Yemekteyiz - Show Tv

Dünkü kadın emel hanımmıdır nedir,
Ay nasıl bir kadın bu ya, dır dır da dır dır, çekilecek dert değil yani,
Dün gece eşimle takrarına bakıyoruz eşim bile dei bu kadın çok fena gözlerden fel fecir akıyor...
Benim masam dior başka bişey demiyor, diğer yarışmacılarda çok uyuslar ya, biride çıksın şu kadına versin cevabını,
Yaşlı olan bey biraz karşı çıkıyor ama ne bileyim oda pasif kalıyor...Dün böreği yetiştiremedi, kimse bi laf etmedi, bugünkü kız yetiştiremeseydi, okurdu canını bu kadın..
Bu emeli ben hiç sevmedim, Allah eşine sabır versin,

tatlıcıkta sana gıcccık olmuş dermisin noooluuurr...valla ben yemekteyizin kayseri yarışmacılarını bi görüm bi güsel konuşacam yüzlerine...ama nerde çıkmıolarkikötükedihüso

yapmadı çiçeeem
hazırdı
yemekteyizin internetten kendi sayfasına girersen
tüm tarfileri yazıyorlar

teşekkür ettim yavru kuşum hemen bi bakiim gidip ne tarifler varmış....

yarın sosyete ablamıza cidiyorlar
evi muhteşem vesselam

emeeel çenen kopsun emiiiii başımın içine ettin vır vır vır ehhh :mymeka:

ya Derya nedense kendini ifade edemiyor..
söylemek istediği okadar çok şey var ki ama söyleyemiyor..
bence bi ara fena patlıyacak..
çok saf , ezik gibi duruyor ya lkendini ifade edemediğinden kaynaklanıyor bence bu..

Emel hanım bence katışıksız bir sonradan görme...
gruba hakimiyet kurmak tek amacı..

Nil hanım çok asil bir hanımefendi..Hareketleri Emelhanım gibi yapmacık değil..normal hayatta ne ise ekranda da o bence..Çok zarif çok asil br bayan..

EVET
BU ARADA
SEN YERSİNDE BEN YİYEMEZMİYİM
AĞZINI İYİM YİRİM YİRİMkaydirigubbakcemile3

ŞEVKETİ BOSTAN DIŞINDAA BİRŞEY YOKTU
YARINKİ HANIMDA İSTANBULLU
EVLENİP GELMİŞ İZMİRE
AMA BAYA GÜZEL ŞEYLER VAR GİBİYDİ TANITIMLARDA
YARIM BİRAZ OLSUN
EGE TADINI ALCAZ SANKİMdelikafadulden

O emel cadısında, acayip bi kompleks var, bencede nili kıskanancak...
Dünkü kızı bile kendiyle bir tuttuya, nile ne yapar bilmiyorum artık..
Ben o müzisyen beyin yada yaşlı beyin kazanması tarfıyımm,
Yada emel almasında kim alırsa alsın:)))

evet o kazanacakmıs ama oda bıras acımasız gıbım geldı bana,gerci emel in hakkından geliyo ama arada onunda damarı tutuyor yani...

deniz börülcesinin ,kılçıklarını sıyırmadan sosunu koydu. hazırladı.... kılçıklı yenmez ki o...

deniz börülcesinin ,kılçıklarını sıyırmadan sosunu koydu. hazırladı.... kılçıklı yenmez ki o...

Doğrusu nasıl yapılır bilmem:)
yemesini severim çok:)

uzun zamandır izlemiyordum dün akşam biraz izledim.
herşey bir yana yemek programınından başka herşeye benzedi.

dün akşam ki masada yaşlı beye sinirlendim.bir eve yemeğe gitmişsiniz. ev sahibi mutfakta biraz oyalanınca, hannnnfennnnnddiiiiii diye bağırıyor.5 yaşında ki çocuk gibi.
biraz sonra da kıııızzzzz diye hitap ediyor.çok saygısız buldum.bu yaşa gelmiş biri daha olgun,daha saygın olmalı.

şu an yemek yapan hanıma gelince.
o kadar acemiki her yaptığında. sanki ilk kez o mutfağa girmiş gibi.

paramla döverim hesabında şahika gibi.

izleyip sinirlendiğim için kendimi kınıyorumkaydirigubbakcemile

aynen valla bende şaşırdım.bizde egeliyiz öyle biliriz:sm_confused:

valla şu anda, buzdolabında . yapmıştım. yoğurtlu ,sarımsaklı........ kılçığını ayıklamazsan sıyırmazsan, kılçıkları ,ağzına gelir o kılçıklarıyla da,yiyemezsin.
haşladıktan sonra ,onları tek tek sıyırarak ,bir ucundan ,çekerek ,kılçıklarını çıkarmak gerek.. millet nasıl yiyecek onu.. acaba o ayıklama bölümünü mü kestiler,yayınlamadılar.. belki de öyle...

bukadar gösterişe gerek yoktu bence..Nil hanım abarttı gibi geldi bana..Emel hanımda ilk defa böyle bir geceye katılmış gibi ağzı kulaklarına vardı...Derya ya üzülüyorum ben ya çok saf ..yada kendini mi ifade edemiyor nedir anlayamdım ben..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…