Yemekteyiz - Show Tv

kızcaksınız bana karşı yorumlar yapcaksınız ama allah aşkına çiğdemin neresini beğeniyorsunuz ki...sms lere oynadı resmen...kendi evinde melek..ben değişmicem herkes değişcek havaları..ertesi gün banunun evinde cadı... kafasında kurdu kurdu ve herşeyde kusur buldu...gururu çok önemliymiş...bizim halkımız ağlayanı çok sever..o da bunu çok iyi biliyodu kullandı.. yemekleri güzeldi ona bişey diyemem ama banunun yemekleri de güzeldi...9 puanı hiç ama hiç haketmedi...

banunun yemekleri mi guzeldi
allh askina hangi yemegine guze dliyosun onun canim ya
hic bir emek yoktu onun yemeklerinde bi defa emek yoktu ki
yok sosmus yok makarnaymis
3 saat ugrasir gozuktu ama yok yani ortada adam gibi bisey yoktu

cigdem agladi küstü durdu
banusuda emelide hepsi bi cinsti..
en iyisi hikmet delisiydi dermisim hahaha :roflol:

adalet yerini buldu.çiğdemin insanlığıda masasıda tartışmasız eniyisiydi.böönü nefretlik vicdansız kalbide yüzükadar çirkin bir cadı.

yapma allah aşkına emel yanılmıyosam 39 yaşında ve yaşına göre harika bi kadın fiziği güzelliği desen yaşına göre süper ciğdem de güzel kafasında okadar takma sac varki sacına bakmaktan yüzüne bakılmıyo kadının ve sinsi olan gercekten oydu herkez değişcek diyodu ama bi tek o değişti

güzellik öenmli değil cicim isterse 18l lik gibi olsun içi güzel değil kadının:dilcikar:çiğdem okadarda fesat değildi en azındana.s

Kesinlikle katılıyorum arkadaşım,alkisalkisalkisAğlaması bile yapmacıktı,tamam banu da hatalı konuşmalar yaptı.Bence ödülü Emel almalıydı....

Söylediklerinin çoğuna katılıyorum(çiğdemle ilgili olanlara) Banu'nun yemeklerinden bir tek karides güveç güzel görünüyordu. Banu çiğdem'e gereksiz şakalar yaptı zaten kız sebep arıyordu mağduru oynamak için o da ona şut yaptı yani. Çiğdem inanılmaz oyuncu. Ve o kızı çok üzülerek izledim çünkü kişilik bozukluğu var. Ben alınganım diyor bir kere alıngan olmak psikolojik bir bozukluktur özellik değildir. Kendine güvenmeyen ota ..ka alınır. Ama sonra da diyor ki ben kendime güveniyorum. Son gece yaptığı şımarıklık neydi. Hikmet Bey'le konuşmaları falan. Her lafa atlaması. Nasıl kazandı anlamadım. Ben Hikmet Bey aradan sıyrılır bu tiplerin arasında demiştim valla. Mustafa Kemal ise ben başka birşey söylemek istemiyorum dedikçe konuştu. O laftan içime fenalık geldi. Gene içlerinde en dürüstü Banu'ydu. Sadece kendi gününde bazı potlar kırdı. Özür dilemesini de bildi. Emel'in Çiğdem kazandıktan sonra söylediği "kocana tşk et" lafı da çok yakışıksızdı. Kendisi diyordu halk oylamalarından sonra hep adil oldu benim favorilerim 1. oldu diye! Neyse yine de güzel vakit geçirdim izlerken hepsine teşekkürler... Güzel uyutuyorlar bizi tv karşısında uyuşturuyorlar resmen!

çiğdem kazandığı için çok mutluyummm...
öbur gıcıklara ii oldu..
pislik kıskançlar..
izmirin yuzkaraları ..

kızlar, makedonyalı türkler 3 defa öpüşüyolar fark ettiniz mi? konuşmalarıda çok şekerkaydirigubbakcemile3

banu hanım evine gelen misafire peçeteyimi yiyeceksin dedi sustu kamera arkasında ayy yok ben öyle bir şey demedim dedi yalan söyledi,emel hanım anne rolü üstlendi ama devamını getiremedi,banu denen kadın, çiğdem hanımla ilk tanıştığında aaaa benim babam bursalı aynı memleketteniz dedi,sonra kendi evinde annem babam 7 göbek izmirliyiz dedi yalanlar yalanlar tutarsız davranışlar sözler.banu insanlarla konuşurken hem sempati yaratarak gülümsemesi altında laf sokuyor...bunu anlamayan insan mı kaldı?hayatımda ilk defa oy attım böyle şeylerle pek uğraşmam ama gerçekten bu 2 kadına ders vermek gerekiyordu gittim oyumu çiğdeme verdim iyikide verdim.

emel hanım keşke çiğdeme verdiğim oyu banuya verseydim dedi :) ya sen zaten çiğdeme 3 puan vermiştin...halk olarak ağladı diye çiğdeme oy vermedim.banunun alaylı insanlığına,emel denen kadınında son 2 gün canım anne rolünden sıyrılıp,banuya benzemesi yüzünden.inat olsun diye çiğdeme verdim.iyikide verdik suratları dumura uğradı.hayla emel denen kadın mahalle ağzı ile sen kocana teşekkür et diyor.:1closedeyes: çok ayıp laflar ya bir bayana yakışmayan sözler adaplar...

Kızlar, ben akşamki Yemekteyiz programından çok keyif aldım. Ne hoş konuşuyorlar değil mi?
Ayrıca Türk olmalarına rağmen biraz farklılık gösteren örf ve adetleri var ve bunları öğrenmekten mutlu oldum. Umarım keyifli bir hafta geçiririz hep birlikte.

ayyyy banu emelden nefret ettim...kibarlar yaa kibarlık yaparak herlafı çiğdeme saydılar...oohhhh çok güzel oldu çiğdem kazandı yaaa içime sular serpildi emelde ağlıcaktı sanki sinirdenn...hikmette ne yalakaydı yarabbim...

kan, gözyaşı, ihtiras, ihanet olmayınca izlemiyomu kimse yemekteyizi yafkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hemşire arıza:mymeka:

dikkat ettiğim şeylerden biri ocakları elektrikli ocak kullnıyolar birde bizim "tuzot" olarak kullandığımız bi baharat karışımını 2 yarışmacıda bütün yemeklere koydu resmen birbirlerini 3 defa öpmeleri benimde dikkatimi çekti

bide gönül hanımın madonoz demesi kaydirigubbakcemile3

cigdem aglayinca emell öflemisti sinir olmustum ona..sonra yapmacikk birkac tesellisi oldu sag olsun..
simdide face de cigdemin kocasi sayesinde kazandigini yazip duruyor habire..
bu hafta makedonyayi gormek cok guzell..
dedelerim orali bende bu yaz sonu ins giderim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…