Yemekteyiz - Show Tv

Yazık üzüldüm kadına o haliyle koşturduda koşturdu yetiştiremedi bide keşke katılmasaymış yaransa bari

yazık kızcağıza çok üzüldüm ,ben hamileyken bir çeşit yemek yaptıysam ne alaydı valla kızcağız koşturup durdu bence onun hakkı,dünkü adam iyiydide durumu iyiymiş ticaret cart curt yapmış ihtiyacı yoktur heralde ,ayrıca urfa şivesini sevmeme rağmen serpile hiç yakışmıyor numaradan konuşuyor gibi,victoria bile daha gerçekçi ..bence o alsın

ya bu serpil benim evime gelse boğardım resmen düşmanlık yaptı kızcağıza ne koyduysa bahane
dürüm getirmiş yanında bu mudur insanlık ya kendi evinde verseydin madem dürümü
kalkıp başkasının mutfağına dalıp helva yapmalar
tavayı geçirseydi kafasına victorya hanım efendiymiş gercekten ben olsam rezil ederdim o hatunu

utanmamız lazım alsında al işte elin gavuru deriz laf oldugunda ama bızım serpilden daha hanımefendı cıktı... iğrendım kadından resmen ya

Yazık ya çok üzüldüm kadına koşturdu koşturdu yetiştiremedi Serpilede sinir oldum kendi evinde yapsa ya kadının mutfagında helva yapacakmış ne ayıp iyi sabretti victoria valla

victoria nın da ihtiyacı yok güzelim eşi fabrikatörr
aslında hçbrnn yokkk
keseleri sağlammm urfalılarınnnnn
para konuşur burdaaaa gamyoncuiremsu

olsun be papatya o zaman insanlık kazansın ,bence bizim türklerden daha insanmış kadıncağız ,nasılda sessiz kaldı yazık..

cok üzüldüm victoriya
nekadar ayip serpilin yaptigi,

victoria halk oylamasinda birincide olsa yetmiyor puani :-(
ögretmen kazansin bari

yazik hamismis,
hanimligi ögrensin serpil önce

Ay bu yarışmada kadınların çoğu ne kadar fesat oluyo o serpille dilaya gıcık oldum özelliklede serpile kadın hem terbiyesiz hemde fesat benim evime gelip mutfağıma karışmaya kalksa ben o tavayı kırardım ya kafasında neyse victoria yı çok taktir ettim evet o halde yemek yapmak koşturmak çok zordur bence o yüzden yetiştiremedi oda ama yinede çok gayret etti bütün menüsünü onların yanında bile olsa tamamladı,ikidebir serpil victoria için urfalı değil ya diyip duruyo gıcık,o bakalım başka bi ülkeye gitse bu kadar adapte olabilirmiydi insanlara konuşması ne kadarda kolay işte

bu peynirli helvayıda amma abarttılar altı üstü irmik helvası işte ne var bu kadar üsteleyecek anlamadım sanki künefe yapyolar taktılar haa

acayip gıcık oldum serpile...
hele ılk eve gırıp vıctorıa nın masasına süs bebeği deyıp yadırgayınca kadir beyle ıyıce anladım cekemedıgını...
zaten bakısları negatıf elektrık verıyo ınsana...

Serpil bittabi kıskandı Victoriayı..
Tamam belki kendinde yok öyle eşyalar olbilir ama neden çamur atıyosun dimi?
Gıcık şey nolcak...

ya bu serpil denen kadın insanlıktan doğululuktan hiç nasibini almamış
açımmmm açımmm midem aççç diye ömür boyu aç kalasın diyecek viktorya
ne görgüsüz fesat bir kadın
bir de özürr bekliyormuş viktorya dan bu nasıl yüzsüzlük üste cıkma
halal olsun demiycem haram olsun diycem

Bızım örflerımızde mısafır umdugunu deil buldugunu yer..
Bu serpil ne yapmaya calısıor ya...
Ne demek açımm açç???
Ayıp yaa ayıpp
O kızzcagız bıde gavur derler ondan daha edepli...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…