Yemekteyiz - Show Tv

ben gece tekrarini seyrettim sanirim
1litre süte 14kasik irmik 13kasikda sekerdi yalnis hatirlamiyosam

canım mesajı yazdıktan sonra tv bir açtım tekrarı tarifini hemen aldım çok teşekkür ederim
forgocum sana da teşekkürler hayatım sende cevap yazmışsın.arkadaşlar sütlü irmik tatlısın dün kardeşim yaptı soğuk soğuk bir güzel yendiki:roflol::roflol: yanlız şeker 13 kaşıktı kardeşim 12 kaşık katmış bence tam dı 13 biraz fazla tatlı olur gibime geldi yapacak olan arkadaşlara duyuruluropuyorumnanaktan

yarışma bi gün var bi gün yok sanki faike baydım bugüne kadar ki yarışmacılara bakarak mutfağı en temiz olan kişi oldu galiba

Canım ya süpersin . Bu kız sırf ünlü olmak için katılmış bu yarışmaya.Vakti zamanında Hasan bey bile ondan daha becerikliydi.

bu akşamki yaışmacı sayesinde çok sevmeme rağmen izmirlilere karşı bi antipatim uyanacak en sonunda nedir canım bu yaa izmirliler şöyle yok böyle izmirlilere özel bi şey bu falan demesi sanki allah izmirlileri ayrı yarattı canım sizinde 2 ayğınız 2 eliniz birde başınız var offf baydı valla bu izmir muhabbetikafamçokkarıştı
o kadar güzelimgüzelim diyor ama makyajsız bence tam bir fos hiçte övündüğü kadar bi güzelliği yok yani güzel görmesek neysesositososito

düna kaşam fideyi izleyemedim bugun de sevda mı var ne o benim favorim nedense kimse sevmiyo onu ama bana en değişik gelen o inş o kazanır

Uzun bir zamandan sonra denk geldi bu final gecesine biraz bakmaya tahammül ettim.
Sanırım bitmedi hala devam ediyor ama ben kaçtım tv başından.
Faiki sempatik bulurdum bugüne kadar ama fikrim şu saatten tamamen değişti.
Sadece trbünlere oynuyor.
Fazla yarışmaya hakim ve insanları yönlendiriyor ama unttuğu birşey varki oda yarışmacı orada.
Dikkat etsinde halk oylamasında hayalleri yıkılmasın.

yaa resmen polimik çıkrmaya çalışıyo alla allah yemezsen yeme ördek yapmış kadın işte sanki zehir koydu önünekafamçokkarıştı

Sürekli bir aylık gelir diyen küstah bir insanmış şu faik içim bulandı.

İnsanları da sürü gibi şöyle yapın böyle yapın diye yönlendiren ukala biri.

bu adam niye bağırıyo yaa kadın yine sessiz kaldı bravo ama kadına oy topladı ördek yaptı diye kadına yapmadığını bırakmadı ayy çok sinirlendim ben bana ne oluyosakaydirigubbakcemile3

O Fide denen gerizekalıya sinir oldum ya Adanalıyım Adanalıları çok iyi temsil ediyorum dedi durdu Nerden temsil ediyorsun ya çatlak senin gibisine Adanalı mı derler? Bu kadar kalitesiz bi insan olur mu ya? sen buraya gel bak napıyolar seni basit şey klava:

kadının geliri iyiyse iyi sanane bence demek istediği şu faikin demek senin aylık gelirin iyi senin bu paraya ihityacın yok sen kazanma kadını rakip gördü çünkü ve halka oynuyo resmen bahaneyide yakaladı eşşek hoşaftan ne anlar

faik bana sempatik gelirdi ama bu gece bende cok sinir oldum.sonuçta deişik bi lezzet sunmuş kadın orda.yememiş olabilirsin ne güzel bi ilk oluo işte herkes için.bence cok başarılıydı bu geceki yemekler ve sofra

valla kadın haklı ne diyeyim şimdi gıcık falandım ama faik kadını gecesini mahfetti yani haklı

kadin su essek lafini söyleyene kadar hakliydi, faik deyil kendisi sinirlerini kontrol edemeyip misafilerlerine bu lafi söylemeyle kendi kalesine atti golümafoldumben

ben severim ördegi mesela ama biraz fazla gittiler üstüne tadina bakip yok begenmedim yemicem diyebilirdi faikkaydirigubbakcemile3

faikin oyununa geldin aluuuuuzemuszemusdelikafadulden

Son düzenleme:
faik safiye hanıma ekranlarda ıstakoz yerlerken safiye o öyle yenmez diye ıstakoz makasıyla ders veriyordu canlı canlı haşlanan hayvanın etini yiyorda ördeğimi yiyemiyomuş anlamadım:mymeka:lmaz:lmaz:
kadının tüm emeğini çöpe attı kötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…