Yemekteyiz - Show Tv

Bu kızı niye yarışmacı olarak almışlar anlamadım uyuşukluğumu dikkatlerini çekmiş acaba hasta kız hasta uyunurmu o kadar hiç ailecek uykucularmış

Hayatında 5 kişi agırlamamıs misafir olarak kafamçokkarıştı

uyanık olduğu 6 saatte kaç kişi göruo acep
bu arada bazı yerlerde iide yaptı
kendi aralarında kapışıolar benm yemekler arada kaynıo dedi doğru
o adam beni neden savunuo anlamış deilim dedi doğru
ben o eti yemem dedi doğru delikafadulden

bence 3 er puan çok oldu onaa bee..
bi kovamdı kaldı evnden
ama ben çok guldum yinede

bu yarışmada favorim ARZU :lepi:

bu kadar
kasma ve saçmasapan olamaz dı sanırım bir yarışma
artık hiç izlemiyorumi
reklamlarına dahi tahammül edemiyorum
aptallaık hepsinin yaptığı ve işsizlik oranın tavan yaptığı şu günelrede saygısılık ayrcıa..

aynen katılıyorum canım ii yaptı bence ya zaten ordakiler yarısma baslayınca 2. kişiliklerini takıp geliyolar herşeyi eleştireni kovarım bile ii edio oh olsun ye yiyeceksen yemiceksen defol git ne onda su bunda bu var ayyyy kötükedihüso bi kere bayramda komussya gitmiştik baklava ikram ettiler kocaman simsiyah kadının sacı cıktı içinden bunu ben soyledim diye annem beni ordan cıkana kadar cimcikledi :roflol: neymiş ayıpmış olsa bile soslememelimişim ayyy hiç unutmam sol tarafım annemin cimciklerile curucekti bide yanasıp kulagıma ssana sorcam evde demesmi :sm_cool: ayyy o zaman cok kotuydu ama simdi guluyom bende ne ya kılımı yiim demiştim anneme soldan gene bi cimcik daha delikafadulden ama bizim öfr adetimiz terbiyemiz böyledir bence yemekteyiz programı asla turk toplumunu yansıtmıyor kafamçokkarıştı

Şu yaşı küçük olan kıza gıcık oldum..Ne diye bu yarışmaya katılmış bilmem..Tam bir terbiyeden yoksun,görgüsüz..18 saat yatıyormuş..Yata yata dünyadan,incelikten,nezaketten,görgüden bi haber kalmış gerizekalı...:dilcikar: Kullandığım kelime için özür dilerim herkesten ama çok gıcık oldum napayım...

bende sımdı onları ızlıyoru adam gıbı bır tarıf yapsalarda bende yazsam defterıme ama yok :) Favorım sarısın kadın :) Baya elit bir karakter severım böylelerını :)
Ben de sarışın bayanı beğendim..Düzgün bir insana benziyor...:lepi:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Hadi ya..Demek hazır çorbayı bile yapamadı...

O kız bu zekayla hazır çorba poşetini nasıl açabildi,bu tembellikle nasıl poşeti açmaya üşenmedi hayret...delikafaduldenTencereye açmadan direk poşeti atmadığına şükür..:roflol: :roflol:

Hadi ya..Demek hazır çorbayı bile yapamadı...

O kız bu zekayla hazır çorba poşetini nasıl açabildi,bu tembellikle nasıl poşeti açmaya üşenmedi hayret...Tencereye açmadan direk poşeti atmadığına şükür..

--------------------------------------------------------------------------------

katılıyorum sana.

harbi o kiz niye katilmis bende anlamadim
kendi yaptigi yemegi bile ben yemiycem diyenden ne fayda gelir begenirlerse bi tabak daha vermiycem begenirsem kendime alicam denirmi ya bide acik acik dio misafirperver degilim mutfaga girmem eee ne diye girdin yarismaya uyuzlugunu gostermek icinmi...

yarismanin tadi kacdi hee onceden hic degilse ac kalkdim begenmedim diyolardi yavas yvas misafirperverlikde gidiyo elden...bilerek reyting icinmi yapiyo bu kanal hayret yani pess...

para reytıng ekrana cıkma ugruna elımızde kalan son görgu kurallarından edepten mısafırperverlık gıbı nadide duygulardan da yoksun olcaz bu gıdısle..evıne gelenı köpek yerıne koyan bı zıhnıyet adı 'yemek' yapmak olan bı yarsmada lezzet yarısında olcagna nasıl daha cok hayvanlasabılırım yarısında..cok kötuydu bence oynuyorsa da gercekse de yanlıstı..bisürü ınsan var ızleyen kötü örnek..ekrana cıkarıp emek harcamaya degmeyecek bı ınsandı gercekten..gıderek kaybedıyorz ınsani yanımızı sanki ya..

Dünkü bölüm felaketti resmen. Misafirler kendilerinden yaşça çooook küçük olan bir ev sahibinden nasıl o kadar hakaret yemeye suskun kaldılar anlamadım. :mymeka: Kız resmen problemli, bi eksikliği var kapatmak için bu tarz saçmalıklar yapıyor. Yok kedi ev sahibiymiş onlar misafirmiş. Çok ayıptı bence. Hele ki çocuklar bile seyrediyorlar bu programı. klava: Hiç iyi bir örnek olmuyor.

O kızın arkadaşlarına da yardım etsin Allah. onu alacak olan yandı

artık bu progrmdan nefret ediyorum ve izlemiyorum
önceden hiç kaçırmazdım ama şimdi hiç aklıma gelmiyor

damlaya uyuz oldum ılk gundende solemıstım bole fı karakter yok yha saygısız sewıyesız mıymıymıy becerıksız .........dıye uzar gıder bu lıste

kızlar izleyen oldu mu ben şimdi açtım baş kısımlarını kaçırdım bu arzu hanım nerde oturuyor allah aşkına o ev ne muhteşem mutfak felan....bilen var mı ????

Damla nasıl bi varlık yaa..Asla bu tiplerle ne arkadaşlık yaparım nede komşuluk..ınsan bu kadar çağdaş görünüp,bu kadar görgüsüz nasıl olabilir ki..medeniyetten hiç mi nasibini almamış bu!! Nasıl terbiye almış,alıştırılmış böyle..Bu arada Arzu hanımın böreği çok hoşuma gitti..tarifini yazdım hemen..Çay saatinde misafirlere ikram edlicek çok pratik çok lezzetli bi börek gibi görünüyo..Evi de yakıyo yani :))

ben kaçırdım böreği tühh....canım merak ettim yazar mısın kısacıka.s.a.s.:asigim:

Canım anlatıyım..

Yufkayı ikiye katlıyosun..arasına sıvıyağ ve su karışımı sürüyosun,üçgen olarak kesiyosun..iki kat yufka oluyo üçgenler..Tavada kıymayı,kırmızı biber,kara biber,soğan ve tuzla kavuruyosun.çekilmiş bademleride içine atıp biraz daha kavuruyosun..bu harcı yufkaya koyup sarıyosun rolu biçimde..sonra bu börekleri buzlukta biraz donduruyosun..buzlaktan çıkarıp,önce sodaya sonrada galeta ununa bulayıp fırına veriyosun..

Afiyet olsun anacım :))

Hadi yaa cidden böyle mi dedi...:1shok:

Ayyyy tutmayın beni ,tepine tepine gülmek istiyorum:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Yazık onu yetiştiren anneye babaya !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…