Yemekteyiz - Show Tv

arzu hanım harıc hepsı uyuzluk yaptı benje ozlemde ehhh ıste damla sank uyusturucu almıs gıbı mal mal bakıo hasan hıc susmuo damlanın yerınde ben olsam dayanamayıp yeter beee dıyıp agzının ortasına yapıstırırdım kendımı tutamayıp ne ckk konusuo yha herseyı ben bılırım hawasında adam o kadar urastı emege saygı olsun bıde ahmet beye yoremın ınsanı dıo sınır adam dır dır dır yedı herkesın beynını....

ayyy evet yaa su uzun saclı hasan bey mı ne ne kadarda herseyı bılıyormus meger ya..

görürüz onu da elbet,basta böyle ahkam kesenler sonra pofffss oluyor...

bence adamcagız ıyı hazırlandı erkek olarak...

künefede haklılar uzar onun peynırı kasar gıbı ama yınede ıyı hazırlandı...

ewt jnm onun peynırı ozel sanırım ama adamın hakettıgı puanı wermedıler bıde su ozlem yanı tombul olan daaa onceden sankı bı programa cıkmıstı hıc yabancı gelmıo bana sızede asına gelen war mı bı program wardı kılo wermek ıcın sısmanlar yarısıodu sankı orda gordum yanılıo da olabılırım program hakkında ama gozum bı yerden hammmmm yapıoooooo

ilk başlarda seyretmedim
sonra bi ara seyrettim
sonra da tekrar seyretmemeye başladım
bi süreden sonra sıkıyo bu tarz programlar..

Aay bu kızın psıkolojık sorunları var ,kendını gÖstermek ıÇın ÇıkmıŞ,saygısız,mız mız, asıl mısafırler geldıgındekı davranıŞlarına bakın sız

Bu kızı çokmu aradılar acaba yarışmacı seçerken kriterlerde değişmeye başladı anlaşılan uyuz oldum kızada yarışmayada

bu kız yemekteyız programnda gördugum gelmıs gemıs en tuhaf en ılgınc yarısmacı..
içmiş gibi bi hali var..salak mı salagı mı oynuyor anlamadım valla..ilginc bi tip..

ben bu kıza gıcık oldum ya.gercekten arzu hanımın dedıgı gıbı dogduguna pısman olmus bır halı var.gunde 18 saat uyudugu ıcın belkıde bu uyusuklugu ve ınsanlara yabancılıgı

Gercekten cok salak bi kiz hazir corbayi bile pisiremedi yaptigi etten kendi bile igrendi yessinler ben bunu hayatta yemem diyo mal ya misafirleri de dovecek nerdeyse kimsede bisey demiyoo baska yarismacilar ufak biseyle nasil kavga cikariyodu sus pus oldular kizin yuzuna karsi

baygın baygın konusuyor... sanırım uykusuzluktan :)

cok uyusuk...

maasallah bızler kendımızı parcalarız mısafırımıze en ıyısını sunalım,el emeği yemekler yaparız börekler acarız,mısafır karsısında eziliriz...

ama bu kızcagız cok uyanık ve ballı herseyı hazır oldugu halde o kadar da yüklenmedıler..

eskı gruplar olsa parcalarlardı valla...

kızın kafası tabağa düşücek birazdan kafamçokkarıştı garip bir tip allah karşılaştırmasın :roflol:

bu yarışmada özlemi sevdim ben biraz bugün özellikle en dobraları oydu...
ben anlamadım bu salak kız cidden 18 saat mi uyuyormuş yuh artık...benim bebeğim o kadar uyumuyo yavv öldürüyo beni uykusuzluktan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…