Yemekteyiz - Show Tv

Şu yasemin aynı 80 li yıllardaki gibi yaa bu kadar rüküş olamaz bi insan resmen saçlar falan öyle kabarık kıyafetleri falan ne öyle,bugün çok kibar olan uğurun evindeler beğenmiyolar yemeklerini zaten kimse birbirini beğenmiyoki bu kadar yemek yapılıyo hiçmi bi tanesi uymaz bunların damak zevkine hepmi aç kalırlar anlamıyorumki

evet yaa
birde onu epk kaale alanda yok
bana öle geldi

ya insanlar ne biçim oynuyor ilk gün o yaseminin gülmekten ağzı kavuşmuyordu iyi niyet yumuşak sanırsın sevgi insanı sonra cıkardı maskeyi
ben bu haftanın yemeklerini de pek beğenmedim kimse iyi değildi
yyada urfa dan sonra öyle geldi bana

ılk tv de verildiğin de seyretmediğim gün yoktu ama sıktı artık ne gıcık insanlar varsa hepsi yemekteyiz programına katılıyor.. Yemek bence güzel olsa bile hasetlerinden yok ben bunu beğenmedim , yok bunun etiketi var , yok tabak kırılmış , yok yabancı madde çıkmış , yok çatal bıçak yanlış yerdeymiş uyuz olmaya başladım.. Bu ne yaa yine de umudumu kırmayıp arada bakıyorum bakalım bu ahfta adam gibi adam çıkıcak mı diye iyi sabrediyorlar ben olsam kovarım hepsini.. eminim kendi evlerin de öyle çatal bıçak düzeni yoktur yalancı sosyeteler

benide sıktı artık ama bakıyorum arada yine..
yemekteyizin vazgeçilmez 5lisi;
1- yumuşakçalardan bir örnek adam
2-asortik bir kadın
3-sonradan görme bir kadın
4-genç ve tecrübesiz herşeyi eleştiren bir kızçe
5-okumuş gün görmüş bir adamcağız..

bu yasemin neydi öyle ilk gün yaa,sanki dersin millet ona yemege gitmemiste kina yakmaya gelmis.o tuvalette neyin nesiydi,sonradan görme oldugu nasilda belli olmus.
bu yemek programlarinda botokslu ,transexüel erkekleri nereden buluyorlar acaba ,buda ayri bi merak konusu.

ya kızlar şu 10 yıllık evli uğur bey dediğiniz herifin suratında botoksmu var banamı öyle geliyo..
bi tuhaflık var ama :uhm:

bu günkü uğuru bilmemde öbür uğurun suratta kesin botoks var...
az önce tvnin dibine kadar girdim baktım...
suratta ifade yok..
kaşlar oynamıyo....
yanaklar bir tuhaf...
kalıbımı basarım bu herif botokslu.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…