Yemekteyiz - Show Tv

ayy kızlar malesef yaşar bey aldı...
çiğdem ilee yaşar aynı puanı aldılar... sonuncu küçük bey, sonra necmiye, 3. ahu.. diger ikisi eşit aldı....

kura çektiler necmiye ve emrah yaşar ı yazdı... ahu sevmemesine ragmen çiğdem in hakkı dedi...

bence de çiğdem yaşardan on kat iyiydi....

canim çok tesekkurler tarif için.bende denemek istiyorum herkes çok begenmisti çunku.

yahu bu mercimekle dertleri ne bunların memleketimizde ne çeşit çorbalar var taktılar mercimeğe böyk geldi valla herkes aynı yemekleri yapıo nerde bizim şahane tariflerimiz nerdee hiç bilmiosanız kk mutfağa bakın ooooff
izmir den çok umutlyum bakalım umarım yüzüm kara çıkmaz
ekmek dolması ,lokma ,deniz börülcesiş, otlu salatalar balık zeytinyağlılar oooh ohh cokacimcoook cokacimcoook

sana bir sır verim aldığım duyumlara göre balçovadan katılan ve pehlivanoğlundan alışveriş yapan kadın kazanıyorumuş kaydirigubbakcemile5

cigdemi hiccccccccc hazetmedim Allahin siska sinsisi ancak durust olmakta fayda ozelinde ne olursa olsun yarisma cercevesinde bence birinciligi haketti o gozluklu organizma masasiyla yemekleriyle yikanmamis salatalari,makarnasi hazir kekten tatlisi ile birinci olamazdi olmamaliydi adaletsizlik bu kucuk ve o kadin resmen cigdemden oc aldilar eee gigdem hanim Allahin sopasi yok ilk gunu atlattin ardindan millete kan kusturdun hic aklina gelmedi oylarin disnda belki ellerine kalacagin al buyur cirkefliginin eseri organizma catir catir yiyicek parayi gerci soyle bir durumda var adamin bu paraya cigdemden daha cok ihtiyaci var cigdemin yazlik bikinilerine yetmez bu para be neyse gule gule harcasin negatif enerji yollamiyim adama

izmirlileri beğendim şimdilk
ama sonra neye dönüşürler bilmm
çünkü hiç başladığı gibi gitmiyor
sizlerde iyi biliyorsunuz ki

evet malesefki öyle reyting olsun diye kavga ettiriyorlar hep ben yemekleri merak ediyorum inş izmir yemeklerini yapanlar olur

artık onunkide basitliğin son noktasıydı.
sahnede şarkı söyleyenlerde bile bu kadar dekolte olsa, en azından paparaziler yerin dibine sokar.
Ben bu kadar müstechen giyinen, bir şarkıcı gülşeni gördüm ki daima kıyafetiyle gündemdedir, birde bu kadını.
Yani sözüm ona evli (!!!!!!!) barklı bir kadın ne kadar modern bir kocaya sahip olsada, bu denli cüretkar olamazki, bu artık modernlik değil rezilliktir.

:roflol::lepi:
hele o tadına bakışları yokmuudelikafaduldendudaklarının ucuyla kaydirigubbakcemile3
sinir oluyorum
millet aç geziyo sokakta küflü ekmek yiyo
bunlar öğk ıyk çirkin kötü diyolar nimete

he, hepsi yemek profesörü ya,
hele o çiğdemi sanırsın İtalyada master yapmış yemek konusunda.
İnşallah o yemekeleri gece rüyalarında onları kovalarda, sümüklü böcek kuyusuna düşerler. kaydirigubbakcemile3

bir de alışveriş kısmına bitiyorum 3 kilo şeker 5 kilo un zeytin peynir ne alıyorlarsa sanki aylık alışveriş için

300 lira limitleri varya, aç gözlüler aylık masraflarını ordan çıkarıyorlar.
Çok kalitesizce buluyorum bende öyle alışveriş yapanları...

Bayıldım ben bu Cengiz beye.
Maşallah 72 yaşında taş gibi.
ınsan onun yanında yaşlanmaya bile korkar.
Yaşam dolu bir bey, süper......
Umarım ilerleyen günlerdede düşüncelerim aynı olur...

patlıcanlı pilavı merak ettim patlıcanı çook severim pilav zaten malum bakalım ortaya nasıl bişi çıkacak

Allah allah ızmirin kıvırcığı meşhurmuşmuş, benim niye haberim yokkaydirigubbakcemile3
Ayrıca o marul hiç güzel yıkanmadı:bbo:

BUNLARIN NERESı ıZMıRLı YA
hepsi bir yerden gelmiş
birden ufak tefek bir kız var
o 35,5 falan dedi
karşıyakalı sanırım ama
hepsi başka başka şehirlerden adamlar
birkere oranın kıyı kültürü ile yetişen
giritlisi
rumu
olmalıydı
bu ne ya
adam sivaslı
kadın bilmem nereli
ben bunları izmirden ve akdeniz mutfağından saymıyom
kim ne derse desin

Sonradan gürme bu kadın ya, şirketlerimde şirketlerim, 3 tane şirketim var yaaaa, sizin var mııı?
:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…