insanlar oınun üstüne o kadar gidiyor ki
kız kendini çirkefleştirmek zorunda kalıyor
ya dedim ya
ben başından beri itici bulmuyorum bulamıyorum o kızı
görgüsüz
hayatında yanlışlarıda olabilir
ama dürüst
geliyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…