Yemekteyiz - Show Tv

ığğğ bu faiki hiç sevmezdim şimdi dahada gıcıkoldum. insanlıktan nasibini almamış millete emir verip duruyor.ah ah safiye nasıl dayanıyor yazık kadına sanırım şiddette uyguluyor.

evt ölee kız dıom yaa bence onun bu yarışmada olması adaletsizlik öburkulere..
:umursamaz:

fide tamamen boşş.annesini hacıya yollamak istiyormuşş.önce kılık kıyafetini toparlasın annesi daha çok sevaba girer.

beyfendi pazardan alışveriş yapar ama salatayı yediği çatalla diğer yemeği yiyemez zaten biz türklerde hep öyle yaparız allahım yarabbim ya ördeği yememiş ama kaç saatte pişer biliyo
hale zaten cahilin önde gideni ördek sevimliymiş yiyemezmiş dün pirzolaları götürdün ya hey allahım

fide tamamen boşş.annesini hacıya yollamak istiyormuşş.önce kılık kıyafetini toparlasın annesi daha çok sevaba girer.

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

valla harika bi yorum olmuşturkbayragi

faik i ilk gördüğüm günden beri sevmezdim ama bu hafta resmen boğasım geldi... şarkı yarışmasında da kendi yaşantısına bakmayıp kızlara laf ediyodu... bu hafta da fidenin kıyafetine laf ettiğini gördüm,kendin evlilik dışı yaşarken kızın kıyafetine karışmak ne kadar ahlaklı, BU BıRRR...
ilk günden beri fide dışında herkese laf etti..halenin evine geç geldi yemekler soğuk dedi,olmamış dedi kız napsın BU ıKıııı...
kendi evinde bulgur pialvının sarımsağını safiye soyman koydu,kural dışı hareket olmadı da,seldanın bir gün önceden ördeği haşlaması kural dışı oldu BU ÜÇÇÇ...
selda nın menüsü gayet güzeldi,yenmicek yemekler değildi..tamam damak tadına aykırı olabilir,yiyemezsen çekersin tabağı yorum yapmazsın...allah aşkına alışverişte bile 2 tane korumayla gezen,yayla gibi evde oturan insan ördek satın alamaz mı?? BU DÖRTT...
pazardan alışveriş yaparmış,yok devenin nalı,külahıma anlatsın onu...annesinin zamanında enginar varmış,salatalar enginarlı olurmuş..annesinin zamanında krem şanti varmış,çikolata sos varmış... yalanın böylesine de pes... ıŞTE BU DA BEŞŞ...
böyle bir adamı yarışmaya çıkarmak da reyting kaygısından başka nedir ki?? show tv anla artık sabahtan akşama cennet mahallesi,akşamdan geceyarısına yemekteyiz gitmiyo...icraat gerek icraat...bir hafta sırf meraktan izledim.ama anladım ki bir hafta çöpe gitmiş... inşallah sms atanlar düzgün karar verir de seldayı birinci yaparlar...kendini beğenmiş faik ve sürüsünden dolayı kazanabilceğini sanmıyorum ama neyse...

alkisalkisalkisalkisalkisalkis valla süper olmuş

evtt çok doğruu alkisalkisalkisalkisalkisalkis

ayy hele faikin o mavi iğrenç takımı neydi öle...
asıl o Allah bilir kaç para vermiştir o iğrenç takımaa böğğğ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…