Yemekteyiz - Show Tv

izmirde ilginç tipler bence roman oyunu var birde disko tarzı bir olay var bence final gününe ait bir de zeybek tarzı bişey oynayacaklar sanıyorum ama bunlar da çok farklı değil

Yalancı sufle çok övüldü ve çok basitti, hemen hazırladı..
Benim aklımda kalan 125 gr. tereyağ,125 gr çikolata ve süt.. Eksiklerinide siz tamamlayın arkadaşklar denemek istiyorum ben bu tatlıyı...

çok saçmaaa artık iyice saçmalıyorlar yaaaa
özellikle güldüğüm bişey hiç sevmedim şöyleydi sadece tadına baktım diyorlar ama yumulup yiyorlar ve kendilerini zor tutuyorlar

:roflol::lepi:
hele o tadına bakışları yokmuudelikafaduldendudaklarının ucuyla kaydirigubbakcemile3
sinir oluyorum
millet aç geziyo sokakta küflü ekmek yiyo
bunlar öğk ıyk çirkin kötü diyolar nimete

bir de alışveriş kısmına bitiyorum 3 kilo şeker 5 kilo un zeytin peynir ne alıyorlarsa sanki aylık alışveriş için

Benim aklımda kalan 125 gr. tereyağ,125 gr çikolata ve süt.. Eksiklerinide siz tamamlayın arkadaşklar denemek istiyorum ben bu tatlıyı...

yarım paket kabartma tozu yarım bardak un şeker(2 yada 3 kaşık) yumurta kaç tane bilmiyorum benim aklımdakiler de bunlar sütü hatırlamıyorum bu arada ben

b & m arkadasa katiliyorummm katilmamak elde degil gerçekten program amacinin disina çikti.. sinirler yahu hepsi sinirrrrrrrrrrrrrrrrrrr... programi izlerken kaç kere zikkimin kökünü ye dedigimi hatirlamiyorum kuduruyorum resmen yahu.. kötükedihüso

sokaktaki insanlar açken bunlar önüne gelen nimeti begenmiyorlarr.. bu arada hak eden kazanamadi malesef..

ay çiğdemim bende yapmak istiyorum hepsi bayıldı valla nasıl oldu acep :uhm: kızlar tarifi tam şekliyle hatırlayan varsa yazsın lütfen a.s.

çok saçma bi yarışma.en güzel yemek yapan değil.en güzel hesap yapan kazanıyor.ben ilk bölümlere bakmıştım uzuuuuuun bi aradan sonra bide bu haftaya baktım.ama gördümkü pek bişey değişmemiş.şakkıdı

Gönderi 1Ahu Kahraman Yıldırım (Turkey) yazdıyaklaşık bir saat önce
**************ÇAKMA SUFLE ************

125 GR ŞEKER + 3 YUMURTA ÇIRPILACAK

125 GR TEREYAĞI + 125 GR BıTTER ÇıKOLATAYI ERıTıP ŞEKERE EKLE

75 GR UN VE YARIM PAKET KABARTMA TOZUNUDA ŞEKERE EKLEYıP TEKRAR ÇIRP

MıRODALGAYA SIĞABıLECEK BıR BORCAMA DÖK.

MAKSıMUM derecsi var mikrodalganın 4 DAKıKA PıŞıR ( HAFıF SULU ıSTERSENıZ 3.5 DAKıKA DA OLUR )

AFıYET OLSUN

kızlar feceden ahu hnm yolladı zaten açmış konu bununla ilgili ordan hemen bende buraya kopyala yapıştır yaptım umarım işe yaramıştır.

Son düzenleme:
bu yarismada yarismacilar ne yapacaklarin sasirdilar,
birbirini tanimayan bes kisi daha ilk gecede birbirine giriyor
adam gibi yemegini ye puanini ver bu kadara kavgaya gürültüye ne gerek var
cok kalitesizlesti coookkk

Son düzenleme:

cnm mikrodalga yoksa napcaas

valla ben bu haftaa şu çiğdeme baktım hayretler içinde:)kıyafet demeye bin şahit iki kuru bacak iki kuru kol bide gögüs show isledim.. güzellik açıklıkla olmuyokiiii..o çigdemin gününde yemeklerinden çok kadının orasına burasına baktım töbe töbe:)

gercekten ben çiğdem i çok beğendim
şimdi sezarıun hakkı sezara verilmeli
o şopar adam mı,çiğdem mi hakeeti birinciliği
yarışmanın en başından itibaren kim hakeeti,eli yakıştı derseniz
son gun yapan kadın birinci olmalıydı
ama o sonuca
o laflara göre
gidip o dedikoducu şoparı seçtiler ya
helal olsun
çiğdem sonradan görme ve çok abartılı
biraz daha giyimi kuşamı sade olsa,o esmerliğe saçlar daha doğal bir renk olsa
süper olur
ki
zaten
fiziği çok güzel
herkese o kadar zayıflık yakışmaz
poposu,bacakları vucut orantısı iyiydi
kadın öyle
buna eşi abisi ailesi izin veriyorsa
kimseyi germez bence
ayrıca
devamlı ailesinden ve eşinin ailesinden bahsetti
eşinden bahsetti
bence oratada gayrımesru bir durum olsa bekarım derdi
evli denmezdi
ben bu metres olayınada inanamıyorum
yani eşi yaşlı falan olabilir ama
o durumda olacak bir kızda değil gibi
hem hatırlayın
bir yarısmacı daha vardı böyle
k.k da biri yamzıstı
hacıoğlu lahmacunların sahibinin metresi imiş diye
kadın evliyim demedi
ne dedi
bekarım yanlız yaşıyorum
buda öyle yapardı
hepimize hayırlı olsun
oooooooooooooooooooooooooohhh
ege geliyor ege
gelsin börülceler balıklar mezeler....
:lepi:

canım nereye yazdı

kızlar yarışmayıkim kazandı ben sonucu kaçırdım:)
aslında hakeden necmiye hanımdı..ama onun kazanamadığı zaten puanlaran belliydi.
ya bu arada ben ahunun evine bayıldımmm...çk güzel bir ev gerçekten ama kendisini çok itici buluyorum ben nedense..Öyle çirkefliğini filan pek görmedim 5 gün boyunca fakat çok itici geldi bana evemedim ben onu..
hele kocasının da gelmesi beni de görün bari der gibi çok saçmaydı bence..
herkes çiğdeme yüklenmiş ama ben çiğdemi çok sevdim çok da beğendim açıkcası.kuru birşey olduyğu doğru fakat onu taşıyabiliyor..kuruluğu kendisine yakıştırabiliyır..ayrıca dobra birinsan yaşar gibi ben dedikoduyu sevmem diyerek dedikodu yapmaya devam etmiyor..ama çiğdemin kenine olan güvenine,tavırlarına filan benhayran kaldım açıkcası..sonuçta bir yarışmadalar ve kalkıptakanki olacak halleri yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…