Hayatında 5 kişi agırlamamıs misafir olarak kafamçokkarıştı
uyanık olduğu 6 saatte kaç kişi göruo acep
bu arada bazı yerlerde iide yaptı
kendi aralarında kapışıolar benm yemekler arada kaynıo dedi doğru
o adam beni neden savunuo anlamış deilim dedi doğru
ben o eti yemem dedi doğru delikafadulden
bence 3 er puan çok oldu onaa bee..
bi kovamdı kaldı evnden
ama ben çok guldum yinede
bu yarışmada favorim ARZU :lepi:
Ben de sarışın bayanı beğendim..Düzgün bir insana benziyor...:lepi:bende sımdı onları ızlıyoru adam gıbı bır tarıf yapsalarda bende yazsam defterıme ama yok :) Favorım sarısın kadın :) Baya elit bir karakter severım böylelerını :)
Gercekten cok salak bi kiz hazir corbayi bile pisiremedi yaptigi etten kendi bile igrendi yessinler ben bunu hayatta yemem diyo mal ya misafirleri de dovecek nerdeyse kimsede bisey demiyoo baska yarismacilar ufak biseyle nasil kavga cikariyodu sus pus oldular kizin yuzuna karsi
Damla nasıl bi varlık yaa..Asla bu tiplerle ne arkadaşlık yaparım nede komşuluk..İnsan bu kadar çağdaş görünüp,bu kadar görgüsüz nasıl olabilir ki..medeniyetten hiç mi nasibini almamış bu!! Nasıl terbiye almış,alıştırılmış böyle..Bu arada Arzu hanımın böreği çok hoşuma gitti..tarifini yazdım hemen..Çay saatinde misafirlere ikram edlicek çok pratik çok lezzetli bi börek gibi görünüyo..Evi de yakıyo yani :))
harbi o kiz niye katilmis bende anlamadim
kendi yaptigi yemegi bile ben yemiycem diyenden ne fayda gelir begenirlerse bi tabak daha vermiycem begenirsem kendime alicam denirmi ya bide acik acik dio misafirperver degilim mutfaga girmem eee ne diye girdin yarismaya uyuzlugunu gostermek icinmi...
yarismanin tadi kacdi hee onceden hic degilse ac kalkdim begenmedim diyolardi yavas yvas misafirperverlikde gidiyo elden...bilerek reyting icinmi yapiyo bu kanal hayret yani pess...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?