ArkadaŞlar gÖzlÜklÜ kİm bİlİomusunuz bİr yarıŞmacının evİne sÜprİz yarıŞmacı olarak gelmİŞtİ hanİ annesİyle yaŞayan bİ 40 yaŞında beyfendİ vardİ İŞte onun evİne gelmİŞtİ musİkİden Şeyler ÇalmıŞtı hatırladınızmı?
ArkadaŞlar gÖzlÜklÜ kİm bİlİomusunuz bİr yarıŞmacının evİne sÜprİz yarıŞmacı olarak gelmİŞtİ hanİ annesİyle yaŞayan bİ 40 yaŞında beyfendİ vardİ İŞte onun evİne gelmİŞtİ musİkİden Şeyler ÇalmıŞtı hatırladınızmı?
Çiğdem adlı bayan tam bir taş maşallah:)
obur saricin ,adi neydi unuttum,28 yasindayim diyince ben oldum boyle:1shok:
38,40 diye dusunmustum,,,cok buyuk gosteriyo,hele giyinisi:roflol:
Ahu canım onun ismi,
Çiğdemi çok kıskanıyor her halinden belli,
çiğdemin giyim tarzıda çok aşırı geliyor bana, evli bir bayana o denli seksi giyim tarzı pek yakıştıramıyorum.şutarafagitti.
tabiki mini giyinebilir, dekotede ama bunun bi ölçüsü olmalı.. Hem mini giyiniyor, hem dekolde, hemde deri bir elbise:bbo:
Ahu canım onun ismi,
Çiğdemi çok kıskanıyor her halinden belli,
çiğdemin giyim tarzıda çok aşırı geliyor bana, evli bir bayana o denli seksi giyim tarzı pek yakıştıramıyorum.şutarafagitti.
tabiki mini giyinebilir, dekotede ama bunun bi ölçüsü olmalı.. Hem mini giyiniyor, hem dekolde, hemde deri bir elbise:bbo:
cigdemle kucuk yaratiginin icinden canavar cikti resmen kucuk sen bir yaratiksin ya yani tiremisunun orjinali bu degil derken tiremisnun orjinalini nerde yedin lahmacun falan mi sandin acaba cigdem denen boya guzeli birde su makyajini silip postijleri soktugumuzde en dogrusu sabah uyandiginda nasil gorunuyorsun acaba .......bugunku adama resmen iskence ettiler acidim resmen
birde dudaklar şişirilmiş ,burunda yapılmış.... her şey yapma.:roflol:....
yapma bebek çiğdem kafamçokkarıştı
geçen hafta kim birinci oldu arkadaşlar=?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?