Gönderi 1Ahu Kahraman Yıldırım (Turkey) yazdıyaklaşık bir saat önce
**************ÇAKMA SUFLE ************
125 GR ŞEKER + 3 YUMURTA ÇIRPILACAK
125 GR TEREYAĞI + 125 GR BİTTER ÇİKOLATAYI ERİTİP ŞEKERE EKLE
75 GR UN VE YARIM PAKET KABARTMA TOZUNUDA ŞEKERE EKLEYİP TEKRAR ÇIRP
MİRODALGAYA SIĞABİLECEK BİR BORCAMA DÖK.
MAKSİMUM derecsi var mikrodalganın 4 DAKİKA PİŞİR ( HAFİF SULU İSTERSENİZ 3.5 DAKİKA DA OLUR )
AFİYET OLSUN
yahu bu mercimekle dertleri ne bunların memleketimizde ne çeşit çorbalar var taktılar mercimeğe böyk geldi valla herkes aynı yemekleri yapıo nerde bizim şahane tariflerimiz nerdee hiç bilmiosanız kk mutfağa bakın ooooff
izmir den çok umutlyum bakalım umarım yüzüm kara çıkmaz
ekmek dolması ,lokma ,deniz börülcesiş, otlu salatalar balık zeytinyağlılar oooh ohh cokacimcoook cokacimcoook
sana bir sır verim aldığım duyumlara göre balçovadan katılan ve pehlivanoğlundan alışveriş yapan kadın kazanıyorumuş kaydirigubbakcemile5
hııım CADIARZU final gününü izleyemicem çünkü buluşmamız vaaar :dance:
akşam 8 de başlıyor kız yemekteyiz finali kaydirigubbakcemile3
belkim yatıya kalcam ne bilion :dilcikar:
valla ben bu haftaa şu çiğdeme baktım hayretler içinde:)kıyafet demeye bin şahit iki kuru bacak iki kuru kol bide gögüs show isledim.. güzellik açıklıkla olmuyokiiii..o çigdemin gününde yemeklerinden çok kadının orasına burasına baktım töbe töbe:)
:roflol::lepi:
hele o tadına bakışları yokmuudelikafaduldendudaklarının ucuyla kaydirigubbakcemile3
sinir oluyorum
millet aç geziyo sokakta küflü ekmek yiyo
bunlar öğk ıyk çirkin kötü diyolar nimete
bir de alışveriş kısmına bitiyorum 3 kilo şeker 5 kilo un zeytin peynir ne alıyorlarsa sanki aylık alışveriş için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?