cigdemle kucuk yaratiginin icinden canavar cikti resmen kucuk sen bir yaratiksin ya yani tiremisunun orjinali bu degil derken tiremisnun orjinalini nerde yedin lahmacun falan mi sandin acaba cigdem denen boya guzeli birde su makyajini silip postijleri soktugumuzde en dogrusu sabah uyandiginda nasil gorunuyorsun acaba .......bugunku adama resmen iskence ettiler acidim resmen
thy de 3bin le 4 bin tl arası değişiyor çalıştığı zamana ve gittiği yere göre diye biliyorum canım
şişşşşt dedikodu yapmayın len..
yav bu arada şu çiğdemin hiç uzun eteği yada pantulu yokmu acep.onu görünce ben üşüyorum..
ne diyorlar youtube ta?
fatmacım doğru düzgün tarif vermıyorlar ama pirinç unu koydu ve un koydu.... nşasta yoktu yanılmıyorsam.....
bir de kazandibinin marifeti iyice çırpıppp, dibini güzel tutturmak yani evde nişasta da pirinç unu da aynı
tadı verecek..
valla ben yorumlari gorunce cok sasirdim,cunku ilk gunu birazcik izliyebildim ,sanrasi hic olmadi,izliyemedim,tam mutfaga girme saatime denk geldigi icin olmuyo,ama bu aksam belki bakarim,,,yanliz sunu merak ettim,cigdemin metres oldugunu nerden biliyonuz,ki eger boyle ise kadindakide buyuk cesaret yani,,,:1shok:hic korkmamismi:mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?