Yemekteyiz - Show Tv

bende urfa yemekteyizi merakla bekliyorum..
sanırım izlerken çok şeyden canımız çekecek ya tanıtımlardan öyle gördüm ama bakalım..
herkese güzel bir hafta diliyorum..

aman yine bir sürü degişik tiplemeler gelmiş valla o yabancı hatun hariç digerlerinden haz etmedim hele kapalı hatun biraz cadıya benziyor :roflol: adı serpilmiş ofsayt
bide dilay da ofsayt begenmedim selattin abi baba bi adama benziryor inş kendini bozmaz hadi bakalım izleyekde görek

urfada olarak ve urfalı olmayarak iş dolayısıyla burda olarakkk
bende merak ediyorummm bakalımmm neler olcakkkkkk

a y yok ya o ne öyle aman Allahım adam sofrayı açtı sofranın üzerinde bi güzel oynadılar sonra geldi çig köfte yogurdu hemde yüzügünü çıkarmadan.Tavadan tatlısınısı görünce bulamaç resmen midem kabardı hazır kekin üzerine kreması sürüp getirse ondan iyi olcak hele hele o msa neydi heryere ortaya bile kagıt peçete koymuş ,hiç begendim bu urfalı yarışmacıları a o kadirle kuaför serpil agzını aça aça yemek yediler ya insan yemek adabı yemek yerken agzını kapatarak yer

Son düzenleme:
öğrenceklerrr iişteee zamanlaaaa adabı gadabıı
bu gelişmeler bileee iyiii onlarrr içinnnn

Ay ne kıt bu urfalıların puanları öyle dilaymı ne bugün yemekleri beğendim doydum diyip 4 verdi hayret ya

13 canım sadece dilay 4 verdi diğerleri 3 verdi-tatlicadiarzu-

cimriler diye boşa demiyorummm
onu bunu bilmm kadir ustaya haksızlık ettilerrr
bim erkek olarakk çoğu kadının yapamayacağını yaptııı
üstelikkk tertemiz çalışarak mutfaktaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…