Yemekteyiz - Show Tv

Ahh canım ya sen nerde yaşıyosun?

Bizim tv'ler ikram ediyor ekranda çıkan yemeklerden, cokacimcoook

sizinkinin o fonksiyonu yokmu?

Kıy paranada son model yemekliden al bence.:roflol:

:roflol: :roflol: :roflol:

maasimi alayim ilk isim o dediginden eve bitane koymak olcak sırnaşık şey

tövbe yarabbim.. sen akil fikir ver su yapimcilara :Saruboceq:

Ayyy öğretmen beyin evine bittim.
Ne kadar karakterli, ne kdar hoş ne güzel korunmuş, müze gibi.
Gerçekten çok zevkli bir beymiş ve yemekleride şuan güzel görünüyor, bakalım, beğeneceklermi?CADIARZU

ooooo doluuu varrr seraycımmm o evlerdennn burdaaa
hattaa halkııı o evleri beğenmiyorrr
apartmanlaraaa geçiolarrrrrr

ya bugünki ev gercekten kendi evi miydi tarih eser gibi harikaydı ya orda yaşamayı isterdim valla
oturulabiliyor mu öyle tarihi evlerde cok güzeldi ya

agzi yumruk mudur nedir bayildim ona
frenk tavasina hele bittim
ne kadar guzel bi sunumdu oyle agzimiz acik izledik valla

ögretmen olan gerçekten çok pratik ve tertemiz hazırladı sıra sıra hemen bitirdi dikkat ettnizmi ne kadar az dagıldı mutfak tertemizdi ve yemekleride çok güzeldi

19 puan aldı canım hepsi 5 verdi bi kadir amca yedi yedi sildi hatta süpürdü yani yinede 4 verdi rahat herkesin 7 ve 8 vermesi gerekiyordu

19 puan aldı canım hepsi 5 verdi bi kadir amca yedi yedi sildi hatta süpürdü yani yinede 4 verdi rahat herkesin 7 ve 8 vermesi gerekiyordu

Saol canım... Kadir bey yıne yemiş hakkını..Sonrada Hak tan bahsederler... Ama yınede en yuksek sımdı onun puanı..Yarın isvecli gelincagızada ayıp ediyorlar valla reklamını gördümde kız aglamamak ıcın zor tutuyodu kendını...

Ben yaprak dökümü var diye izleyemedim anladığım kadarıyla döktürmüş hocamız yarın yabancı gelin ne yapacak bakalım

ya bugünki ev gercekten kendi evi miydi tarih eser gibi harikaydı ya orda yaşamayı isterdim valla
evi cnmmm
burda o evlere hayatlı evler diyorlarrrr
belkii kendisi orda ourmuyodurrr
anasının babasının evidirrr
ama mutlaka her sülalede vardırrr o hayatlı evlerdennnn
yanlızzz yaşanır mııı bilmemmm
kafamçokkarıştı
Ben yaprak dökümü var diye izleyemedim anladığım kadarıyla döktürmüş hocamız yarın yabancı gelin ne yapacak bakalım

bende diziden dolayıı izleyemedimmmm
cnmm

ooooo doluuu varrr seraycımmm o evlerdennn burdaaa
hattaa halkııı o evleri beğenmiyorrr
apartmanlaraaa geçiolarrrrrr

tabii her ev de o kadar bakımlı ve korunabilmiş değildir.
adam öğretmenliği bırakıp 20 yıl ticaret yapmış, sonra dönmüş tekrar mesleğine, herhalde o sıra evi aldı yada tadilat yaptırdı çünkü gerçekten belli bakım yapılmış heryerine.
çok güzeldi gerçekten.

bende isterdim o kadar güzel bir evde.

ögretmen olan gerçekten çok pratik ve tertemiz hazırladı sıra sıra hemen bitirdi dikkat ettnizmi ne kadar az dagıldı mutfak tertemizdi ve yemekleride çok güzeldi

evet adam belliki hep yapıyor ve düzenli bir kişi.
gerçekten çok güzel yemekler hazırladı peynirli helva dışında ve yağ olayını abartmasaydı iyi olurdu.-tatlicadiarzu-

şu ballı pasta nasıl bişey olcak merakla onu bekliypruım
yalnız kadınn eli çok yavaş
birde urfa şivesiyle konuşmaya çalışmasa çook dahahii olcak

Ay farketmemiştim kadın hamileymiş ha,yetiştiremedi yemekleride çok zaman aldı yaptıkları hala devam ediyo yapmaya çok ilginç..

yazıkk yaaa kadınaaaa
oo serpilede uyuz oldummm
sonuçta hamişşş
insannn biraz anlayışlı olurrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…