Yemekteyiz - Show Tv

kızlar yaa bugünkü kazandibinin sonuna yetiştim ama harika görünüyodu nasıl yaptıki anlatırmısınız.a.s.

banada çok tanıık geldi maşallah nasıl bir hafıza :) ben dikkat etmemişim o akşamki sürprize ama zeynep hanımın ilk yarışmasında birinci olan beyden bahsediyorsunuz.

evet cnm hatırladıma.s.
özgürmüydü neydi hm o yarışmayı da kazanmıştıı onun evine gelmişti:hooray:

obur saricin ,adi neydi unuttum,28 yasindayim diyince ben oldum boyle:1shok:

38,40 diye dusunmustum,,,cok buyuk gosteriyo,hele giyinisi:roflol:

obur saricin ,adi neydi unuttum,28 yasindayim diyince ben oldum boyle:1shok:

38,40 diye dusunmustum,,,cok buyuk gosteriyo,hele giyinisi:roflol:

Ahu canım onun ismi,
Çiğdemi çok kıskanıyor her halinden belli,
çiğdemin giyim tarzıda çok aşırı geliyor bana, evli bir bayana o denli seksi giyim tarzı pek yakıştıramıyorum.şutarafagitti.
tabiki mini giyinebilir, dekotede ama bunun bi ölçüsü olmalı.. Hem mini giyiniyor, hem dekolde, hemde deri bir elbise:bbo:

evet canim bende yadirgadim,ama her aile yapisi farkli tabi,bize anormal gelen kimilerine normal gelebiliyo.......yemekleri nasildi iyimiydi,sonrasini izliyemedim,,,

bence de kıyafeti hiç olmamış yemek yarışması değil sanki...abartmış gibi geldi diğer bayanlar daha sade giyinmişler hoşta olmuşlar......

cigdemle kucuk yaratiginin icinden canavar cikti resmen kucuk sen bir yaratiksin ya yani tiremisunun orjinali bu degil derken tiremisnun orjinalini nerde yedin lahmacun falan mi sandin acaba cigdem denen boya guzeli birde su makyajini silip postijleri soktugumuzde en dogrusu sabah uyandiginda nasil gorunuyorsun acaba .......bugunku adama resmen iskence ettiler acidim resmen

birde dudaklar şişirilmiş ,burunda yapılmış.... her şey yapma.:roflol:....

ayy ne gıcık öyle çiğdem midir nedir. ukala ukala konuşuyor kendini bişey sanıyor. gösteriş meraklısı nolcek.

ya kızcaksınız ama
ben çiğdem i beğendim
belli oluyor sonradan görme olduğu
hiçbirşeyi taşıyamıyor
heryeri yapma
burnu dudakları
hatta yanaklara zum yapıo bazen kamerad diyorum ki
elmacıklarında da var birşeyler
ama doğal kız
o piyano hocası çok pespaye,ebe kılıklı ama yaş 28 mış
çok şaşırdım
ee dünki keman çalmaya çalışan arkadaş
-ki çalamıyordu-
sanki iki ekstra fazla alsam keşke cinsinden bir şopar
diğeride acıların çocuğu küçük özcaannn
'elle yeme' uzmanı
ayyy o kadını hiç ama hiç söyleymiyorum zaten
tekstilci
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
ne o öyle ya
bir insan bu kadar dedikoducu olur diyorum
pess
pesss
çiğdem görgüsüz yapma falan ama içten bence
kız neler yaptı ya
neler
ama dünkü şopartla aynı puanı aldı ya
artık sövsede bence
yeridir :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…