Yemekteyiz - Show Tv

Her yemek sonunda saçma sapan oynamalardan müzikli eğlencelerden bööğğ geldi artık yapmasınlar bence gerçi bu yarışmanında suyu çoktan ısındı ya..

ayy ben nejlayı o şemsettinmi neyse onun evine geldiginde tanıyamadım ayol yeni yarışmacımı gelmiş yoksa süpriz konukmu dedim ,ama kadın becerebiliyor helal olsun tek tuhafıma giden enterasan o sofrası neydi öyle rezil etti kendi , o urfalı ögretmenden birinci olan varya urfa evinde agırlamıştı ona benzetmeye çalışmış ama mafiş.şemsettin ve havva yı hiç sevmedim kız rol bile yapamadı bugün hastalanınca çok komikti ayy ayy bi su içişi var bardagın dili olsa konuşur ,şemsettinde öküz gibi kıtlıktan çıkmış gibi nasıl yiyor öyle ayıpp helede bugün nasıl yedi balık malık karıştırdı üff çok gıcık bunlar ugünkü kadında masasını begeniyor çok güzel diye ayol neyi var masanın gündelige hazırlanmış masa gibi neyse yazmakla bitmez bunlar

o nejla o nejlamı yaa bende şaşırdım,paspal kaıdn gtmiş şık bi kadın gelmiş.resmen rol yaptı şivesi bile düzgünmüş normalde..

suyu çıktı
tahammül edemiyorum
bru akel e kayıyorum direk yada anlat bakalım a.

ay sen çok yaşa emi kaydirigubbakcemile3

serkan bey kazanmis bende halkdan oylamalar geldi dediler cok gec saaatti reklamalr filan derken basinda uyumusum gözumu acdigimda bitmisti esim kalk dedi bitmis dedikaydirigubbakcemile3
yanis erkan halkdan gelen oylama ile birinci olmus bende baska yerden ögrendim

32.Hafta 1.liği serkan 2.liği niğmet 3.lüğü havva 4.lüğü şemsettin 5.liği ise necla yıldırım aldı.
alintidiralkisalkisalkis

cok gec saate final birakiyorlar umarim buna bir care olur..almanydaki showaa bakiyordum ben bakdim onlar hala yemek yapiyorlar bende sandimki baslamamis ben turk showu acdigimda yarismacilarin ucuncu kisinin evindeki olaylardan bahsediyorlar avrupadakilere banttan verdiler

Demek serkan kazanmış aslında diğerlerine göre en iyi masa onunkiydi pekte ihtiyacı yoktu ama haketmişti bence,çok geç saate koyuyolar kim izliyosa o saatte artık

bu halk oylaması çok adil oluyor..
iyiki bu şekilde devam ediyor yoksa sinirden izlemeyi bırakanlardan olurdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…