Yemekteyiz - Show Tv

yakında bu grubunda kokusu cıkar gıbı gelıyo bana :)) sımdılık bırbırlerıyle ıyıler,ılk gun adına belkıde amaaa yarın baslarlar kesın :))

kızlar cengiz bey kazanıyormuş yarışmayı ..
diyenlerin yalancısıyım bizim burda (balçova) pehlivanoğlu marketten alışveriş yapmış hatta market çalşınaın ağzından eşim bizzat duymuş önceden haber verdiler gelcez diye anamız ağladı heryeri indirip düzenleyip temizlemekten demiş kaydirigubbakcemile3

:roflol: :roflol: hepsi ayarlı demi burcum pek bi olay yoktu bu bölüm diğerlerine bakıcaz artık yemeklerde bi radika vardı farklı

hadı yaa.. cengız bey hangısıydı,tam adamakıllı ızleyemedım zaten...

ayy kızlarrrrrrr bu kadınlar niye böyle acaba birbirlerini çekemeyipp,
erkekleri birinci yapıyorlar.....

aslında genelde kadınlardan mutlaka iyi yapan yarışmacı çok vardı.
temizlerdi de... ama kızıp birbirlerine oy vermıyorlar

Bugünkü kadında çok uğraştı, yemekleride güzeldi..
Herkes tabağını silip süpürdü, ama puanlar düşük geldi..
Bugünkü kadın iyi yemek yaptı mama, bayada çene var, her lafa bi cevap maşallah.. bugün kendi günüydü biraz alttan aldı ama yarın maske düşer, gerçek yüzünü belli eder

dilinin cezasını çeksin canım ya.
evet çok güzel yemek yapabilirsin ama ağız tadıyla yenmedikten sonra ne anlamı varki?

yahu
benim anlayamadığım ve takıldığım konu
hiçbiri izmirli değil
hepsi
ya evlenmiş ya iş için gelmiş
bildik tanıdık yemekler yine
hani şöyle bir balık sofrası
girit yemekleri
yunana yemekleri
otlar,börülceler,mezeler...

dünkü hanımabla tarhana yaptı guya
izmirde öyle tarhanayı ilk defa gördüm
allah allah

biri bir börülce yapsa
balık yapsa söyle offf
favalar havada uçuşsa
şambali olsa şöyleeeeeeeeeeee
offff kakalyımda tatlı yapayım,çok canım çekti :lepi:

Bu halı reklamında hepsi aynı repliği söylüyor bide yere çömelip halıyı elliyolar..
tekdüze olması çok komik..
delikafadulden

dünkü kadın çok gevezeydi..herşeye hazır cevap olması nedeniyle antipatik gözüktü
ve düşük puanlar aldı..

:))) ay su halı muhabbetine bende cok gülüyorum yahu... bır anda yuz ıfadelerı sekılleri değişiveriyo bi komık oluyorlar... :))

:emel hanım tam bir uyuz:mymeka::mymeka::mymeka:
bir saniye susmuyor kadın:jeyyar:

limuzinle gelne ne demeli:1no2:

Son düzenleme:

hay ağzına yiyem . bende şimdilik beklediğimi alamadım doğrusu
gerçek izmirli olmadıkları belli bunların
bide bu yaşı küççük yarışmacılar ne kadar dikbaşlı kendini beğenmiş oluo

şuan izliorumda bir şevketi bostandır gidio:))) yok öle olmazmışda böleolurmuş..ya şu dünki yarışmacı nekadar çok konuşuo..kendi günü geçtiya rahat artık...favorim erkek yarışmacılar valla..bu kadınlar birbirni yemekten yemek yiyemezler..

emel miydi neydi oof başımı ağrıttı valla bornovadaymış evinide biliom ecz karşısında gidim iki çift laf ediim bari :roflol:
biri kendini beğenmiş yeni yetme
biri sonradan görme
biri de düşük çene
al birini vur ötekine peeh

ya bu esmer bayan tutturmuş yok benden birde sunu ögren,yok sana bıde şu tüyoyu vereyim,yok bu böle yapılmaz,yok ben dün şöle yapmıstım.. amaaannnn dedım ben cıkar kokusu dıyeeee...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…