Yemekteyiz - Show Tv

bence bu programda tamamen yarışmacıları kanal yönetiyo kesinlikle inanmam ilk yanıosun bi insanı hemen ağzına geleni söleyemezsinkii yaaa

ilk gunku kadin inanilmazdi yani koyden cok yagmur ormanlarinda yasayan biri gibiydi rize insani yoresel herseye cok onem veriyordur ama bu kadar da degildir isi dogal olucam diye abartmis yinede o kadar bol menusu vardi ki sirayi karistirdik yanliz bu Serkan la Nigmet sofranin cok bilmisi senide gorucez Serkan bey yanliz Havva bugun dedi ki toplu tasitlara binemezmis yok soylemis yok boylemis kontes kendini kimselere layik gormuyormus ay seni kim kendine layik gorsun pacoz kontes ben en cok semo yu sevdim dogal cocuk

ılk günkü bayanı bir de yarın izleyim 180 derece değişimi yaşayın ben az önce fragmanda şok oldum da :)

yok böyle birşey resmen oynuyor necla hanım.2 gün rizeliydi,rizeli böyle olurdu,şimdi nereli,full makyaj,saçlar acayip,şivesi bile değişti.Bence insan ne ise odur.bi şivesel konuşuyor arada kaçırıyor dili kayıyor ama sonra toparlamaya çalışıyor vallahi acayip bi şahsiyet bence.Ben Serkan Bey'i beğendim oda kötünün iyisi. En azından hakkını veriyor.Diğer delikanlı yiyor yiyor da sonra olmamış diyo...

Bende gördüm ilk günkü kadını ne olmuş öyle oyöremiz öyle yöremiz böyle 2 gün tanıtmak için yetti herhalde çok abartıyordu o kadarda değil yani

Ayy şok oldum ilk gün yarışan necla resmen hülya koçyiğit filmlerindeki gibi değişim yaşamış:1shok::1shok:demekki neymiş çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3

Necla hanımla dıer esmer bayan pişti oldu sanırsam ıkısıde kırmızı kırmızı :))) gıkları cıkmadı ılk geldıklerınde :)))
Ama necla hanımın konusmaları cok yapmacık geldı bana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…