Yemekteyiz - Show Tv

tamam da canim sevmiyorsa zorla yiyemez heralde giderse gider cöpe, böyle agir konusulurmuCADIARZU

ben sinirimden kapattım böyle saygısızlık olmaz diğerleride amma yalakaymış pes
alışvrişe iki korumayla çıkan son model otomobiliyle kocaman villasına giden italyada öğrendiği salatayı anamın salatası diye sunan ama sürekli halk edebiyatı yapan ve sürekli çevresindekileri aşağılayan sahtekar ve saygısız adamın teki faik
diğerlerini resmen yönetti bu gece onlrda zaten zavallı
berbat bi gruptu seviye ve hoşgörü sıfır
diğer adamı sevmiştim biraz ama oda yalaka çıktı diğerleri gibi aynıı

Faik kabadayısı madem ördek eti şöyle, ördek yenirmiymiş falan filan diyorsa o zaman yavru kuzuların pirzolalarını da yemiyeceksin vejeteryan olacaksın, et lokantanıda kapatacaksın.

Canım süpersin ne bulduysa yer o ... ama ördek eti yemezmiş

tamam da canim sevmiyorsa zorla yiyemez heralde giderse gider cöpe, böyle agir konusulurmuCADIARZU

konu sevip sevmeme meselesi değil canım kadın ördek yapmış diye resmen kadının üzerinden halka oynadı demek senin gelirin fazla yok bu hayvana yazık kadının üstüne çok gitti bunun üzerine ağızdan o laf çıktı ve kadın çok pişman oldu özür diledi hatırlarsanız banu çiğdeme peçetiliğimi yiyeceksiniz dediğinde çok kızmıştık gereksiz bi çıkışta bulundu ve hepimiz kızmıştık misafire böylemi davranılır diye ama burda ev sahibinin üzerine çok gelindi ördek yaptı diye oda o lafı atı verdi ortaya gamyoncuiremsu
ayyy hepsine sinir oldum yaa haleninde eline koz geçti kullanıp kullanıp duruyoşakkıdı

Faik kabadayısı madem ördek eti şöyle, ördek yenirmiymiş falan filan diyorsa o zaman yavru kuzuların pirzolalarını da yemiyeceksin vejeteryan olacaksın, et lokantanıda kapatacaksın.

Aynen katılıyorum,
Tabiki hepimiz 3 öğün ördek etiyle beslenmiyoruz ama ben bunu kati suretle yemem demek için vejeteryan olmak lazım.
Demogoji yakışmadı amanda çok cici hayvan,pet tatlı canlı diyerek insanları yönlendirmek o pozisyondaki bir insana yakışmadı.
Ne yani ördek şirinde,kuzu çirkinmi
Bu nasıl bir mantıkla söylenmiş sözdür hala anlamış değilim.lmaz:

demogoji yapıyo taktı kadının aylık gelirine
kendi sanki yokluk içinde ay sanırım ben olsam bu kadar sabırlı davranamazdım

Ay sinirden çatlayacaktım kızlar ya. Hale, Faik ne kadar da çingene... Faik resmen halka oynuyor. Yok ördek yiyemezlermiş de ördek sevimli hayvanmışta. E faik kuzu etini mangalda çevirdi ama... Hale inanılmaz bencil ve haset bir insan. Selda'dan hoşlanmamıştım başta ama kıza imrendim iyi sabretti. O lafı da sonuna kadar hak ettiler bence.

lmaz:lmaz:lmaz:lmaz:

yani ne alaka şirinlik çirkinlik.domuzda yesin o zaman allah allah ya lmaz: resmen açığını bulmaya çalıştı,çnkü gerçektn rakibi olabilcek tek kişi diyebilirim

utanmadan benim gelirim ördek yiyecek kadar yüksek değil dedi yaa istokoz yiyecek kadar yüksek özel arabalar ve korumalarla ve eşinle alış veriş ve mutfakta beraber yemek yapacak kadar torpili sağlıyacak kadar yüksek dimi :umursamaz::mymeka:
kadına bide sen 5. ol dedi ayy çok terbiyesiz bi adam bu yaa umarım torpil olmadan halk oylamasında sonuncu olur:dilcikar:

en son harfine kadar katılıyorumkaydirigubbakcemile5

valla aynısını bana yapsaydı kapıdan bile kovardım ne bu ya misafirsede misafirliğini bilecek insan kadında dedi ağzımdan kaçtı diye zaten patavatsız konuştu orda ikide bir maddi durumun falan filan kendisinin de ihtiyacı yok paraya madem ne diye tribünlere oynuyor dengesiz adam ya valla bu hafta ilk izledim ve cok kızdım hepsi secmece zaten bellikaydirigubbakcemile al birini vur ötekine

Üstelik az önce face de yazılan mesajlara baktım. Hale'nin evi kendine ait değilmiş. Bir emlakçıda çalışıyormuş ve ordaki kiralık evlerden birinin anahtarını almış, kendi evi gibi göstermiş. Sitede öyle yazmışlar.

:1shok::1shok::1shok:

Flashhh flashh flashh

:1shok::1shok::1shok:

kızın dediği hatalı ama arkadaşlar özellikle faik ilk girdiğinden beri hep yuklendi...neler dediler..
dun öbur kızın evinde herkesi susuturdu ama...
bugunde konuşun die..
aslında o çoban baş çoban öburkulerde koyun o nereye çekerse otarafa gidioler..
asıl böle hakaretleri dunki kız hakketti..
bence faik kendinden başka bukadar zengin birni daha kaldıramadı..

Canım süpersin ne bulduysa yer o ... ama ördek eti yemezmiş
canım ben birde şunu anlamıyorum ördek sevimli kuzu sevimli affedersiniz inek , dana tavuk hindi etini yediğimiz hayvanlar çirkinmi onu da alllah yarattı senide ne yani hepisinide biz kullarına beslenelim diye göndermiş tamam kıyamıyoruz görünce ben cok duygulanırım ayrıca kesilmesine ama bu kadarda değil yani herkesi yönlendirip kadının üstüne yürütüyor ayrıca cok da güzel olmuş safım birde fesleğen nasıl diye soruyo ne lokantası varmış merak ettim galiba anamın ocağı dır kesin adıda

inanamıorum yaa neler dönuo ...
:umursamaz::umursamaz:

yok artık :1shok: :1shok: :1shok:

Birde komik olan ne biliyor musun? Adam sus konuş diyor konuşuyorlar, otur diyor oturuyorlar, kalk diyor kalkıyorlar, kameranın önüne geçince de, Faik Bey yarışmacı olduğunu unutuyor yarışmada diyorlar.

yasakkelimeyasakkelime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…