faik safiye hanıma ekranlarda ıstakoz yerlerken safiye o öyle yenmez diye ıstakoz makasıyla ders veriyordu canlı canlı haşlanan hayvanın etini yiyorda ördeğimi yiyemiyomuş anlamadım:mymeka:lmaz: lmaz:
kadının tüm emeğini çöpe attı kötükedihüso
faik safiye hanıma ekranlarda ıstakoz yerlerken safiye o öyle yenmez diye ıstakoz makasıyla ders veriyordu canlı canlı haşlanan hayvanın etini yiyorda ördeğimi yiyemiyomuş anlamadım:mymeka:lmaz: lmaz:
kadının tüm emeğini çöpe attı kötükedihüso
tamam da canim sevmiyorsa zorla yiyemez heralde giderse gider cöpe, böyle agir konusulurmuCADIARZU
Faik kabadayısı madem ördek eti şöyle, ördek yenirmiymiş falan filan diyorsa o zaman yavru kuzuların pirzolalarını da yemiyeceksin vejeteryan olacaksın, et lokantanıda kapatacaksın.
Aynen katılıyorum,
Tabiki hepimiz 3 öğün ördek etiyle beslenmiyoruz ama ben bunu kati suretle yemem demek için vejeteryan olmak lazım.
Demogoji yakışmadı amanda çok cici hayvan,pet tatlı canlı diyerek insanları yönlendirmek o pozisyondaki bir insana yakışmadı.
Ne yani ördek şirinde,kuzu çirkinmi
Bu nasıl bir mantıkla söylenmiş sözdür hala anlamış değilim.lmaz:
Ay sinirden çatlayacaktım kızlar ya. Hale, Faik ne kadar da çingene... Faik resmen halka oynuyor. Yok ördek yiyemezlermiş de ördek sevimli hayvanmışta. E faik kuzu etini mangalda çevirdi ama... Hale inanılmaz bencil ve haset bir insan. Selda'dan hoşlanmamıştım başta ama kıza imrendim iyi sabretti. O lafı da sonuna kadar hak ettiler bence.
lmaz: lmaz: lmaz: lmaz:
valla aynısını bana yapsaydı kapıdan bile kovardım ne bu ya misafirsede misafirliğini bilecek insan kadında dedi ağzımdan kaçtı diye zaten patavatsız konuştu orda ikide bir maddi durumun falan filan kendisinin de ihtiyacı yok paraya madem ne diye tribünlere oynuyor dengesiz adam ya valla bu hafta ilk izledim ve cok kızdım hepsi secmece zaten bellikaydirigubbakcemile al birini vur ötekinetamam da canim sevmiyorsa zorla yiyemez heralde giderse gider cöpe, böyle agir konusulurmuCADIARZU
Üstelik az önce face de yazılan mesajlara baktım. Hale'nin evi kendine ait değilmiş. Bir emlakçıda çalışıyormuş ve ordaki kiralık evlerden birinin anahtarını almış, kendi evi gibi göstermiş. Sitede öyle yazmışlar.
:1shok::1shok::1shok:
canım ben birde şunu anlamıyorum ördek sevimli kuzu sevimli affedersiniz inek , dana tavuk hindi etini yediğimiz hayvanlar çirkinmi onu da alllah yarattı senide ne yani hepisinide biz kullarına beslenelim diye göndermiş tamam kıyamıyoruz görünce ben cok duygulanırım ayrıca kesilmesine ama bu kadarda değil yani herkesi yönlendirip kadının üstüne yürütüyor ayrıca cok da güzel olmuş safım birde fesleğen nasıl diye soruyo ne lokantası varmış merak ettim galiba anamın ocağı dır kesin adıdaCanım süpersin ne bulduysa yer o ... ama ördek eti yemezmiş
Üstelik az önce face de yazılan mesajlara baktım. Hale'nin evi kendine ait değilmiş. Bir emlakçıda çalışıyormuş ve ordaki kiralık evlerden birinin anahtarını almış, kendi evi gibi göstermiş. Sitede öyle yazmışlar.
kızın dediği hatalı ama arkadaşlar özellikle faik ilk girdiğinden beri hep yuklendi...neler dediler..
dun öbur kızın evinde herkesi susuturdu ama...
bugunde konuşun die..
aslında o çoban baş çoban öburkulerde koyun o nereye çekerse otarafa gidioler..
asıl böle hakaretleri dunki kız hakketti..
bence faik kendinden başka bukadar zengin birni daha kaldıramadı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?