Yemekteyiz - Show Tv

kesınlıkle naciye hanımın hakkını yedıler
batuhan iki yüzlü dönek denilen ayrı bı cıns:1closedeyes:

birinci olan adamın neyi varmış hastalık olarak....hastaneye yatcam dedi yaaa ay o kısmını duyamadım:)

ayyyyyyyy gerçektenmi yaaaa çok üzüldüm ciddennn şimdii..iyiki o almış ozaman parayı inş iyileşir yaa vallaaaa

eminim iyilesir basina gelmedik kalmamis ama hiccccccccc akillanmamis dil finci kuregi masallah cak cak musterilerindeki artis onu simdi memnun eder kendine acindirdi acindirdi ne zaman kendi gununu savdi gorduk acilarin cocugunu kaziyinca alttan cirkef cikti bence nadiye hanimin hakkiydi yoresel yemeklerdi sarmadir hamsi kusudur herseyi yapti kadin gerci market alisverisinde sunucu bile rezil etti onu bu kadar sutu nerde kullanacaksiniz vs diye kislik alisverisini yapti resmen burcu ali olmadiya buna da sukur adami bogasim geldi Ali midir ne bu kadar mi bir insan sinir bir tip olur

slm bayanlar. batuhanın "batumi" adlı kabak çorbasında neler vardı. Hatırlayanınız var mı ya. İçine kuru soğan doğradımı . kabak, su, un, krema, tereyağ, bulyon et... başka...

ben onu o gun yaptım canım ..unla yağı kawurdu daha sonra 3 kabak rendeledı sutt suu 2 bulyon

katılıyorum yemekten çok birbirlerini yiyorlar

birinci olan kişiye başta cok uzulmuştum ama adamın içinden bır canavar cıktı resmen kendı gunu geçince. 10.000 için deger mı yaw...bak toprak var burası bıtınce bu mudur yanı arkandan bırakmak istedıgın iz..çaçaron bir erkek ne itici ne ayıp

burcunun dediğilafa bakarmısınız..kork benden batuhan abi kork ben bile bazen kendimden korkuyorum...
ay ne sanıyor bu kız kendini ya bukadar gıcık bir tip olamaz ...elime geçse yolucam su kızın saçını başını yemin ederim ..
Ali beyin şinede Allah sabır versin..bukadar takıntılı bir adam görmedim ben hayatımda.çok geçimsiz ,çok huyuz bir adam taktı mı takıyor valla delimş ne anlamadım ..
naciye hanım bence kendinden çok emin vurdum duymaz çok hoş bir bayan..bence aralarında en kalitelisi naciye hanımdı..

bn yınede o kuaför beyın kazanmasına sevındım en azından burcu kazanamadı ve sonuncu oldu
bn burcuyu aynı kemancı nıle bnzetıyorum sankı onun zayıfı konuşma tarzı sesını kısa kısa konuşması çok bılmışlığı aynı o
bnce qaye çok ağır burcuyla karşılaştrılamaz bıle

kızlar pazartesı qünü yenı yarışmacıları ızledınzmı bn ızledıım
ama ızmırmıydı ıstanbulmuydu anlamadım
ızmır olması lazım
bırde oradkı bı bey var qözlüklü bana tanıdık bırı qeldı
sızde tanıyabıecekmısınız

kazanın kuaför olduğuna sevindim keşke bu tür yarışmalar gerçek ihtiyacı olanlar katılsa

ayy evet yaa ben de bugün anneme diyorum bu gözlüklü bi yerde vardı.nerden tanıyorum bunu diye.hiç hatırlayan yok mu nerdeydi bu adam??

ArkadaŞlar gÖzlÜklÜ kım bılıomusunuz bır yarıŞmacının evıne sÜprız yarıŞmacı olarak gelmıŞtı hanı annesıyle yaŞayan bı 40 yaŞında beyfendı vardı ıŞte onun evıne gelmıŞtı musıkıden Şeyler ÇalmıŞtı hatırladınızmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…