Yemekteyiz - Show Tv

çiğdemimi ağlattı orda :çok üzgünüm:
banu göründüğü gibi değilmiş habire laf sokma huyu varmış
bu arada mustafa kemal abinin söylediği doğru Balıkesirin kızları güzel olur opuyorumnanaktan
Seda Sayan bile bir prgramında Balıkesirin kızları güzel olur demişti en güvenilir isim bunu diyor.zemuszemus
banu hanım herşeyi bilir bunu nasıl bilemedi...

aslinda isin o kismi soyle gocmen kizlari guzel olur gocmenlerde genellikle izmir,bursa,balikesir,samsun vs.illerde..sadece izmirle sinirlamak haksizlik:))

hepsi birbirinden beter kadinlar birbirini yer bu hep boyle olmustur:))

Ya yine de ama Banu'nun yaptigi resmen edepsizlikdi...
Ayip, bu her ne kadar yarisma dahi olsa insan evine gelen misafir icin bunlari yapamaz !
O kadarcik puan fazla bile ona hhhhhhhhhhhhh

çigdem çok gıcık ya sinir mıy mıy mıy banu en azından şakaylada olsa yüzlerine söylüyor ama gerçekten çok konuşuyor çok konuşan insanların psikolojik sorunları oluyor duyduysanız eger ,hikmette agzının payını aldı . banu puanları bastı çigdeme evet kendinin puanı çigdemden gördünüz.bence çigdem kazanmak için kendi herkese diyor gerçek yüzünü saklıyor diye. kendi saklıyor asıl kendi günü geçti banunun işi bitti puanı aldı banudan tmam işi bitti banunun .banu onu kendi gününde ne kadar hoşgörmüştü oysa.ÇİGDEMMMM ÇOK ÇİRKEFF GÜZELİM HOŞUM DİYE KENDİNİ BEGENMİŞŞŞ

çiğdemin yaptığı çok terbiyesizlikti oraya şartlı gelmiş oklava:ne bulsamda puan kırsam sivrilsem diye düşündü.banu gayet güzel konuştu suçsuz olduğu halde 2 kere özür diledi peçeteyi tabağın ortasına neden koyuyorsun.banu orda espri yapmıştı aslında paçeteliğimi yiyeceksin derken.ama çok uzattı çiğdem timsah gözyaşlarıydı onunkilülülülülülü

ben dün banunun ne yemeklerini nede misafirliğini beğenmedim banu resmen tatlı dille millete laf sokuyo kemal bunu yüzüne açık açık söyledi bana göre evine gelen misafire peçeteliğide yiyecekmisiniz gibi saçma bi laf daha 2 gündür tanıdığı birine yapılmaması gereken gereksiz bi eşşek şakasıydı ben olsam çiğdem kadar abartmaz ama yinede kaldıramazdım çiğdemin çocukça ağlamaları saçmalıktı güzelce serinkanlılıkla cevabını verebilirdi bana kalırsa çiğdem evinde kazandığı bütün artı puanları birden sıfırladı haklıydı zaten banunun ne olduğunu herkes gördü bence kadın konuşmaktan doğru düzgün yemek bile yapamadı ne çene varmış ama bugün kemalin evinde yine ortalık karışacak hikmetle banuya gıcıktım şimdi çiğdeminde ağlamasına uyuz oldum çok uzattı konuyu bence..

sırası gelince herkes asıl yüzünü belli ediyor.
banu hanım çok gıcıktı bu sefer.
zaten kendiside itiraf etti geçen yarışmada çok pasif kalmıştım.

bu sefer öyle olmayacağım diye.ev sahibinden çokda öğretmen gibiydi.
elindeki kepçeyi neredeyse çiğdemin kafasına vuracaktı.

Dün tesadüfen izlediğim Yemekteyiz de, Banunun küstahlığına ve kötü kalpliliğine ağzım açık bakakaldım :1shok:bence o kadın sevgisiz ve kompleksli biri, evindeki misafiri bi dövmediği kaldı, özür dileyip dileyip yok kuru ekmek ye vs. özrü kabahatinden de büyük, yaptıklarıyla söyledikleri örtüşmüyor, gülen yüzünün arkasında bir canavar var maalesef. Çiğdeme de çok üzüldüm, keşke abartıp bu kadar ağlamasaydı da ağzının payını verseydi, bugünki bölümün parçasını da gösterdiler, kişisel saldırı diyor Banu kanuni haklarımız var, oysaki kişisel saldırıyı kendisi yapıyor ama ağzının payını veren yok...

ben çiğdemin bütün ilgiyi üzerine çekmek için hiçbi fırsatı kaçırmadığını düşünüyorum
tamam banuda biraz kaba davrandı o an ama sinirlenmekte haklıydı bence çünkü hiçbiri emeğine saygı duymadı acımasızca eleştirdiler sürekli oda kendini savunma ihtiyacı duydu ve yüzlerine söyledi herşeyi yinede keşke çiğdeme o fırsatı vemeseydi
hikmet bey hiç yaşının adamı değil çok cahil bi anda grup oluşturdu orda
kemal zaten gocunuyor ve kendini çok önemsiyor her lafı üstüne alınıyor sanki milletin aklında fikrinde o var kaydirigubbakcemile3

valla banu yada ciğdeme de bayılmıyorum ama misafirede "kuru ekmek arkanda, al ye" denmez yaa, bence halk oylmasındada banu en düşük alacak, halk oylmasında kemal yüksek ooy alabilir diye düşünüyorum. kemal çok gıcık ama bizim millet ağır abileri (güya ağır abi) seyiyo ya işte o yüzden

Banu da Çiğdem de kompleksli tipler....Alışmışlar hep pohpohlanmaya böyle bir ortamda rekabete girince birbirlerine gıcık oldular işte.Çok komikler yahu

çok büyük bi aksilik yaşamazsa,bence emel alır bu yarışmayı,nabza göre şerbet veriyor oda ama hikmet gıcığı gibi aptalca değil,akıllıca yapıyor bu işi.

Banu, "Küçük dağları ben yarattım." edasında. Zehirli bir böcek gibi, çaktırmadan ısırıyor insanları.
Çiğdem, alınganlığın ve aptallığın doruklarında. O hıçkırarak ağlarken kadını dövesim geldi.
Emel, akıllanmış. Geçen yarışmada cırcır böceği gibi ötüyordu, şimdi olgun hatun olmuş. Rol yapıyor yani.
M.Kemal, aslında hiç bir şey değil ama bir şeymiş gibi havalarda. Asarım, keserimlerle olmaz bu iş ama bizim milletimiz sever böylelerini.
Hikmet bey, tam bir komedi. Ne kadar cahil, ne kadar boş olduğunu görünce acıyorum garibime.

Yani bu hafta oy verecek adam bulamadım ben. Bakalım, Emel'i bir görmek gerek...

ilk defa skntidan izledim inanamiyorum su hikmet denilen adam ortaligi karistirmaya cok hevesli Allahim ne kadr itici ya sinir oldum...emel biraz iyi gibi geldi ama daha bakmam sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…