Yemekteyiz - Show Tv

ayyy bu kendini bi halt sanan uğura gıcık oldum valla...
ne uyuz yaaa...
inşallah o birinci olamazda bozum olur kalır....

halk oylaması gerçekten de işe yarıyor,hakkını veriyor yarışmanın,yoksa yine bu hafta abidik gubidik biri birinci olacaktı,bundan sonraki yarışmacılar anlasın artık beğenselerde beğenmeselerde herkese standart puan vermesinler,kendi hırslarının kurbanı oluyorlar,ne kadar az puan o kadar az oy gidiyor onlara alkisalkisalkis

evet canım botokslu uğur değil beyefendi uğur kazanmış valla sevindim..
içimden hep o kazansın diye geçiyordu hiç bir zaman duruşunu bozmadı eğer botokslu kazansaydı üzülürdüm..
nilay ve botokslu kendilerini hep bi halt sandılar...
o gözlüklü kokoş zaten bi tuhaf...
yasemin için bişiy diyemiycem...
ama beyefendi uğur beyin kazanmasına sevindim..
ayyy ben botokslunun suratını merak ettim şimdi nasıl oldu kızlar?

kızlar bnede yemeteyızın bı ara ev ıslerını aksatıak kadar mudavımıydım ama artık yok catal bıcagı yok sıraıs gecen sertlesıyo olayları gerdı benı bbıde farkettınızmı gecen bı acıklarını yakaldımuskudardan kaılan gozluklu koftecının oglu vardı muzısye hanı kucuk sarısn bombanın oldugu? o adamın evındeyken kıvırcık saclı bıırnın basını bıanda gordum kucuk beyın kulagına bısey fısıldadı kucuk beyde hemen ayaga kalkıp benmutfagı bı konrtol edıym dedı kulagına denılenı aynen tekrarladı sızce bu onlaırn yonlendırıldıgını gosterılmıyomu?

Ay çok sevindim uğurun birinci olmasına süper olmuş diğerlerinin yüzünü görmek isterdim kendilerini bişey zannettiler görsünler şimdi yeni tabaklarla bu yarışmanın kazanılmayacağını,yazık dün uğura ne laflar etmişlerdi eski tabaklar diye,hak yerini bulmuş..

uğurun kazanması iyi oldu diğerleri çok sinir bozucuydu
halk oylaması iyioldu
şükü kirhalk iyiyi kötüyü ayırt ediyor

evet yönlendiriliyorlarmış
adanada ki yarışmacılardan biri tanıdığın kuzeniydi
ellerine kağıt veriyorlarmış bunu bunu söyleyin diye amaç ortalık kızıştırmak
reyting amaçlı işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…