Yemekteyiz - Show Tv

selahattin bey ,alnının teriyle haketti bence...
eğlenceli bir haftaydı,serpilin kendine ettiğini bir urfa bir araya gelse edemezdi,yazık rezil oldu...
victoria,akılalmaz derecede uyum sağlamış urfaya,o kadar ki,türkçeyi urfa şivesiyle öğrenmişkaydirigubbakcemile3.çok hoşuma gitti.
kadir bey,evlere şenlik bir adam,dilay için çok yorum yapmıycam.
dikkatimi çeken diğer bir noktada urfalıların inanılmaz bir şekilde şehirlerine düşkün olmaları...

ya serpil urfa gibi bir yerde artık nasıl huzurla dolaşır bilemem,rezil oldu,victoria nın üzerinden oynıycam derken...

Bencede hakkeden kazandı...
Selahattin bey hem yemekleri, hem mutfaktaki şahane düzei, hemde sunumuyla harikaydı.
Ben bir bayan olarak o kadar güzel hazırlanamazdım herhalde.
Victoria ya bayıldım, çok hoş, bide avrat demese daha iyi olcaktı, hiç hazzetmiyorum o laftan...

Dilayıda çok takdir ettim, yaşına göre hem çok iyi hazırlandı hemde yemekleri çok güzeldi...

Serpilede Allah acısın artık ne diyim...

selahattin beyin kazanmasına bende çok sevindim... kaydirigubbakcemile2
hakketti yani..
yöresel yemekler yaparak güzel tanıttı...yerimseniben
serpili hiç sevmedim..:1closedeyes:
dilayda fena değildi ama ne bileyim selahattin beye kanım ısındı...hihoyyyt
kadir beye de söylenecek fazla birşey yok..

o ne ya canlı yayın yaptılar
yemekteyizde devrim bnce
öğretmn beyin kazanmasınıda çook sevndiim
birde bnce komik oldu sonradan hepsi birbiriyle yüzleşince
bnce artık eskisi gibi atıp tutamazlar
sonuçta en sonunda tekrar canlı yaında karşılaşmak var

bencede bundan sonra daha dikkatli konuşurlar,
seviye biraz yükselir bu şekilde...

victoria gönlümüzün birincisi oldu
ayyy aglamasina cok üzüldüm
cok alindi yazik
hamis bir kadina hemde yabanci bir kadina yapilirmi bu yaa

halk birinci secti ama puani yetmedi
cok isterdim birinci olmasini
ama teselli olmustur halk victorianin yaninda oldu,
serpil kolay kolay kendine gelemez artik
beter olsun cadi

Selahattin bey kazanmış ben izleyemedim sonunu çok sevindim gerçekten haketmişti,ilk başta dilayada çok ısınmamıştım ama yemekleri güzeldi onuda tebrik ederim,serpilin kazan kebabını eliyle koyma sahnesini göstermeleri süper oldu bide urfada kadınlar elleriyle koyarlar diye uydurdu neresi olursa olsun insanın misafiri gelmiş bırak misafiri ben kendi evimde bile yemeği öyle servis edemem çok mide bulandırıcıydı doğrusu o kendini bişey zanneden kadının kazanmadığına çok sevindim hakeden kazandı..

sebahhin bey hak etti iyi olmuş kazanmsı.ama canlı yayın çok saçma olmuş resmen insanlara kavga ed,nde reyting yapalım der gibi birbirlerine düşürdüler

artıkkk urfaaa faslıdaa kapandııı
yenii yarışmacılarıdaaa hiç mi hiç beğenmedimmm
çok mu aramışlar acabaaaaaaaaaa

hollandaya nezaman gelceklerse cok merak ediomm bizim burdakiler napcak..
yeni yarismacilar ne oylee hepside cok gicik gozukuyoo hele bi adam sani donmus gibi yuzunde ben olan neyse yha izleriz goruruz..

Halk oylamasi olacak denildiginde sinir küpüne dönmüstüm ne alaka diye, ama iki haftadir görüyoruz ki hakedenler kazaniyor. Gecen hafta Burcu Hanim, bu haftada Selahattin Bey. Ikiside haketti bence, hayirlisiyla harcasinlar paralarini. alkisalkisalkis

Serpil Hanima diyecek birsey bulamiyorum, yazik cok yazik. :mymeka:

Victoria'nin halk oylamasiyla ücüncü olmasi güzel moral oldu yabanci gelinimize, onun sofrasinda cok kötü davranislar sergilenmisti cünki, nerde görülmüs misafirlige gidilen yere cantanizda yemek götürmek, ev sahibinin mutfagina girip yemek pisirmek? Önünde ekmek var su var öyle doyur karnini be kadin mecburmusun acim acimm diye sacmalamaya? :mymeka: Sen daha ac görmemissin saygisiz.

sonradan görme serpil kişiliğini nasılda belli etti ............
:mymeka::mymeka::mymeka:

serpilede kadirede kıl oldum... aa yetişmemiş aa gidip mutfagı basalım diyip durdular
dilay hanım gibi gözüküyordu ama oynuyor da olabilir
selahattin bey haketti ödülü

Her hafta eninde sonunda hakkeden kazanıyor, nasıl fırtına koparırsalar koparsınlar.
Şimdiye kadar ya 1 ya 2 hakketmeyen kazanmıştır anca.
Ne kadar tartışırlarsa tartışsınlar, sonuçlardan ben kendi adıma hep memnun kaldım şimdiye dek....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…