Yemekteyiz - Show Tv

bence renklerın kullanımı yanlıs olmus.. cok fazla göze batıyor,benımde odan turuncu yesıl ama göz yorucu hıcbırsey yok..

Ya tabii pastel tonlarda kullanılır, duvarlar böyle koyu turuncu falan çok çirkin olmuş,
eminim senin evin çok güzeldir, a.s.
ne demişler, söz meclisten dışarı...

bn o asumanın yanında oturn beyden yani nonoş olmayn ama küpeli kulağı beğendim (uğurdu yanılmıyorsam)
ii ve hoş adama bnziyor:jeyyar:

eskiden
ev tanıtılmazdı
hayat hikayeleri vermiyorlardı
iyice oyun iyice trajedi ye döktüler
bööö yani
kal geldi ya:lepi:

Kızlar o nonoş sandığımız dün evli olduğunu söyledi yanılmıyorsam sadece diğer uğur bekarmış diğerlerinin hepsi evliymiş ama adam kendine nonoş havası vermeye çalışıyo sanırım bu arada bende naime benzettim bi anda,gözlüklü sarı kadına illet oldum,dünkü ev sahibininde kıyafeti nişanlığıydı galiba kabus gibiydi nasıl hizmet etti o elbiseyle şaştım kaldım:)

Evet canım evlıyım cocugum var deyınce bende sasırdım:1shok:
Ama hareketlerı bızı o yöne yöneltıyor maalesef...
Dediğin gibi bende ilk bakısta Naim i gördüm sankı karsımda...
Bencede nişanlıgıydı sanırım,birascık abartmıs olayı...
Gözlüklü bayan ikide bir dili sürtmese takılmasa ıyı ıfade edecekte?..
Diğer bayan fazla uyanık gıbı geldı bana...
Diğer adamda evlılık yolunda gıdıyormus öle dedı,daha ılımlı geldı bana...

artık şaşırmamak lazım kızlar geçen haftadaki adam da evliydi hani oryantal yapan hahahaha

kızlar nonıoş olmayan küpeli vardı ya diğerlerine göre daha gercekçi ve sağlam gibi geldi bu rada bugünkü kadın kaç puan aldı sonunu izleyemedim mercimek corbası güzel görünüyordu

slm kıslar yasemıne asumana we nonos tıplı ugura uyuz oldum benje kadın gusel agırladı mısafırlerını yha:enbuyukkk:

benje 13 puanı haketmedı haksızlık ettıler bakalım halk oylamasında neler olacak:enbuyukkk:

kıslar bu yasemın kac yasında bole ne kokos tıpı war yha sonradan gormeler gıbı ne bulrsa takmıs:enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…