emellllllllllllll banuuuuuuuuuuuu ikinizide yakalasam bi kaşık suda boğucam
hele banu seniiiiiiiii
ve de ikinizde bence çok çirkinsiniz lülülülülülü
kusura bakmayın
ay keşke bu yazıyı okusalar keşkeeeeeeeeeeee :lepi:
yapma allah aşkına emel yanılmıyosam 39 yaşında ve yaşına göre harika bi kadın fiziği güzelliği desen yaşına göre süper ciğdem de güzel kafasında okadar takma sac varki sacına bakmaktan yüzüne bakılmıyo kadının ve sinsi olan gercekten oydu herkez değişcek diyodu ama bi tek o değişti
kızcaksınız bana karşı yorumlar yapcaksınız ama allah aşkına çiğdemin neresini beğeniyorsunuz ki...sms lere oynadı resmen...kendi evinde melek..ben değişmicem herkes değişcek havaları..ertesi gün banunun evinde cadı... kafasında kurdu kurdu ve herşeyde kusur buldu...gururu çok önemliymiş...bizim halkımız ağlayanı çok sever..o da bunu çok iyi biliyodu kullandı.. yemekleri güzeldi ona bişey diyemem ama banunun yemekleri de güzeldi...9 puanı hiç ama hiç haketmedi...
kızcaksınız bana karşı yorumlar yapcaksınız ama allah aşkına çiğdemin neresini beğeniyorsunuz ki...sms lere oynadı resmen...kendi evinde melek..ben değişmicem herkes değişcek havaları..ertesi gün banunun evinde cadı... kafasında kurdu kurdu ve herşeyde kusur buldu...gururu çok önemliymiş...bizim halkımız ağlayanı çok sever..o da bunu çok iyi biliyodu kullandı.. yemekleri güzeldi ona bişey diyemem ama banunun yemekleri de güzeldi...9 puanı hiç ama hiç haketmedi...
kızlar, makedonyalı türkler 3 defa öpüşüyolar fark ettiniz mi? konuşmalarıda çok şekerkaydirigubbakcemile3
kızlar, makedonyalı türkler 3 defa öpüşüyolar fark ettiniz mi? konuşmalarıda çok şekerkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?